Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

afiyet olsun megilim nezaman istersen hazırım

lenn çatlakkk zorla alıştırıcan çocukuu
ssonra sen neden girdin die kızarsan anne sen alıştırdın diecek

o zamana bi bacağı anca sığar çekmeceye istesede giremez

gamzeeeee
nasıl büyümüş maşallah
poz da veriyor tosunum

eşşek kadar olmuş dimi

sen 2*3 ay sora gör o zavallıyı
gevreyecek imanınız

bunu hatırlatman şart mıydı sanki:18::18::18::18:

o zamana bi bacağı anca sığar çekmeceye istesede giremez

eşşek kadar olmuş dimi

bunu hatırlatman şart mıydı sanki:18::18::18::18:

hemi de nasıl... yimelik olmuş haa..

benim de karnım acıktı zaten
bugün bizim pazarımız var
yani meşhur balık günümüz
kociş balık yapar, ben salata
hadi gelsin artıkk

neyse ben kaçar kızlar hadi öpüldünüz tamda hunilik saatimizdi
yeniden hayırlı kandiller rabbiim cümlemizin gönlünde ne güzellikler varsa onu versin inşallah rabbim bu güzel gecede çocuğu olmayanlara çocuk evi olmyanlara ev versin sıkıntısı derdi olanlara derman versin inşallah

Son düzenleme:
konuşşş ferdaaaa konuşş
her yazdığını bı dosya yaptım kaydediyorm ilerde lazım olacak dıye şeettim

faydalı bilgiler = ferdaaaa

Ben menepozamı giriyorum yoksa :SS Daha Evlat sevgisi yaşamadan onu koklamadan (

Herkesin kandili mübarek olsun canım arkadaşlarım Rabbim bebek isteyene bebek ev isteyene ev araba isteyene araba kaynana isteyene kaynana istemeyene kayınbaba versinHayırlı kandillerr diliyorum herkesee .Elektirikler gidip geliyor açmamaya çalışıyorum fazla sabah 7den beri elektrikler yoktu arasıra jeneratörle idare ediyoruz yine gidebilir kapatıyorum ben bilgisayarı birde uyarı yapmışlar elektrik eşyalarınız zarar görebilir falan diye ne diyim şu mübarek günde Allaha havale ediyorum.Buranın derdide çileside bitmeeezzzz

Son düzenleme:
Gülbebegim aminnnn

bu gecenin hürmetine dualarımız kabul olur inş allah kimseye evlat hasreti ve acısı yaşatmasın

herkes muhteşemde dimi

Aminn kuzummm aminnn ben dua edemiyorumm benide unutmayın emi dualarınızdaaaMalum Kırmızı kartı malesef dün yedimmm

gecmis olsun canım
dogru diyorsun daha dikkatli olmalıyız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…