geçen hafata bende yaptım pazar kahvaltısına ama tepsiye yaydım ben her yufkanın arasına yoğurt yumurta zeytin yağı sürdüm arasına patatesli harç yaptım en sonda üstüne 1 şişe soda döktüm dolaba attım sabah kalkıp yumurta sürüp fırına attım oda çok güzel oluyo kabarıyokeşke beraber yiyebilsek ya
çok lezzzetli bu börek ama kolay, 5 dakikada yapılanlardan yani hazır yufka olduğundan
bi yere tarif vermedimdi:2:
2 kat yufka arasında yağ-yum-yoğurt
sora pattisli harç
sora rulo yapmaca
sora kesip fırına atmaca
hımmm ben oraya fazla uğramadım nevresteninkine gidiyorum benelessonın mutfağına takılıyoruz biz canım meg-aysun-ztar sende gel arası güzel şeyler paylaşılıyor
Ve nevreste'nin
ben onu bilmiyordum şimdi onada bakmaya başlıyorummm
nerde yemek orda bizzzz
Kızlar slm
ben dayanamadım test yaptım gebe fln degilimmmmm hem gebelik hem ovu tek cıktı ztn anlamıstım neyse böyle işte
Kızlar slm
ben dayanamadım test yaptım gebe fln degilimmmmm hem gebelik hem ovu tek cıktı ztn anlamıstım neyse böyle işte
nevreste eski ikizim nickli arkadaş..
ikiz kızları var,bir de oğlu..
acayip akla zarar tarifleri var,nasıl yemekler onlar öyle
Kızlar slm
geçen hafata bende yaptım pazar kahvaltısına ama tepsiye yaydım ben her yufkanın arasına yoğurt yumurta zeytin yağı sürdüm arasına patatesli harç yaptım en sonda üstüne 1 şişe soda döktüm dolaba attım sabah kalkıp yumurta sürüp fırına attım oda çok güzel oluyo kabarıyo
hımmm ben oraya fazla uğramadım nevresteninkine gidiyorum ben
soldalı böreği biliyorum ama hiç yapmadım mutlaka çok güzel olmuştur canım ellerine sağlık
ben artık börek olarak utopyanın verdiği makarna böreğini yapıyorum eşim çok seviyor onu
soldalı böreği biliyorum ama hiç yapmadım mutlaka çok güzel olmuştur canım ellerine sağlık
ben artık börek olarak utopyanın verdiği makarna böreğini yapıyorum eşim çok seviyor onu
Sodalı böreği de deneyeyim eminem
kabarıyor he süper
canım nasılsınnn ne yaptın sen regli oldunmu:26:
bugün karne günü bakalım kızçeminki nasıl:18:
hoşş o kendinden emin hepsi süper dio başka bişey demiyo:44:
bugün karne günü bakalım kızçeminki nasıl:18:
hoşş o kendinden emin hepsi süper dio başka bişey demiyo:44:
bende çok şirin buluyorum ya
süper diyosa süperdir annesi
allah zihin açıklığı versin inşallah her zaman da başarılı olmasını dilerim..
buarda bugün nerdeyse 7 8 cm lik bir topulu giydimm
yani deli kanlılık damgasını yiyen biri olrak ne durumda olduğumu düşünün
evden dolmuş durağına gelene kadar akla karayı seçtim
yokk arkadaş ben bukadar rahatsız edici bir ayakkabıyla yapamıyorum delikanlı olmaya razıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?