- Konu Sahibi tirtilkurabiye
arkadaşlar buyrunn hangi yöntemle korundunuz korunmayı bıraktıkdan ne kadar süre içinde hamle kaldınız veya calışmalar sürüyor yasadıklarımızı paylaşalıma.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyladım canım
doğum kontrol hapı kullanıyodum bıraktıktan sonra 3. ay hamile kaldım
doğum kontrol hapı kullanıyodum bıraktıktan sonra 3. ay hamile kaldım
ben de oyladım canım,prezervatifle korundum ve korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım çok şükür.
güzel bi anket olmuş canım.hayırlı olsn.bende oyladımdoğum kontrol hapı kullandım.bırakalı 3 ay olck.şimdilik bişy yok.
tırtılcım Allah gönlüne göre versin
Merhaba kızlar,biz de eşimle prezervatifle korunuyoruz.ilk hamileliğimde hemen 1. ay hamile kaldım,şimdi 2. hamileliğim (5+0) bu seferde hemen hamile kaldım.Genel olarak duyduğum ve gördüğüm kadarıyla doğum kontrol hapıyla korunanalar daha geç hamile kalıyor..hepinizi çok öpüyorum..
ben 6 ay kadar kullandım canım yazalı epey olmuş inş. hamilesindir şimdiyaaa canım nekadar kullandın hapı.ben 10 ay kullandım.bu 3.ayım inş hamileyimdir.
slm kızlar bukadarmıyzzzzzzzzzzzzzz bakalım
3 denemem olucak bu ay benimde ama 2 ay ymurtlama zamanlarında beraberlik olmadıgı için gebe kALAMADIM bu ay sıkı bir calışma yapacagız bakalım hayırlısı