• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek istiyorum allahim

Geçen gün arkadaşımın doğum yaptı gittik. Fotoğraf çekildik hepsinin çocuğu biri hamile ama fotoğrafta hamile olan çıkmamış (Arkadaş etiket yaparken bir bebeğimizde yolda yazmış) bende şişmanım diye herkes beni hamile sanmış. Büyük bir şirkette çalışıyorum herkes sabah hayırlı olsun dedi yaaa . Şişti gözlerim ağlamaktan Allah tan gözlük var en büyük kurtarıcı. Kızlar sakın ama sakın güvenmediğiniz kimseye durumu açıklamayın.

[QUOTEpost: 43985499, member: 626650"]bnde sizden farklı değilim bir çırpıda okudum yazdıklarınızı bizde doktora gittik 1 sene olmayınca bn bnde problem var sanıyordum fakat eşimde problem varmış. 3 kere test yaptırdık 2 si kötü biri iyi çıktı. Kafam karıştı. Moral sıfır ama kendimi toplamaya çalışıorum. Eşim çok kötü uykusunda beni sakın bırakma diye sayıklıyor. Kıyamam içim burkuluyor.[/QUOTE]
Allah yardimcimiz olsun canim bize cok görev düşüyor eşlerimize destek olacağız yoksa daha zor olur hersey

E="selinfb, post: 43985588, member: 626650"]Geçen gün arkadaşımın doğum yaptı gittik. Fotoğraf çekildik hepsinin çocuğu biri hamile ama fotoğrafta hamile olan çıkmamış (Arkadaş etiket yaparken bir bebeğimizde yolda yazmış) bende şişmanım diye herkes beni hamile sanmış. Büyük bir şirkette çalışıyorum herkes sabah hayırlı olsun dedi yaaa . Şişti gözlerim ağlamaktan Allah tan gözlük var en büyük kurtarıcı. Kızlar sakın ama sakın güvenmediğiniz kimseye durumu açıklamayın.[/QUOTE]
Canim TAKMIYORUM ARTIK ben taktikca takiyorlar relax oluyorum daha iyi geliyor insanlarda artik öyle anlamlı bakmiyorlar relax olunca

E="selinfb, post: 43985588, member: 626650"]Geçen gün arkadaşımın doğum yaptı gittik. Fotoğraf çekildik hepsinin çocuğu biri hamile ama fotoğrafta hamile olan çıkmamış (Arkadaş etiket yaparken bir bebeğimizde yolda yazmış) bende şişmanım diye herkes beni hamile sanmış. Büyük bir şirkette çalışıyorum herkes sabah hayırlı olsun dedi yaaa . Şişti gözlerim ağlamaktan Allah tan gözlük var en büyük kurtarıcı. Kızlar sakın ama sakın güvenmediğiniz kimseye durumu açıklamayın.
Canim TAKMIYORUM ARTIK ben taktikca takiyorlar relax oluyorum daha iyi geliyor insanlarda artik öyle anlamlı bakmiyorlar relax olunca[/QUOTE]

Bazen relax olabiliyorum ama bazen üzülüyorum işte elimde değil kalabalık ortamda çalışmak ve herkesin beni tanıması zor oluyor ama eşim için güçlü olmak zorundayım.

Yeni konuştuk ne yapalım olmazsa dünya seyahati yaparız dedim. Sonuçta seninle çocuk için evlenmedim dedim. Sanki baya rahatladı.

Kızlar merhaba hepinize dua ediyorum.Ben de 4 yıl bekledim 2 aşılama sayısız iğne ve ilaç tedavileri sonu hep hüsran o yüzden sizi çok iyi anlıyorum.Böyle düşündükçe üzüldükçe olmuyor bunu öğrendim eğer bir sıkıntınız yoksa sebebsiz infertilite yse akışına bırakın takmayın unutun gitsin.Ben ne zaman umudumu kestim artık olmuyor dedim o zaman aldım müjdeli haberi eskiden bat a 2 gün kala test yapmaya başlardım sürekli belirti arardım.Kızlar kafanızı boşaltın rahat olun biliorum çok zor ama sıkıdıkça üzüldükçe bebişlerimiz bizden bir adım daha uzaklaşıyor öle düşünün hepiniz için dua ediyorum

Kızlar merhaba hepinize dua ediyorum.Ben de 4 yıl bekledim 2 aşılama sayısız iğne ve ilaç tedavileri sonu hep hüsran o yüzden sizi çok iyi anlıyorum.Böyle düşündükçe üzüldükçe olmuyor bunu öğrendim eğer bir sıkıntınız yoksa sebebsiz infertilite yse akışına bırakın takmayın unutun gitsin.Ben ne zaman umudumu kestim artık olmuyor dedim o zaman aldım müjdeli haberi eskiden bat a 2 gün kala test yapmaya başlardım sürekli belirti arardım.Kızlar kafanızı boşaltın rahat olun biliorum çok zor ama sıkıdıkça üzüldükçe bebişlerimiz bizden bir adım daha uzaklaşıyor öle düşünün hepiniz için dua ediyorum
allh bebegını kucagına almayı nasıp etsın ınsallh saglıkla sızın problmnz neydii

Kizlar sizlerde evlat hasretiyle yanıp tutusuyormusunuz nasil moral bulmaliyim ne yapmaliyim günaha girmek istemiyorum hersey allahin takdiri ama üzülüyorum benim gibi arkadaşlar varmi birbirimize destek olalım. . .

Canım ben de çok sıkıldım bıktım artık üzülmekten, seni çok iyi anlıyorum...Bazen gerçekten fenalık geliyo yeter diyorum ama elden gelen bişey yok

amın cnm ınsallah bişey uygulandınmı hamıle kaldggn ay
canım 3 ay önce adet düzensizliği yaşamıştım 10 gün falan geç kalmıştı bir arkadaşım hafiza sultan macunu vermişti aktarlarda var onu bir bardak sütle karıştırıp içiyodum tabii faydası olmuştur istersen dene bir çok şeye faydalı

Back
X