kızlar,
ben bu avea jetgili kapattıyorum,verdim dilekçeyi az önce iletişim merkezinde..
hatta kadına jetGil dedim yaağız alışkanlığı işte..
1 Gb 14.5 sözde,her ay 20 küsur geliyor fatura meğer vergiler hariçmişmişmiş 14.5 dan..peh
ttnetin mobil modemini alıcam o daha ekonomik avedan..
hem 4 GB,hem 25 lira.. hem de cihaz hediye..
Ozim yazdı mı sonucunu?
Elisim haklisin belki de emdigi kadar vucut uretiyor artik sutumu
Damlacim masallah kizimiza babasi sevmiyor onlugu ben takiyorum o cikariyor birde cenesi sivilce oluyor degistirdigim halde surekli
Elisim haklisin belki de emdigi kadar vucut uretiyor artik sutumu
Damlacim masallah kizimiza babasi sevmiyor onlugu ben takiyorum o cikariyor birde cenesi sivilce oluyor degistirdigim halde surekli
Anladim cnm
Masallah bebegine
Bende oyle diyordum ama sutum azalmaya basladi o yuzden yatmadan bir ogun veriyorum
Benimki cok salya akitmaya basladi eskiye oranla ipislak oluyor kiyafetleri sureklo kiyafet degistiriyorum
yeni jetgilin hayırlı olsunn
ozimin değeri 2 ye katlamışş
kızlar geldim degerım tam ıkıye katlamış 45 olmus doktor dusuk gıdıyo ama umut var saglıklı yukselmıs dedı allahım şükürler olsun olucak ıns allah hepınızden razı olsun cumartesı rekrarlıycaz bakalım ıns kuzum sıkı sıkı tutunur bana doktor hamılesın ama düşük riskin yuksek dedı bende gıtmıycek tutunucak kuzum bana dedım inş rabbımın ızniyle olucak
damlapal
gulbebek
biblo01
ozlem8187
Elis
azra2424
jaleda kendimide unutmayayım
git öğret bakalımmmEmoşummmmmmmmmmmmmm
kocişim evdeee ork çalıyor ah birde çalabilse bir şarkısın sen çalıyor fakat ömür boyu sürecek kısmı olmadan çalıyordönüyo dönüyo başa dönüyorrrr çığlık atacam birazdannn
Ben gidip öğreteyim birazcık öpüldünüz hepinizzzz
beni de unutma
kızlar az önce kopyala yapıştır yaparken şu kelime çıktı karşıma (Azrail`imiz)
böyle bişey kopylamamıştım bile kafama takıldı:26:
damlapal
gulbebek
biblo01
ozlem8187
Elis
azra2424
jaleda kendimide unutmayayım
Anneler Cafesi ( 0-6 yaş anneleri için)
BİR KADIN ; Yeni doğmuş oğluma, ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim. Sonuç; artık babasından bile bahsetmiyoruz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?