didemm sende benim gibi trip at ozaman cevap veriyolarEki Görüntüle 616107 Eki Görüntüle 616107 Eki Görüntüle 616107bana niden cevap vermiyosunuz
napionuz
ozim niye hala yazmiyo ya merak ettik
didemm sende benim gibi trip at ozaman cevap veriyolarEki Görüntüle 616107 Eki Görüntüle 616107 Eki Görüntüle 616107
ooo zeynepimizde gelmişş hoşşgelmiş
Çatlak kremi kullanıyorum ama merak ettim acaba şimdiye dek çatlamadı bundan sonrada çatlamazmı diye kendimi avutuyorumCanim son aylarda da
catlayabiliyor belli olmuyor
sana tavsiyem kremini kullan
ve hic düşünme çatlarsa catlar de
Bende dedim acaba herkesten isteniyorsa benim dr neden es geçti.O halde telaş yapacak br durum yoklovely cim turkiyeyi bilmiyorum ama burda rutindir muhakkak her dr kontrolunde idrarini veriyorsun ve test ediyorlar.
gamzede yuksek tansiyon sorunu vardi ya ona da muhtemelen preklemsiya varmi diye bakmak icin idrar istemislerdir cunku idrarda protein cikamasi onu gosteriyor bildigim kadariyla.
yani telas etme
Canımmm güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıklaaaaCanlarım hayırlı cumalar ankaradayız bız kan tahlıllerımı verdım beklıyoruz 5 te doktorgörüşmemiz dua edın inş kesegöxükür saglıkla en kısa zamanda netıceyı yazmaya calısırım :26::26:inşrabbim bumubarek gunun hurmetıne guzel haberler vermeyı nasip eder
geldim de topik sessiz yaaa canim sklyrrr
Bu arada adımıda yazmış oldumAma siz görmediniz yine lovely yada megan derseniz sevnirimm
evet herkes kendi çapında takılıyo artık
kimse gelmiyo gelende geçmişi okuyup kaçıyo
selam canlarım ozimden haber yokmu hala yaaa merak ettim işşallah herşey yolundadırben fırsat buldukça burdayım ama genelde yemek topiğine bakıyorum yada pc açık kaldığı için ışığım yanıyor..kociş yine geçikecek bugün pöffff yalnız yemek yemeyi hiç sewmiyorum yaaa hoş zaten yemiyorumda bişey aslında annem gelicekti bugün ama hastaymış yarına kaldı artıkkk
biz geldık teyzelerı cok şükür miniğimin kesesini gördük 4 +3 gunlukmus 5hafta olması gerekıyodu gec tutunmus degerın falan cok guzel dedı ve artık tebrık edebılırım sızı dedı cok sukur allahıma ıns garantı olsun gıt gel yapma dedı 3 hafta sonra cagırdı kalpatısı için inş oda olucak rabbimin izniyle telden yazıyorum yola cıkıcaz şimdi sizi cok seviyorum ıykı varsınız canlarım benım rabbim arzu eden butun arkadaslarıma tez vakittr versın ıns AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?