biz geldık teyzelerı cok şükür miniğimin kesesini gördük 4 +3 gunlukmus 5hafta olması gerekıyodu gec tutunmus degerın falan cok guzel dedı ve artık tebrık edebılırım sızı dedı cok sukur allahıma ıns garantı olsun gıt gel yapma dedı 3 hafta sonra cagırdı kalpatısı için inş oda olucak rabbimin izniyle telden yazıyorum yola cıkıcaz şimdi sizi cok seviyorum ıykı varsınız canlarım benım rabbim arzu eden butun arkadaslarıma tez vakittr versın ıns AMİN...
Bende yemek topiklerinde dolanıyorum ama şimdilik bakmakla yetiniyorum.Çok özledim yemek yapmayı ama ayakta duramıyorum çok çabuk yoruluyorum
Ztarım adın zeynep mi ben bilmiyordum bak şimdi tam uyumlu oldu sen zeynep kızın zehra olacak bende zeynep ve zehra ismini çok yakıştırıyorum o yüzden kızımla kendi adım uyumlu olsun diye zehrayı düşünmüştüm tabi sonra kübrada karar kıldık
evet herkes kendi çapında takılıyo artık
kimse gelmiyo gelende geçmişi okuyup kaçıyo
canım senin haftalarında bende öyleydim hoş yinede bir fiil sokaklarda gezdimama sana şunu diyim bnce bu anların tadını çıkar doğumdan sonra hiç fırsatın olmuycak çünkü bişey yapmaya
anagm yazmissiniz bende o arada camasirlar yikanmisti onlari astim.
ekmek hamuru mayalamistim onu tepsisine koydum mutfakta yikadim biseler geldim. kusura bakmayin unutuo cikip cikip duruyorum
lovely lim evet canim zaten bizde uyumlu olsun istiyorduk. erkek olsaydi da babasina benzesin istiyorduk ismi hayirlisi boyleymis bakalim. Rabbim evlatlarimiza guzel yezilar yazsinn
biz geldık teyzelerı cok şükür miniğimin kesesini gördük 4 +3 gunlukmus 5hafta olması gerekıyodu gec tutunmus degerın falan cok guzel dedı ve artık tebrık edebılırım sızı dedı cok sukur allahıma ıns garantı olsun gıt gel yapma dedı 3 hafta sonra cagırdı kalpatısı için inş oda olucak rabbimin izniyle telden yazıyorum yola cıkıcaz şimdi sizi cok seviyorum ıykı varsınız canlarım benım rabbim arzu eden butun arkadaslarıma tez vakittr versın ıns AMİN...
Hamilelik sürecinde çok tembele bağladım kendimi.
Sanırım fazlasıyla tadını çıkarttım hatta abarttımmm
Her gün en erken 13:00 gibi uyanıyorum tabi açlıktan uzamış oluyorum.
Pijamalarımı bile zor değiştiriyorum hemen anneme iniyorum kahvaltıya.
Karnım doyduktan sonrada tv nin karşısına kuruluyorum akşama kadar
Eşim gelincede akşam yemeğini annemde yiyip eve çıkıyoruz.
Sabah kalktığım yatağı bile toplamıyorum.
Akaşam yatarken pijamalarımı giydirmek eşime ait banyomu yaptırmak eşime ait
Eşim sağolsun haftasonraları evi süprüp silip tozları alıyor bende sadece çamaşır atıyorum makineye onları asıyorum.
İyi dinlendim yani doğumdan sonra bir silkelenip kendime gelicem inşallah.
emine kaçar
Ztarım senin hamilelik takvimini görünce çok heyecanlanıyorumçok az kaldı hayırlisıyla bebişini kucağına almaya.
Bende bir son aya girseydim hayırlısıyla
Hamilelik sürecinde çok tembele bağladım kendimi.
Sanırım fazlasıyla tadını çıkarttım hatta abarttımmm
Her gün en erken 13:00 gibi uyanıyorum tabi açlıktan uzamış oluyorum.
Pijamalarımı bile zor değiştiriyorum hemen anneme iniyorum kahvaltıya.
Karnım doyduktan sonrada tv nin karşısına kuruluyorum akşama kadar
Eşim gelincede akşam yemeğini annemde yiyip eve çıkıyoruz.
Sabah kalktığım yatağı bile toplamıyorum.
Akaşam yatarken pijamalarımı giydirmek eşime ait banyomu yaptırmak eşime ait
Eşim sağolsun haftasonraları evi süprüp silip tozları alıyor bende sadece çamaşır atıyorum makineye onları asıyorum.
İyi dinlendim yani doğumdan sonra bir silkelenip kendime gelicem inşallah.
ohhh cooookkk iyi yapiosun valla sefan olsun. hamilelikte zaten kendimizin efendisi olduk olduk sonrasinda artik minicik prenslerin ya da prenseslerin etrafinda fir donmekten oyle herseye zamanimiz olmucak. bir de dinlen zaten ne diye yorasinki kendini..
nereye kiz simdi gelmistim ben
Evet öyle olacak ama hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde ben fır dönmeye razıyım
ooohhsefan olsun balım hayat sana güzel yeminleeşinde hayran kaldım maşşallahh umarım doğumdan sonrada yardımcı olur sana gerçi annelnle altlı üstlü oturman san bayağ bi avantaj sağlıyordur:48
Evet asıl bundan sonra başlıyor herşey zor ama bir o kadarda güzel olmalı Allah herkese nasip etsin inşalalh bu duyguyu.Allah herkesin hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşalah.bi de bana sor lovely lim
saka maka insaallah bu zamanlara kadar geldik.. Rabbim sonrasinida guzellikle, saglikla, hayirla tamamlamayi ve de pitirciyi kucaklamayi nasip etsin insaallah..
kucaklamakla da bitmiyor sonrasinda daha cok is.. O minicik ruha, cana hayirli anne olabilmek, onu duzgunce yetistirebilmek, her daim dualarinda dilinde tutmak, her turlu kotuluge ve iyilige karsi hazir hale getirmek.. cok zor cok.. Rabbim yardimcimiz olsun .. kuzulara saglikli, bereketli, hayirli uzun omurler versin..
Doğumdan sonra kendimi toparlayınca istisnalar dışında ev işlerine yardım etmez.ooohhsefan olsun balım hayat sana güzel yeminleeşinde hayran kaldım maşşallahh umarım doğumdan sonrada yardımcı olur sana gerçi annelnle altlı üstlü oturman san bayağ bi avantaj sağlıyordur:48
duyguyu ozledim heee
heralde yenilenecti bugunlerde kotagil mi diosunuz ne diosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?