Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar,
ben bu avea jetgili kapattıyorum,verdim dilekçeyi az önce iletişim merkezinde..
hatta kadına jetGil dedim ya ağız alışkanlığı işte..
1 Gb 14.5 sözde,her ay 20 küsur geliyor fatura meğer vergiler hariçmişmişmiş 14.5 dan..peh

ttnetin mobil modemini alıcam o daha ekonomik avedan..
hem 4 GB,hem 25 lira.. hem de cihaz hediye..

Ozim yazdı mı sonucunu?

yeni jetgilin hayırlı olsunn
ozimin değeri 2 ye katlamışş

Elisim haklisin belki de emdigi kadar vucut uretiyor artik sutumu
Damlacim masallah kizimiza babasi sevmiyor onlugu ben takiyorum o cikariyor birde cenesi sivilce oluyor degistirdigim halde surekli

canım vazelin sürebilirsin önlüğün geldiği yerlere ben önlük takıyorum birde önlüğün üstüne bez koyuyorum anca tutuyor sürekli üst değiştirmekten iyidir valla zaten sevmiyor giyinip çıkartmayı soyarken iyi de giydirirken çok ağlıyor cadı

senin kızında maşallahı var en tatlı zamanları şimdi öğrenmelerini izlemek çok güzel

Elisim haklisin belki de emdigi kadar vucut uretiyor artik sutumu
Damlacim masallah kizimiza babasi sevmiyor onlugu ben takiyorum o cikariyor birde cenesi sivilce oluyor degistirdigim halde surekli

ben de kullanıyorum önlük uzun zamandr
omuzlarımızı da kemirmeye çalışıyor, ıslatıyor
kendi ellerini de aynı şekilde

azracım gece uykusuna geçmeden önce bebişin çenesini kurulayıp vazelin ya da lansinoh sür, tahrişi engeller
ben de lansinoh sürüyorum bazen

Anladim cnm
Masallah bebegine
Bende oyle diyordum ama sutum azalmaya basladi o yuzden yatmadan bir ogun veriyorum
Benimki cok salya akitmaya basladi eskiye oranla ipislak oluyor kiyafetleri sureklo kiyafet degistiriyorum

azram birde ben süt arttırıcı çay içiyorum aktardan yaptırdık her öğünden sonra demleyip içiyorum ve çok faydasını gördüm içinde kekik rezene vs var istersen gramları ile yazabilirim sana sende yaptırıp içersin

yeni jetgilin hayırlı olsunn
ozimin değeri 2 ye katlamışş

daha bağlanmadı,bu aveanınki 48 sa içinde kesilecek,umarım int'siz kalmam bu arada :26:
sağol emoşum

ya Ozime çooookkkkkkk sevindimmmmmmmmmm
Gelsin de havai fişeğimizi patlatalımmm

Son düzenleme:

Çoook mutlu oldum Ozimmm gelecek o bebiş Allahın izniyleee çok mutlu oldum çok şükür 2 ye katlamış inşallah herşey yolunda gider Allahımmm yüzüne baksın bebişin çook güçlü olsun ve sıkı sıkı tutunsun annesinee

damlapal
gulbebek
biblo01
ozlem8187
Elis
azra2424
jaleda kendimide unutmayayım

Emoşummmmmmmmmmmmmm

kocişim evdeee ork çalıyor ah birde çalabilse bir şarkısın sen çalıyor fakat ömür boyu sürecek kısmı olmadan çalıyor dönüyo dönüyo başa dönüyorrrr çığlık atacam birazdannn

Ben gidip öğreteyim birazcık öpüldünüz hepinizzzz

kızlar az önce kopyala yapıştır yaparken şu kelime çıktı karşıma (Azrail`imiz)
böyle bişey kopylamamıştım bile kafama takıldı:26:

kızlar ya valla bazen bunalıyorum doğu uyankken hiç yemez biberonu ağzına sürmez bi tek uykuda yiyo ama bu da beni o kadar yoruyor ki anlatamam hep kucağımda hep,120 cc hazırlıyorum yarım saat yatıyor o uykuda yediği 40-50 cc kanser oluyorum.o biberon hiçbir zaman bitmiyor zaten sadece gece uykusunda 120-150 civarı yiyor o kadar.Bütün gün kucağımda artık midem bulanıyor lohusada nasıl hep kucağımda emerdi şmdi de hep kucağımda fırsatını bulup yatırayım da biberon sokayım ağzına modundaydım ev gitti ben gittim kafa gitti ne yapacam bilmiyorum fikriniz var mı?

git öğret bakalımmm

meggimmm yavv hayalet olma gel canınla kanınla

Son düzenleme:
Anneler Cafesi ( 0-6 yaş anneleri için)
BİR KADIN ; Yeni doğmuş oğluma, ısrarla babasının demode ismini koymaya çalışan kocamı vazgeçirmek için, o ismin eski sevgilimin adı olduğunu söyledim. Sonuç; artık babasından bile bahsetmiyoruz. :)

Peki bunun kayınvalide versiyonu var mı varsa alayım lütfen

topikte yeni bir hamile haberi, yine bir bebiş heyecanı...
arkadaşımıza hamilelik yolunda sağlık ve mutluluk nasip etsin Rabbim
bebeğini de hayırlısıyla kucağına almayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…