Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlarrrr gttm anlattm dra derdimi başta o da bi korktu sonra baktı kan tahlilime karacger fonksyonuları ii çıkmş kan yapmaya gerek yok dedi idrar testi de yaptı o temiz çıknca vermedi ilaç falan cildlyeye yonlendrdi o da çok ilgllendi saolsn iice muayne etti cildye bana bi losyon verdi haftaya kadar geçmezse alerji testi yapıcak bakalm içim rahat etti valla karacigerle ilgli bşey çıkmayınca ...
hadi geçmiş olsun bunuda atlattın canım losyon iyi gelicek inşallah doğumada bişey kalmadı zor günler bitiyor mis kokulun başını döndürücek artık mutluluktan :nazar:

slm kızlarrrr gttm anlattm dra derdimi başta o da bi korktu sonra baktı kan tahlilime karacger fonksyonuları ii çıkmş kan yapmaya gerek yok dedi idrar testi de yaptı o temiz çıknca vermedi ilaç falan cildlyeye yonlendrdi o da çok ilgllendi saolsn iice muayne etti cildye bana bi losyon verdi haftaya kadar geçmezse alerji testi yapıcak bakalm içim rahat etti valla karacigerle ilgli bşey çıkmayınca ...

Çok şükür duygum sen takılma kaşıntı biraz psikolojıkte oluyo benımde alerjıktır bunyem biseye kafayı taksam heryerim kaşınır şimdiye kadarda hiç bişi bulunamadı alerji testlerindede herseye hassas cıkıyorum gecer inş canım benim yok bişi bak maşallah

bu arada 2380 olmşz 44 cmzzz :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
maşallahh meleğimize:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

duygum çok geçmiş olsun birşey çıkmamasına sevingim:38:
inşallah dahada iyi olacaksınız:49::49::49::49:

hadi geçmiş olsun bunuda atlattın canım losyon iyi gelicek inşallah doğumada bişey kalmadı zor günler bitiyor mis kokulun başını döndürücek artık mutluluktan :nazar:

gerçekten zor gunlerdi perim inşş btmiştr sürdüm losyonu
he bu arada bi liste verdi yumrta balık kızarma fıstık .... bi sürü yiyecek var yersn de bunları çok az mktar ye dedi ...
yünlü şeyler giyme pamuklu giyin dedi gerçekten bak o deynce daha bi farkettm yun çorap var ayagmda ve kaşnıo hep ayakalrm çıkardm hemen corapları
ya hassas bi cildm var bnm e bebekte buyuynce daha bi etki edıo herşey işte hassaslık artıo neyse artık bi losyonm var çok şükür :21:

Çok şükür duygum sen takılma kaşıntı biraz psikolojıkte oluyo benımde alerjıktır bunyem biseye kafayı taksam heryerim kaşınır şimdiye kadarda hiç bişi bulunamadı alerji testlerindede herseye hassas cıkıyorum gecer inş canım benim yok bişi bak maşallah
kafaya da herşeyi takıorm ozim o da etkli olablr stres de oalblr blemıorm ki diyorum ya eski rahatlgm yok 32den sonra ruhsal olarak da daha farklı oldum oda etklidir heralde ama gece yne uyudm şükürler olsn daha iim azcık uykumu aldgm için

eminemmm saol kuzucm inşşşş daha ii olacak herşey :emir_bebek::16::nazar:

kızlar selam sevgililer gününüz kutlu olsun :16::16::16

benim sevgililer günümü sabah kırmızılar kutladı ne mutlu bana dimi :19:

dünki konuya el atıyorum evet kızlar rahim filmi çekildi temiz çıktı spermiogram yapıldı oda iyi çıktı aslında bi aa buraya yazıyım sizde bakı belki dr.ların dikkatinden kaçmıştır bişeyler :27::27:hormanlarda normal çıkıyor hep lakinn prolaktin hariç o arada bir yükseliyor bu arada pek düzenli adet görmem 3-5 gün gecikir yani hiç 14. gün yumurtlamam kist filanda yok Allaha şükürler olsun yumurtlama ilaçları işe yaradı klomenle 4 yumurtam oluşmuştu bu ay menogon iğne olsun 2 yumurta olmuştu ama sonuç hep hüsran
eşimle dün konu açıldı neler var dr.lar ne hastalar görüyor dedi dedim önemli olan netice bende bişey göremiyorlar ama 1,5 sene olucak ellerim bomboş :5:

sizce ben ne yapmalıyım artık çok şaşkınım yapıck bişey kalmadı mecburuz tedaviye yaza kadar hadi sustum ama artık çok üzülüyorum görüyor halimi neden hiç anlamıyor beni eşim

Emine kızzz inşallah hamilesindide görürsün dalga geçmeyi sen:21:

Duygum geçmiş olsun inşallah korkulucak bişey yoktur

Bu arada pıhtılaşma sorunu olanlar şuandada gebe kalmadan öncede aspirin kullanıormusuz?
ve bende fazla olmadığı için bebeaspirini deniyim mi sizce :18:

yarına randevu alıyım bakalım dr. nedicek

bu arada aşılama ne kadara mal oluyor bilneniniz var mı
canım prensesim bak herşey çok güzel çıkmış sorun yok yani bebekte zamanını bekliyo ama önce sen bu düşünceyi at kafandan:8:
ahh keşke olsa be prensesim hayırlısı ne diyelim:16::16::16:

gerçekten zor gunlerdi perim inşş btmiştr sürdüm losyonu
he bu arada bi liste verdi yumrta balık kızarma fıstık .... bi sürü yiyecek var yersn de bunları çok az mktar ye dedi ...
yünlü şeyler giyme pamuklu giyin dedi gerçekten bak o deynce daha bi farkettm yun çorap var ayagmda ve kaşnıo hep ayakalrm çıkardm hemen corapları
ya hassas bi cildm var bnm e bebekte buyuynce daha bi etki edıo herşey işte hassaslık artıo neyse artık bi losyonm var çok şükür :21:
evet canımoyasaklı şeylerden uzak dur birde yünden bence rahatlıcaksın Ozim haklı psikolojikte olabilir sonuçta az kaldı canım sabır herşey çok güzel olucak :kkk:

canım prensesim bak herşey çok güzel çıkmış sorun yok yani bebekte zamanını bekliyo ama önce sen bu düşünceyi at kafandan:8:
ahh keşke olsa be prensesim hayırlısı ne diyelim:16::16::16:

neden olmasın Eminem bi sorun olsa kızında olmazdı bence olucak doğal yolla ama neyi bekliyorlar bi bilsem

Eminecim bana çok uzak geliyor ben bu ayı son günee kadar çok rahat ve aklım başka şeylerde geçirdim bence bizdeb i sorun var inşallah en kısa zamanda ortaya çıkar

perim preseed kullansanza bi de bakalm kullandın mı blmıorm da sebepsizde etkili olablıo preseed ne vesile olcak hiç belli olmaz cunku ....

Son düzenleme:
benim odun aradı sabah sevgililer günümü kutladı hediyeni gelirken getiricem dedi istemem dedim çemkirdim bende bi güzel dün akşam kızdırdı beni:27::27::27::27:

CANLARMM ii dleklernz için çokkk saolun herşey hepmzn gonlunce olsn inşşş sıkntılar olur bter yeter ki dermanlı olsn dertlermz hepnizi çokk opyrm arkdasa gtcm biraz görşrz yneeee :54::54::54::54:

Kızzzzzlarrrr slmm
ben mutluluk hormonuyla dolup taşdım bugün çikolata kursum vardı cok güzel geçti aslında bilgisayardan girip resimlerinide ekliycem bide kalpli kutu verdiler afrodizyak etklside varmış çikolatanın bakalım akşama görcez
bugün kayınvalidemin dogum günü telde kutladım
bende sabah eşimin mesajıyla uyandım akşama bende süpriz yapcam cooook heyecanlıyım

duygum cok şükür bende cok merak ediyordum maşallah eceyede

benim odun aradı sabah sevgililer günümü kutladı hediyeni gelirken getiricem dedi istemem dedim çemkirdim bende bi güzel dün akşam kızdırdı beni:27::27::27::27:
kızım bırak alsın hediyeni adamcağızın hevesini kursağında bırakma bugünün tadını çıkart
benimki daha aramadı bile hoş akşama planımız var ama öküz işte :kkk:

perim preseed kullansanza bi de bakalm kullandın mı blmıorm da sebepsizde etkili olablıo preseed ne vesile olcak hiç belli olmaz cunku ....
canım yaa o böyle 5 -6 ayda hamile kalamayanlar için yani bi sorun olmayanlar için bence 1,5 sene olucak bana yarıcağını sanmam sama yinede saol bebeğim :29:

Kızzzzzlarrrr slmm
ben mutluluk hormonuyla dolup taşdım bugün çikolata kursum vardı cok güzel geçti aslında bilgisayardan girip resimlerinide ekliycem bide kalpli kutu verdiler afrodizyak etklside varmış çikolatanın bakalım akşama görcez
bende sabah eşimin mesajıyla uyandım akşama bende süpriz yapcam cooook heyecanlıyım

ben niye hiç heycanlı değilim ya :19:
acaba tamda bugün adet olduğum için mi :43:
bencede çikolata aşkına diyorum Hiloşum :49:
ben kocamın hdiyesini aldım benimkini birlikte almamız lazımdı aramadı ki gidelim alalım gerçi ben o hediye yerine tedavi olalım dese daha mutlu olucam o ayrı :24::24::24:
akşamada balık restoranına gidicez amaaan hepsi boş geliyor bana bazen duygularım alınmış benim olsada olur olmasada :36::36:

selam kizlar :3::3::3:

duygucum gecmis olsun insaallah onemsiz birseydir .. bi baksinlar bakalim ne var ne yok..

valla kizlar hepinize teker teker yazmka istiyorum da kafami toplayamiyorum ki birseyler yazayim. hep kontrol ediyorum ama yazamiyorum.

bizde sevgililer gunu kutlanmaz. kutlayanlarinki kutlu olsun.

Perimmm sen beni cıldırtcan valla gelirim memleketine seni şöyle bir sallarım silkelerim
sana olumsuz konuşmayı yasaklıyorumm tamam mı?
Bak eşin ne güzel yemek ayarlamış şöyle giyin süslen akşama romantizme bağla sonra eşine deki seninle çok mutluyum ama bi cocugumuz olursa daha mutlu olucam en azından benle bi kere doktora gelde
doktoruda ayarla tabi eşine tedavi olması şart fln desin ki bencede bişey yok ama bu süreç cok yıpratıcı hızlandırmak lazım senin sabrın kalmadı anlıyorum.
Ama eşinde sana kıyamaz unutma tatlı dille herşey halllolur

çikolata aşkına yap bunları tamam mı:)

bu arada 2380 olmşz 44 cmzzz :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Duygum çok sevindim karaciğer fonksiyonlarıyla ilgili olmamasına.İnşallah cildiyenin verdiği losyonla kaşıntılarında geçerde mışıl mışıl uyursun:16:Mahşlalah eceyede:nazar:

Kızalr internetten bir tv sehası satın almıştım çok severek aldım ürün bugün geldi kargocunun yanında kontrol etmedim o gidince bir açtımki sehpanın cam kısmı paramparça çok canım sıkıldı şimd ürünü satın aldığım yerle irtibata geçtim ama onlarda kabul etmeyecek kargocunun yanında açsaydın diyecekler yani elimde kaldı moralim çok bozuldu.

Kızzzzzlarrrr slmm

ohh süper hilalcım valla ne güzel kafan dagılırr..bencede paylaş bizde faydalanalım

Back
X