Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canımmm çokkkkkk sevindimmmm
İnşallah kalp atışınıda duyucaksın hayırlısıyla.Kendine çok dikkat et
haftaya çok takılma sen sat a göre hesapla yine o sonradan eşleşiyor sat la yani yine 5 haftadır doğru olan.

Bende yemek topiklerinde dolanıyorum ama şimdilik bakmakla yetiniyorum.Çok özledim yemek yapmayı ama ayakta duramıyorum çok çabuk yoruluyorum

canım senin haftalarında bende öyleydim hoş yinede bir fiil sokaklarda gezdimama sana şunu diyim bnce bu anların tadını çıkar doğumdan sonra hiç fırsatın olmuycak çünkü bişey yapmaya

ozimmm yaşasınnnnnnnn haftaya pıt pıt larıda duyarsın işşallahrabbim mutluluğunu hiç bozmasıntamamına erdirsin

evet herkes kendi çapında takılıyo artık
kimse gelmiyo gelende geçmişi okuyup kaçıyo

anagm yazmissiniz bende o arada camasirlar yikanmisti onlari astim.

ekmek hamuru mayalamistim onu tepsisine koydum mutfakta yikadim biseler geldim. kusura bakmayin unutuo cikip cikip duruyorum

lovely lim evet canim zaten bizde uyumlu olsun istiyorduk. erkek olsaydi da babasina benzesin istiyorduk ismi hayirlisi boyleymis bakalim. Rabbim evlatlarimiza guzel yezilar yazsinn

canım senin haftalarında bende öyleydim hoş yinede bir fiil sokaklarda gezdimama sana şunu diyim bnce bu anların tadını çıkar doğumdan sonra hiç fırsatın olmuycak çünkü bişey yapmaya

Hamilelik sürecinde çok tembele bağladım kendimi.
Sanırım fazlasıyla tadını çıkarttım hatta abarttımmm
Her gün en erken 13:00 gibi uyanıyorum tabi açlıktan uzamış oluyorum.
Pijamalarımı bile zor değiştiriyorum hemen anneme iniyorum kahvaltıya.
Karnım doyduktan sonrada tv nin karşısına kuruluyorum akşama kadar
Eşim gelincede akşam yemeğini annemde yiyip eve çıkıyoruz.
Sabah kalktığım yatağı bile toplamıyorum.
Akaşam yatarken pijamalarımı giydirmek eşime ait banyomu yaptırmak eşime ait
Eşim sağolsun haftasonraları evi süprüp silip tozları alıyor bende sadece çamaşır atıyorum makineye onları asıyorum.

İyi dinlendim yani doğumdan sonra bir silkelenip kendime gelicem inşallah.

Evet çok uyumlu olmuş
Aminnnn diyorum.

oziiimmmmmm

biz biliyorduk ama yaaaaa

Rabbim hayirla, saglikla tamamina da erdirsin arkadasim.. oyle 3-5 gun geriden geliyor ya da ileriden onemli degil bence ya takma kafana . artik kafani rahat tut, dinlenmene ve hamileligin tadini cikarmaya bak

Son düzenleme:
Ztarım senin hamilelik takvimini görünce çok heyecanlanıyorum çok az kaldı hayırlisıyla bebişini kucağına almaya.
Bende bir son aya girseydim hayırlısıyla

ohhh cooookkk iyi yapiosun valla sefan olsun. hamilelikte zaten kendimizin efendisi olduk olduk sonrasinda artik minicik prenslerin ya da prenseslerin etrafinda fir donmekten oyle herseye zamanimiz olmucak. bir de dinlen zaten ne diye yorasinki kendini..

nereye kiz simdi gelmistim ben

Ztarım senin hamilelik takvimini görünce çok heyecanlanıyorum çok az kaldı hayırlisıyla bebişini kucağına almaya.
Bende bir son aya girseydim hayırlısıyla

bi de bana sor lovely lim

saka maka insaallah bu zamanlara kadar geldik.. Rabbim sonrasinida guzellikle, saglikla, hayirla tamamlamayi ve de pitirciyi kucaklamayi nasip etsin insaallah..

kucaklamakla da bitmiyor sonrasinda daha cok is.. O minicik ruha, cana hayirli anne olabilmek, onu duzgunce yetistirebilmek, her daim dualarinda dilinde tutmak, her turlu kotuluge ve iyilige karsi hazir hale getirmek.. cok zor cok.. Rabbim yardimcimiz olsun .. kuzulara saglikli, bereketli, hayirli uzun omurler versin..

ooohhsefan olsun balım hayat sana güzel yeminleeşinde hayran kaldım maşşallahhumarım doğumdan sonrada yardımcı olur sana gerçi annelnle altlı üstlü oturman san bayağ bi avantaj sağlıyordur:48

Evet öyle olacak ama hayırlısıyla sağlıcakla gelsinlerde ben fır dönmeye razıyım

ooohhsefan olsun balım hayat sana güzel yeminleeşinde hayran kaldım maşşallahhumarım doğumdan sonrada yardımcı olur sana gerçi annelnle altlı üstlü oturman san bayağ bi avantaj sağlıyordur:48

ketenim helvam

senin pitirciklar napio duble anne

duyguyu ozledim heee

heralde yenilenecti bugunlerde kotagil mi diosunuz ne diosunuz

kiz anana mi yerlestin ne ettin bacim yaz yahu arada derede ..

ay ustuste hamma cok mesaj yazmisim yahu.. ztar ztar ztar a bogdugum icin sizi sorry

kimse de yazmiyo napim yahu sayfa ilerlesin, topikin nami yurusun

Evet asıl bundan sonra başlıyor herşey zor ama bir o kadarda güzel olmalı Allah herkese nasip etsin inşalalh bu duyguyu.Allah herkesin hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşalah.
Doğumdan sonra kendimi toparlayınca istisnalar dışında ev işlerine yardım etmez.
Ama bebeğe istediğin kadar bakabilirim sende işlerini yaparsın diyor yinede güvenemiyorum yaşamadan bilemem yaşayıp görücez kendine çok güveniyor o bakarmış

Gerçi ev işlerinede yardım etmem desede aniden bir misafir gelecek olsa hemen alır eline toz bezini yada süpürgeyi

Annem çok şükür hamile kaldığımdan beri çok yardımı dokunuyor hiç yemek yapmıyorum o bile birşey yani doğumdan sonrada en azından kendimi toparlayana kadar yemek derdi düşünmem gündüz anneme bebişi emanet edip biraz uyuyabilirim bana çok kolaylığı olacak annemin sağolsun Allah başımızdan eksik etmesin.

Yaz ztarım yaz bazen bende böyle yazıyorum ben kendime patates kızarttım dışarda cnm çekti sonra evdeki dışardakine nazaran daha iyldir didim nefsimi körelttim 1 patatoylabende okuyorum öyle yazcak seyim yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…