Arkadaşlar merhaba . ben 1 sene çocuk aradım olmadı rabbim nasip etmedi. belirgin problemimiz yoktu . benim yumurtalarım biraz tembeldi ama cocuga engel değildi. 1 sene somra hamile kaldım 5 aylık düşükle sonuçlandı . şimdi yine hamileyim 1 bucuk aylık . nasip olur insallah sağlıcakla doğar . ama demek istediği başka. lütfen lütfen lütfen soğan kürünü deneyin lütfen benim çocugum zor oluyordu düşündüğüm ay adet bitiminden sonra 15 gün boyunca sabah aksam orta boy soğanı 1bucuk su bardagı kayamıs suya atıp kapagı kapatıp 5 dk kaynatım içilecek sıcaklıga gelince içtim . soğuk olmayacak . çocuk istiyorsak katlanıcaz. sabah aksam mutlaka için . işe gidiyorsanız işten gelince ve yatmaya yakın için koyu kahve akıntınız olacak normal benimde oldu bazısında olmuyormuş akıntı . hemen hamile kaldım . 2 ay üst üste yapılabilir ama Olmaza 3. ay havuç incir kürü yapın soğan kürü artık yapmayın. ben incir havuç denemedim . ama yapılışı nette vat .eğer olmazsa da 6 ay en az kür yapmayın artık fazlası zarar . sizi seviyorum rabbim kucagımızı boş bıtakmasın sağlıklı sıhhatli inşallah