Bebek isteyenler gelin birbirimize dua edelim

dilerim RABBİM en yakın zamanda kucağınıza sağlıklı bebişler almanızı nasip eder bugün cuma belki bebeğimin duası kabul olur

kizlar hepinizin dualarina gonulden amin diyorum
ben hamileyim cok sukur darisi enkisa zamanda sizlerin basina

rabbim tum bebiş ısteyenlere v bekleyenlere yardım etsin en kisa zamanda kucakları neşeyle doldursun inş kimseyı bebişsiz komasınnn .........

:Saruboceq:Rabbim herkezin gönlündeki Muratları biliyor ve görüyor bu Mübarek 3 aylar hürmetine bütün bu canıgönülden dua eden arkadaşlarıma en kısa zamanda bebişlerine ve muratlarına kavuşmalarını diliyorum Allahımdan:teselli:

edit edit edit edit edit edit edit edit edit

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar önceki duamı eksik yazmışım, düzeltiyorum.
"Ey en gizli yalvarmaları duyan, ey herşeye gücü yeten, ey ölüleri dirilten, dirileride öldüren, Cansız kemiklere et giydirip, onlara hayat bahşeden Allahım. Resulün Hz.Muhammed (s.a.v.) e sayısız selat-ü selam olsun. sen onun hürmetine bana bir çıkış yolu ihsan et, bir çare vücuda getir. çünkü sen bütün çareleri bilirsin ,benim ise elimden hiçbir şey gelmez"
bu duayı her duanızın başında söylemeyi alışkanlık haline getirin. Allahın izniyle , Allah bütün duaları kabul edendir.

ayyy kızlar bir rüya gördüm hayırlara çıkar inşallah bir bebgim var 4 aylık ama rüyamda bir daha hamile kalmışım ve içimde kıpır kıpır hareket ediyor. ALLAHIM benim zaten bir bebegim var ;(ALLAH bagışlasın )niye bana 1tane daha nasip ettin diyorum bak birsürü bebek bekleyen sitedeki sizler aklıma geldiniz AKLIMA bir sürü hamile olmak isteyen ugraşan var onlara nasip et ALLAHIM diyorum ve birden karnımdaki bebek kayboluyor sonra tekarar ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN BEBEGİ OLMAYANLARA NASİP ETTİN ONLARI SEVİNDİRDİN DİYE DUA EDİYORUM.
pek fazla anlatamadım ama işte böyle gördüm İNŞALLAH SİZLER HAMİLE KALIRSINIZ . İNŞALLAH RÜYAMDAKİ DUAM GERÇEKLEŞİRDE HAMİŞ OLURSUNUZ. YA OKADAR İSTEMİŞİMKİ RÜYALARIMDA BİLE SİZLERİ DÜŞÜNMÜŞÜM HAYIRLARA VESİLE OLMASI DİLEGİYLE İNŞALLAH SİZLERDENDE HAYIRLI HABERLER ALIRIZ
a.s.

ay yeri göğü yaratan yüce rabbim sen oldiyince her şey olur sen elelrini acıp sana dua edenlerin dularını geri çevirmesin yarabim senden hayırlısyla evlat isteyenlerinde dularını geri çevirme cumanın ve üç ayların hürmetine bebek isteyen tüm anne ve babaların dularını kabul eyle hepsine hayırlısıyla bir evelet nasip eyle banada rabbim aminnnnnnnnnnnnnnn

allahım sen kapına gelıp yuzunu yere koyanları gerı cevırmezsın.ne olur benı sensız bırakma.senden uzaklastırma.ve benı sadece senden ısteyen ve umut eden kullarından eyle.baska umut kapılarına dusurme.bana katından temız bır evlat nasıp eyle.ısteyın vereyım buyuruyorsun.ıstıyorum allahım ne olur kabul et.amın.herkese hayırlı cumalar.vallahı aglattınız benı...

Yarabbi sana yalvarıyoruz Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden hayırlı ve salih bi evlatlar istiyoruz ey cok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhusselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ya
rabbi bu yüce peygamberi bİze şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle

rabbım inş her isteyenın kucagını tatlı bebişlerle doldurur bu mubarek iftar saatınde inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yureği yananların ateşini söndürsün rabbımmmmmmmmmmmmmm

bende cok istiyorum ebbek ve suan supheleniyorum sanirim hamileyim dua edin banada :Saruboceq:limon testi ne oluyo arkadaslar bileniniz varmi nasil oluyor?

arkadaşlar bende çok istiyorum ve allah inşallah hepimize hayırlı bir zamanda hayırlı evlat yada evlatlar nasib eder amin

amin işallah Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebek nasip eder

Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim!

Ben bir hiçtim,beni Sen Kudretinle yarattın.
Bana Sen vucüt verdin,hayat verdin,ruh verdin.
Bunları Sen bağışlamasaydın eğer,hiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya göndermezdi.

Ben bir anne ve babadan doğdum.ama ben dünyaya gözümü açmadan önce,onlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı.
Bana Sen kendi dilediğin gibi bir süret verdin.
Bana dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin.
Alemlerin Rabbi benim yüzümde,sadece bana ait bir eserini nasıl işlemiş,göreyim ve göstereyim diye.

Bana göz verdin,Senin eserlerini göreyim diye.
Bana kulak verdin,Senin yarattıklarının Seni nasıl zikrediyor işiteyim diye.
Bana akıl verdin,Seni bulayım diye.
Bana dil verdin,Seni zikredeyim diye.
Bana kalp verdin,Seni seveyim diye.
Dünya ve ahiretin bütün nimetlerini önüme serdin ve bana bir arzu verdin”Senden isteyeyim diye”

Vermek istedin.çünki vermek Senin şanındandır.
Onun için bana istemeyi öğrettin.
Aldığım her nefes Senin Rahmetindendir Ya Rabbi.
Eriştiğim her nimet Senin ihsanındandır Ya Rabbi.
Neşem,sevinçim,mutluluk ve huzurum hep Sendendir Ya Rabbi.
Senin gizli açık nimetlerinin sayısını bilemem,hayal bile edemem.bilsem de saymakla bitiremem Ya Rabbi.
Yalnız üzerimdeki en büyük nimetini bilirim:
”Bana şükretmeyi öğreten de Sensin Ya Rabbi”

amin Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin

kızlar ben de 6 aylık evliyim 4 aydır bebek istiyoruz ama olmadı henüz ben de dua etmek istedim bütün hepsini okudum ve göz yaşlarına boğuldum şürettim müslüman olduğuma şükrettim Hz.Muhammed (s.a.v)in ümmetinden olduğuma yeri göğü bu alemi yoktan vareden yüce rabbim biliriz ki sen ol dersen olur yerler gök gökler deniz olur sen istersen herşey olur Ey İsa Peygamberi Meryem anamıza mucizenle nasip eden Rabbim bizlere hayırlısıyla evlat ver sen yaradansın kullarım benden isteyin ki vereyim diyensin istiyoruz Rabbim gücüne kudretine sığınıyoruz bizleri geri çevirme annelik duygusunu yaşat tüm isteyenlere en kısa zamanda Allah'ım sabrımızla sınama Rabbim Ey ahirette çokluğunuzla övüneceğim diyen yüce peygamberim seni vesile ederek Allah'a yalvarıyoruz senin hatrına dualarımızı kabul etmesini diliyoruz sen bize şefaatci ol Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip et tüm evlat isteyen müslüman kadınlara amiiinnnnn

Back
X