bebek isteyenler hangi yöntemle korundunuz hangi aylarda gebe kaldınız

korunma yönteminiz hangisi

• Spiral - Rahim içi araç (RİA)

OY: 0 0,0%
  • aylık iğneler

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

tirtilkurabiye

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
3.399
29
688
İzmir
arkadaşlar buyrunn hangi yöntemle korundunuz korunmayı bıraktıkdan ne kadar süre içinde hamle kaldınız veya calışmalar sürüyor yasadıklarımızı paylaşalıma.s.

ben de oyladım canım,prezervatifle korundum ve korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım çok şükür.

ben de oyladım canım,prezervatifle korundum ve korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım çok şükür.

ay cok güzel canımya bende 9 sendir korumuyorduk prezervatifle 2 bebek için ilk denemeleri yapıyoruz bu ay bakalım inşallah bende cok beklemden kalırım
ilk bebekde ilk ay kalmıstımmmmmmmmmmmmmm:utangac::utangac:

Demek bu işler bu kadar zor.
Bizlerde daha hiç bebek yok.Bilmiyoruz olacak mı da?
Rabbim kimseye aratmasın inş.

Merhaba kızlar,biz de eşimle prezervatifle korunuyoruz.ilk hamileliğimde hemen 1. ay hamile kaldım,şimdi 2. hamileliğim (5+0) bu seferde hemen hamile kaldım.Genel olarak duyduğum ve gördüğüm kadarıyla doğum kontrol hapıyla korunanalar daha geç hamile kalıyor..hepinizi çok öpüyorum..

ben evliliğimin ilk 1.5 yılında hapla korundum.sonra midemde rahatsızlığa sebep olduğu için bıraktım 6 ay kadar da pre. ile korunduk. yaklaşık bir sene oldu bebek için hala bişey yok. bakalım kısmet tabi şimdi de işe başlıcam olmaması daha iyi olcak bu aralar mafoldumben

Merhaba kızlar,biz de eşimle prezervatifle korunuyoruz.ilk hamileliğimde hemen 1. ay hamile kaldım,şimdi 2. hamileliğim (5+0) bu seferde hemen hamile kaldım.Genel olarak duyduğum ve gördüğüm kadarıyla doğum kontrol hapıyla korunanalar daha geç hamile kalıyor..hepinizi çok öpüyorum..

evet canımya bende duygudum kadarıyla dogum kontrol hapı ve sprail kullananlar daha geç haöile kalıyor seklinde
allahım isteyn herkese nasip etsin

slm kızlar bukadarmıyzzzzzzzzzzzzzz bakalım
3 denemem olucak bu ay benimde ama 2 ay ymurtlama zamanlarında beraberlik olmadıgı için gebe kALAMADIM bu ay sıkı bir calışma yapacagız bakalım hayırlısı

yaaa canım nekadar kullandın hapı.ben 10 ay kullandım.bu 3.ayım inş hamileyimdir.
ben 6 ay kadar kullandım canım yazalı epey olmuş inş. hamilesindir şimdi
slm kızlar bukadarmıyzzzzzzzzzzzzzz bakalım
3 denemem olucak bu ay benimde ama 2 ay ymurtlama zamanlarında beraberlik olmadıgı için gebe kALAMADIM bu ay sıkı bir calışma yapacagız bakalım hayırlısı

hadi hayırlısı gelir meleğin inşallah bu ay

1,5yıl spiral ile korundum ve daha sonra 6ay doğum kontrol hapı kullandım
korunmayı bıraktıktan 9ay sonra hamile kaldım:CüvCüv:

Back
X