hhhıııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sanaaaEki Görüntüle 614320senın havanı tribini yerim bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hafta sonu gelse de kocam beni kuafore biraksa bi kasimi alsam
elim gitmiyor iyice fenalastim valla
kahvaltida beyaz peynir veriyorum omlete labne katiyorum yemesi daha kolay olsun diye
hem tek tip peynirle beslenmesin hepsinin tadini alsin diye
kofteyi tavugu fln blenderdan gecirmiyorum meyvesini fln da
sadece sebzesini blenderliyorum zaten yemeye niyetli olmadigindan puturlu olunca hic yemiyor
yiyemediginden degil huysuzlugundan
tarhanain icine falan ekmek atiyorum onlari yiyor
bitek sebzede putur istemiyor
ben de gonlune gore yapiyorum
sen ne veriyosun ruzgara?
4 ogun ek gidasi var iste aralarda da cani istedikce emiyor emmezse sagiyorum zaten
benimki de tefal clipso-saatsiz olanından. bayağı pahalıydı aldığımızd ama ben memnunum canım. hemen pişirveriyor. birçok şeyde kullanıyorum. özellikle brokoliyi falan buharda pişiriyorum birkaç dakikada. çok da lezzetli oluyor. sevmediğm yönü ise lastiğini yerleştirirken çok dikkatli olmak gerekiyor. milimlik ayar istiyor resmen...
sıkıldım kıslar ya ne sıkıcı bi gündü benim için evdeydim hava güzelken ole ıspanak yıkanık daraldım be daraldımmmmmmmmmmmmmm
melisam katüsüm gel lenn açayım senisıkılmazsın
hicbirini saglikli bulmuyorum maalesefhmm evet 9. aydan itibaren bilgisi eksik kalmış..
hangi marka tavuğu sağlıklı buluyosun ferdam? şimdiki tavuklar haşlanırken bile tavuk tavuk kokmuyo be..
(ben hiç sevmem tavuk bu arada..
kardeşim de çok sever.. anam tavuk pişirdiğinde tartışma çıkardı bizim evde.. beni sevmion,hep kızının sevdiğini pişirion diye)
(kızının ama:86: az değilmişim bende.. bayan kapris)
sabah 2 yumurta sarısını omlet yapıyorum tereyeğda bugun 10 tane cici bebede verdim omlet yapmazsam eger sahanda yapıyorum yine sarısını ekmek bandırıp veriyorum akşam biz ne yersek az otlanıyo o kadar ba şimdi meyve verdim yemiyo yoğurt yemeğine karıştırırsam öyle bi halt vermiyorum yani ben
neremı accan len pis sapıkkkkkkkkkkkkkkk:78::78::78::78::78:
kım kıs bu yaramaz bebe abaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar şarjım bitiyor ben kaçayrummm
eminem nie trip atıyorsunnn
bende alabiliyorsam organik tavul alıyorum bütünü 20 tlye geliyor
suyuda çok lezzetli oluyor ve çok geç pişiyor ama her zmn alamıyorum
o zmnda şekr piliç alıyorum bnm en yakın arkadaşalrımdan biri gıda müh.
fabrika denetimlerine gidiyor o söyledi baya güvenilir diye
aslında bende böyle çok marka var bende gıda enstitüsünde çalıştım
baya bi marka geçti elimizden ama inanın söylesem markete gidemez olursunuz söylemiyim daha iyi
evinizin dağınık hali diye bi topik var,millet dağınık evlerinin fotosunu ekliyo..
bu bebek de o topikten..
anası yazmış,'arkadaşlar ben çekmeceden çıkartıyorum,arkamı dönmeme kalmadan hooop gene çekmecede adam' diye
hicbirini saglikli bulmuyorum maalesef
ben severim tavuk da ben ne yesem olur
buyuk marketlerde organik tavuk oluyor ama burda bulamadim henuz bulursam organik tavuk alicam kuzeye
ariyorum henuz
o yuzden haftada bir fln bizim yedigimiz tavuktan yiyor iste tadini alsin diye vitamini fln oldugunu sanmam hatta zararlidir da belki o yuzden cok vermiyorum
biz de genelde banvir fln aliyoruz
2 yumurta sarisi cok degil mi canim
yiyosa masallah tabi de
cicibebe vermiyorum ben zaten kuzey de sevmemisti bikac kez denedim
meyveyi yogurdu fln sevmiyor mu bugun mu yemedi
aslinda yavastan duzen oturtmaya baslasan rahat edersin
ne zamana kadar mamayla beslenecekki
yemek yemeyi ogrensin biraz
bizim 2-3 haftadir duzen oturdu gibi masallah
dedigim gibi hergun yemiyor ama her ogununu teklif ediyorum mutlaka
misal dun kahvaltisini yapmadi yemek istemedi zorlamadim
bugun daha meyvesini vermedim ben mercimek corbasi icerken biraz ondan verdim diye geciktirdim yemez muhtemelen
ama iki uc kasik zorla da olsa tikarim agzina
yogurdu da genelde az yer
tarhanayi da pek sevmedi ama yine de 3 gunde bir yapiyorum
evinizin dağınık hali diye bi topik var,millet dağınık evlerinin fotosunu ekliyo..
bu bebek de o topikten..
anası yazmış,'arkadaşlar ben çekmeceden çıkartıyorum,arkamı dönmeme kalmadan hooop gene çekmecede adam' diye
bu bebek de o topikten..
yemiyo canım sevmiyo yoğurt meyve her öğünede ne bulacam bilemiyorum işte bende mamayı iyice azaltmak istiyorum artık aslında cicibebeyi buguün ilk kez yedi valla bi liste yapıp ona uysam bari
korkuyorum valla kuzey de boyle olacak diye
bunun bi tik yumusatilmisi henuz
cunku kendi kendine beceremiyor henuz oraya buraya cikmayi
ama basarinca cekecegim var elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?