Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok degilmi .. çok sasirdimmmevet özel de çektirdim 600 tl.di.
Ben birşey diyim ibrahim saraç oğlu kürlerini deneyin kızlar vede ebru destanın ben yaptım hamileyimrahim filmi çekimi sonrası 3ay da bebek sahibi olma şansı yukseliyomus diye de bişeyler duymustum hani ilaçla beraber tüpler açılıp rahatlıyınca heralde ama ben de tabıkı de olmadı bu durum.
Hangilerini yaptınız acaba ve sorununuz neydiBen birşey diyim ibrahim saraç oğlu kürlerini deneyin kızlar vede ebru destanın ben yaptım hamileyim
Bende sorun yoktu eşim de vardı varikosel ve sperm düşüklüğü tüp bebek olur dedi dr ötesi yok dedi keçiboynuzu kuru uyguladım eşim e çoban çökerten çayı ıcirdim birde vitaminHangilerini yaptınız acaba ve sorununuz neydi
Hmm anladım hayırlı olsun :)Bende sorun yoktu eşim de vardı varikosel ve sperm düşüklüğü tüp bebek olur dedi dr ötesi yok dedi keçiboynuzu kuru uyguladım eşim e çoban çökerten çayı ıcirdim birde vitamin
Ben doktora gitmedim ama şimdi meryem ana otuna baslicam adet bitince kolaylassin bazı şeyler diyeBişey soracam kızlar. Bu kürleri doktor muyenesinden sonra mı yaptınız. Yani hiçbir sorun yok ama çocuk olmuyorsa yapılabilir mi
Hani zararı olmasında. Bende de enfeksiyon var. Belki iyi gelirBen doktora gitmedim ama şimdi meryem ana otuna baslicam adet bitince kolaylassin bazı şeyler diye
Valla hiç bilgim yok bende yapicam iste gebe kalmaya yardımcı diyeHani zararı olmasında. Bende de enfeksiyon var. Belki iyi gelir
Cnm benim meryem ana otunu nasıl kullaniosn anlatirmisin bnde yapmak istiyorum daBen doktora gitmedim ama şimdi meryem ana otuna baslicam adet bitince kolaylassin bazı şeyler diye
Henüz baslamadim adetlyim ama soyle adet bitiminde yumurtalamadan 2 gun önceden basliyosun 1 sürahi suyun içine otu atiyosun suya 3 kez meryem süresi okuyosun bide bir kac süre felak nas ayetel kursi ve 2 rekat namaz kiliyosun esinle ve ertesi gun suyu icmeye basliyosun 1 bardak esin 1 bardak sen yumurtlamadan 2 gun sonraya kadar sonra birakiyosunuz içmeyi... içmeden bile uzerindede tasinabilyor bir parça kopariyosun beze sarip sağ gogsunde tasiyosun yine yumurtlama sonrası çıkartıyosun benim bildiklerim bunlar ama arastir sen yinedeCnm benim meryem ana otunu nasıl kullaniosn anlatirmisin bnde yapmak istiyorum da
Acaba yazacaklarımı alır mısın bilmiyorum.senin adına sevindim.inşallah eline almayıda Rabbim nasip eder inşallah.bi sorum olucak sana. Adet bitiminden sonra kullandim dedin peki yumurtlaman olucağını biliyosun kiminde 10.gün yumurtlama oluyo kiminde 12.gün.demem şu ki yumurtlama evresine geldiği günlerde de mi soğan kürü kullanmak gerek.ben ara ara yaptim ama her zaman değil yumurtlama günüm olur die içmedim sen nasıl kullandın yazabilmen mümkün müArkadaşlar merhaba . ben 1 sene çocuk aradım olmadı rabbim nasip etmedi. belirgin problemimiz yoktu . benim yumurtalarım biraz tembeldi ama cocuga engel değildi. 1 sene somra hamile kaldım 5 aylık düşükle sonuçlandı . şimdi yine hamileyim 1 bucuk aylık . nasip olur insallah sağlıcakla doğar . ama demek istediği başka. lütfen lütfen lütfen soğan kürünü deneyin lütfen benim çocugum zor oluyordu düşündüğüm ay adet bitiminden sonra 15 gün boyunca sabah aksam orta boy soğanı 1bucuk su bardagı kayamıs suya atıp kapagı kapatıp 5 dk kaynatım içilecek sıcaklıga gelince içtim . soğuk olmayacak . çocuk istiyorsak katlanıcaz. sabah aksam mutlaka için . işe gidiyorsanız işten gelince ve yatmaya yakın için koyu kahve akıntınız olacak normal benimde oldu bazısında olmuyormuş akıntı . hemen hamile kaldım . 2 ay üst üste yapılabilir ama Olmaza 3. ay havuç incir kürü yapın soğan kürü artık yapmayın. ben incir havuç denemedim . ama yapılışı nette vat .eğer olmazsa da 6 ay en az kür yapmayın artık fazlası zarar . sizi seviyorum rabbim kucagımızı boş bıtakmasın sağlıklı sıhhatli inşallah
Merhaba kızlar bende aranıza yenı katılanlardanım 1.5yıllık evlıyım gebe kalamıyorum hıc sorun yokken amh değerım 4.24 progestron 11.41 prolaktın 17 Rahım fılmıde de ıkı tüpüm acık eşımın degerlerı de normal ama hamıle kalamıyorum ne yapmalıyım bılmıyorum
Ya merhaba bende ovulasyon testi aldım onu kullanacağım ama soğan kürüde kullanmak istiyorum . Ozaman nasıl kullanacağımkesiblikle devam et ve inanarak yap . benim yumurtlamadığım aylar oldu yumurtalarım gelişmedi yumurta tembelliği vardı buna rağmen kür yaptıgım ay gebe kaldım inşallah sağlıcakla doğar insallah