Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar kanda enfeksyon çıktı bnm wbc 14 çıktı yani bi de trigilisit çok yuksek bi de demr düşük aile hekmi enfeksyon tehlikeli riskli durumdasn son aylar oldgu için druna goster emn olmzsa bzm tahllden tkrrlasn dedi aradm iki kez musait degllermş acmadı teli sekreter yarın için randevu da yokmş dedm acil görşmem lazm sekz bucukta gelsn o zaman demş gidicem erkenden idrar yollarmda da yanma var acaba ondan mı oyle yuksek çıktı du bakalm yarın bakar o iice olmadı tkrarlar tahlleri ...

gecmis olsun canim umarim onemsizdir hemen gecer bu durumlar

gecmis olsun duygucum, ins kan yapici seyler ye bol bol, siyah uzum, pekmez, domates filan.. demir hapi verir belki doktor.
ins hemen iyilesirsin canim, antibiyotik de verebilirler belki, bebek baya buyudu ins etkilenmez canim..

slm kızlar kanda enfeksyon çıktı bnm wbc 14 çıktı yani bi de trigilisit çok yuksek bi de demr düşük aile hekmi enfeksyon tehlikeli riskli durumdasn son aylar oldgu için druna goster emn olmzsa bzm tahllden tkrrlasn dedi aradm iki kez musait degllermş acmadı teli sekreter yarın için randevu da yokmş dedm acil görşmem lazm sekz bucukta gelsn o zaman demş gidicem erkenden idrar yollarmda da yanma var acaba ondan mı oyle yuksek çıktı du bakalm yarın bakar o iice olmadı tkrarlar tahlleri ...
gecmiş olsun duygum..
enfeksiyon için muhakkak görüş doktorunla bugun.
Allah korusun bebeğini kuzum..
dualarım seninle..içini ferah tut birtanem.

kızlar size bi sorum olucak ya.bi topıcte okumuştum sabahları aç karnına sırt üstü yatıp göbek deliğinin sağ alt köşesine bastırdığınızda ordaki damar atıyosa hamile değilsiniz ama eğer atmıyorsa hamilesinizz acaba ne kadar doğru hamile arkadaşlar denesede söylese çok merak ettim doğrusu

kızlar size bi sorum olucak ya.bi topıcte okumuştum sabahları aç karnına sırt üstü yatıp göbek deliğinin sağ alt köşesine bastırdığınızda ordaki damar atıyosa hamile değilsiniz ama eğer atmıyorsa hamilesinizz acaba ne kadar doğru hamile arkadaşlar denesede söylese çok merak ettim doğrusu

Canım bence ona inanma çünkü ben denemiştim her ay atardı bir defasında atmadı baya baya ümitlenmiştim ama hamile değildim...

$sevgililer-gunu-pastasi-8d6072.webp

günaydın... sevgililer gününüz kutlu olsun:54::54::54::54::54:

kızlar :3:

sevgililer gününüz kutlu olsunnnnn :69: :71:

bizim evde doğum günü hariç diğer tüm özel günleri kutlamak yasssak :20:
hele çiçek almak :20: saksı çiçeği hariç tabii ama artık o da yasak çünkü evde çiçeklerim bizi yicek :9: yer kalmadı

ama yinede insan bi tatlı söz bekliyo :17:
akşama çook var belki bi alo da der benim odun :60:

ve lütfen diş çıkaran lar bana bilgi verin
bugün beyaz bişi çıkmış komşuya göstericem öğleden sonra

♥ aşkıma ♥ seni seviyorum ♥
♥ benim sevgim sadece bugün değil sana hergün ♥
♥ istersen hiç hatırlama bugünü ♥ istersen unttum de ♥ nedersen de ben seni sadece bugün sevmiyorumki ♥ bana sadece bugün sevgililer günü değilki ♥ boş ver çiçeği böceği bizim bir çiçeğimiz var zaten ♥ XXXXXX İMİZ ♥ SİZİ ÇOOOKKK SEVİYORUM ♥ güzel kızım ve canım eşim ♥

eşime bunu yazıp gönderdimm:69::69::69::69::69::69::69::98::98::98::98::98:

Son düzenleme:
batım 5 gün gecikti:21::21::21::21:
ay budefa kesin gebeyim:24:
bilirsinizz hiiiçç günüm geçmez:35:
eğer 5 gün geçtiysee ohooo benim bebek 1.5 aylık olmuştur bile:8::8:
kendimle dalga geçmeyi öğreniyorum kızlar deliliğimi maruz görünn:27::27::35::35::35:

batım 5 gün gecikti:21::21::21::21:
ay budefa kesin gebeyim:24:
bilirsinizz hiiiçç günüm geçmez:35:
eğer 5 gün geçtiysee ohooo benim bebek 1.5 aylık olmuştur bile:8::8:
kendimle dalga geçmeyi öğreniyorum kızlar deliliğimi maruz görünn:27::27::35::35::35:

ne bilisoun yaa bekide ölesin..
sen bana bak hele bnmkide 3 hafa gecti bnmkinin neredeyse cinsiyeti belli olacak kuzummm

:52::52: belki de o gün bugündür :emir_bebek::49: inşsallahhh :16:
test yap hadiiiii :21:
yok be mervem ne testi :63:hep böyle zaten gününde gelmeyi beceremediki:57:
ne bilisoun yaa bekide ölesin..
sen bana bak hele bnmkide 3 hafa gecti bnmkinin neredeyse cinsiyeti belli olacak kuzummm

:9::9::9::9::9: ALLAH söyletiyo belkide birsumum ne biliyosun :49:belkide gebesinn ve inşallah öyledir:16::16::16::16:

kızlar selam sevgililer gününüz kutlu olsun :16::16::16

benim sevgililer günümü sabah kırmızılar kutladı ne mutlu bana dimi :19:

dünki konuya el atıyorum evet kızlar rahim filmi çekildi temiz çıktı spermiogram yapıldı oda iyi çıktı aslında bi aa buraya yazıyım sizde bakı belki dr.ların dikkatinden kaçmıştır bişeyler :27::27:hormanlarda normal çıkıyor hep lakinn prolaktin hariç o arada bir yükseliyor bu arada pek düzenli adet görmem 3-5 gün gecikir yani hiç 14. gün yumurtlamam kist filanda yok Allaha şükürler olsun yumurtlama ilaçları işe yaradı klomenle 4 yumurtam oluşmuştu bu ay menogon iğne olsun 2 yumurta olmuştu ama sonuç hep hüsran
eşimle dün konu açıldı neler var dr.lar ne hastalar görüyor dedi dedim önemli olan netice bende bişey göremiyorlar ama 1,5 sene olucak ellerim bomboş :5:

sizce ben ne yapmalıyım artık çok şaşkınım yapıck bişey kalmadı mecburuz tedaviye yaza kadar hadi sustum ama artık çok üzülüyorum görüyor halimi neden hiç anlamıyor beni eşim

Emine kızzz inşallah hamilesindide görürsün dalga geçmeyi sen:21:

Duygum geçmiş olsun inşallah korkulucak bişey yoktur

Bu arada pıhtılaşma sorunu olanlar şuandada gebe kalmadan öncede aspirin kullanıormusuz?
ve bende fazla olmadığı için bebeaspirini deniyim mi sizce :18:

yarına randevu alıyım bakalım dr. nedicek

bu arada aşılama ne kadara mal oluyor bilneniniz var mı

slm kızlarrrr gttm anlattm dra derdimi başta o da bi korktu sonra baktı kan tahlilime karacger fonksyonuları ii çıkmş kan yapmaya gerek yok dedi idrar testi de yaptı o temiz çıknca vermedi ilaç falan cildlyeye yonlendrdi o da çok ilgllendi saolsn iice muayne etti cildye bana bi losyon verdi haftaya kadar geçmezse alerji testi yapıcak bakalm içim rahat etti valla karacigerle ilgli bşey çıkmayınca ...

Son düzenleme:
Back
X