Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçen hafata bende yaptım pazar kahvaltısına ama tepsiye yaydım ben her yufkanın arasına yoğurt yumurta zeytin yağı sürdüm arasına patatesli harç yaptım en sonda üstüne 1 şişe soda döktüm dolaba attım sabah kalkıp yumurta sürüp fırına attım oda çok güzel oluyo kabarıyo
elessonın mutfağına takılıyoruz biz canım meg-aysun-ztar sende gel arası güzel şeyler paylaşılıyor
hımmm ben oraya fazla uğramadım nevresteninkine gidiyorum ben

ben onu bilmiyordum şimdi onada bakmaya başlıyorummm
nerde yemek orda bizzzz

nevreste eski ikizim nickli arkadaş..
ikiz kızları var,bir de oğlu..
acayip akla zarar tarifleri var,nasıl yemekler onlar öyle

Kızlar slm
ben dayanamadım test yaptım gebe fln degilimmmmm hem gebelik hem ovu tek cıktı ztn anlamıstım neyse böyle işte

oy benim hilalim
Bu ay yoktur belki ama olacak biliyosun.. oluyor senin allaha şükür..

nevreste eski ikizim nickli arkadaş..
ikiz kızları var,bir de oğlu..
acayip akla zarar tarifleri var,nasıl yemekler onlar öyle

maşallah bebelerineee
başladım bile takibe
elsonun mutfağınada yazıyor o ben onun mutfağının olduğunu bilmiyordumm:26:

Kızlar slm
ben dayanamadım test yaptım gebe fln degilimmmmm hem gebelik hem ovu tek cıktı ztn anlamıstım neyse böyle işte

canım günün geçtimi ki senin
eğer geçmediyse o testlere çok inanma
hakkında hayırlsı canım allah sağlık versin bebeleriniz gelecek elbet en yakın zamanda

soldalı böreği biliyorum ama hiç yapmadım mutlaka çok güzel olmuştur canım ellerine sağlık
ben artık börek olarak utopyanın verdiği makarna böreğini yapıyorum eşim çok seviyor onu

soldalı böreği biliyorum ama hiç yapmadım mutlaka çok güzel olmuştur canım ellerine sağlık
ben artık börek olarak utopyanın verdiği makarna böreğini yapıyorum eşim çok seviyor onu

evet güzel oluyo denemeni tavsiye edrim akşamdan döküyorum üstüne sabah fırına atınca kabarıyo eşim sen bu böreği kekle karıştırdın herhalde dio kek kabarmıyo börek kabarıyo dio

ferdanın börek tarifini verir misin hülyam

Sodalı böreği de deneyeyim eminem
kabarıyor he süper

bugün karne günü bakalım kızçeminki nasıl:18:
hoşş o kendinden emin hepsi süper dio başka bişey demiyo:44:

bende çok şirin buluyorum ya

süper diyosa süperdir annesi
allah zihin açıklığı versin inşallah her zaman da başarılı olmasını dilerim..

amin inşallah megim inşallah bizi hiç üzmeyen bir evlat eder onuve cümlesini

buarda bugün nerdeyse 7 8 cm lik bir topulu giydimm
yani deli kanlılık damgasını yiyen biri olrak ne durumda olduğumu düşünün
evden dolmuş durağına gelene kadar akla karayı seçtim
yokk arkadaş ben bukadar rahatsız edici bir ayakkabıyla yapamıyorum delikanlı olmaya razıyım ben

eminem kızçenin karnesini almaya gidecek misin

topuklu rahatsız edici ama hava katıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…