bugun dr da idrarimda seker cikti
dr sallamadi olur bazen dedi ama ben tirstim :18::18:
bise olur mu yaa:26:
yarindan itibaren keseyim ssekeri yine en iyisi..
kontrollerimiz de haftada bire dustu. haftaya tekrar dr dayiz insaallah
idrarda şeker sorun değildi sanırım benimde protein bakılıyodu hep:26::26::26:
Duru,ceren,damla,derin
ben daha cok naif isimleri seviyorum
sayfamı beğenmeyi unutmayın olur mu ve arkadaşlarınızı da eklerseniz bu ilda çok sevinir
şimdi ben yatar
facede ....Miss Bebek .....
Ben geldimm
Kızlar ben kızmın ismi ile ilgili hala kararsızlıklar yaşıyorum varmı tavsiye edebileceğiniz isimler anlamı güzel bir isim olsun istiyorum birde çok yeni isimler olmasın
Derin ve duru kafamda dolanıp duruyor bu hafta ama anlamları yok işte ama kulağada hoş geliyor.
Eşimin kübra ismine çok alışmış değiştirmeyelim diyor.Şimdi burada yazan isimlerden birkaçını söyledimde razı olmadı değiştirmeye bende bukadar alıştığını bilmiyordum sanırım artık değiştiremeyiz bu zamandan sonra.
Kızlar dr ben hiç idrar tahlili istemedi bu idrarda şeker yada proteine mutlaka bakılmalımı:44:
bende kübra ismini çok seviyorum doğayı rüyamda gördüğüm için eşime söylemiştim evlenmeden önce oda kızımız olursa doğa koyalım dedi sonrada değiştirmedik.idrar tahlili bnden istememişti yaptıranlar varmı bilmiyorum canım
Doğada çok güzel bir isim bende çok değişik isimler var diye acaba değiştirsekmi diye düşündüm ama eşim ben çok alıştım deyince vazgeçtim.
Bendende istemedi dedim acaba benim dr mu unuttu.Bir şikayetim yok idrar yolları ile ilgili ama ztarım idrarda şeker ve proteine bakıldığından bahsedince ilk defa duydum ondan sordum.
Doğada çok güzel bir isim bende çok değişik isimler var diye acaba değiştirsekmi diye düşündüm ama eşim ben çok alıştım deyince vazgeçtim.
Bendende istemedi dedim acaba benim dr mu unuttu.Bir şikayetim yok idrar yolları ile ilgili ama ztarım idrarda şeker ve proteine bakıldığından bahsedince ilk defa duydum ondan sordum.
Senin prensesinin ismide çok güzel ama ben çok beğeniyorumBendende istemedi şüpheli bişey görürse istiyo
Bu arada bana kaldaydı kızımın adını masal koyacaktım ama bana kalmadı:))
Canim son aylarda daKızlar hamilelikte göbek çatlayacaksa erkenden belli ediyormu kendini yoksa son aylardada çatlayabiliyormu benim 5 gün sonra 7 ayım bitiyor henüz çatlama olmadı bundan sonrasında olurmu acaba yoksa çatlayacak olsa şimdiye dek azda olsa belli olurmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?