Bebek istiyorum allahim

Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insaalah size uzuldm sabredin dua edin Allah ne derse o olur bi bakmisiniz gebesinz ;)

İnşallah canım sağol inşallah. En buyuk duam ve en buyuk isteğim bu. Ya allaha şükür herseyımız var bi bebeğimiz eksik. Eşim şimdilik birşey demiyor. Olursa olur olmazsa napalım allahın takdiri diyor. Ama ilerde olmazsa bnden ayrlmk isterse diye çok korkuyorum. Cunku eşim doğulu bn batılıyım. Onların gelinleri hiç korunmuyolar genelde gittikleri gibi hamile kalıyorlar. Eşime baskı yaparsalar fln korkuyorum. Oda insan belki bi zamn sonra sınar bıkar oda
canim neden olmuyor sıkıntı ne ?

[QUOTE="Zeroselo,
Valla canım pko dedi doktor. Haziran da hormon testleri falan yapıldı hepsi normal çıktı sadece insilünüm yuksek cıktı. Doktor ilaç verdi ve diyet yap dedi (kilom var cunku) diyet ve ilaçla 12 kilo verdim. Hala diyete devam ediyorm. Adetim de düzensizdi önceden şimdi 4aydır düzenli her ay oluyorm. Sonra işte 20gun once doktora gittim doktor rahmin iyi gözüküyor dedi normal kadın rahmi gibi dedi. Sadece yumurta tembelliğin var biraz dedi. Bidahaki ay adet oldugunda beni ara ilac vericem yani klomen reçete numarasını söylücem al onu 3.gunu basla dedi ben sna söylücem nasl kullanıxagını tekrar nezaman geleceğini buraya dedi tamam dedim şimdi adet olmayı bekliyorm 6,7 gun var. Böyle işte

[QUOTE="Zeroselo,
Valla canım pko dedi doktor. Haziran da hormon testleri falan yapıldı hepsi normal çıktı sadece insilünüm yuksek cıktı. Doktor ilaç verdi ve diyet yap dedi (kilom var cunku) diyet ve ilaçla 12 kilo verdim. Hala diyete devam ediyorm. Adetim de düzensizdi önceden şimdi 4aydır düzenli her ay oluyorm. Sonra işte 20gun once doktora gittim doktor rahmin iyi gözüküyor dedi normal kadın rahmi gibi dedi. Sadece yumurta tembelliğin var biraz dedi. Bidahaki ay adet oldugunda beni ara ilac vericem yani klomen reçete numarasını söylücem al onu 3.gunu basla dedi ben sna söylücem nasl kullanıxagını tekrar nezaman geleceğini buraya dedi tamam dedim şimdi adet olmayı bekliyorm 6,7 gun var. Böyle işte
Anladim canim cok gecmis olsun
moralini yuksek tut pkolu olupda hamile olanlar var hersey iyi olcak bunlar hallolacak şeyler sen merak etme canim bebeğin sana gelcek.

Soğuk bir sonbahar sabahı,yağmurlu bir gecenin ardından , sıcacık kollarında ben yine yokum annem.......
CAMLARIN buğusundan bile daha buğulu gözlerim.....
Herhalinden belli hasret çektiğin...YÜREĞİN acıyor belki de parçalanıyor.
Hiç kimse anlamasın diye gülmeye çalışsanda gülemiyorsun ANNEM.....
Herkes beni soruyor sana,
için burkulsada sen başın dik cevap veriyosun onlara
"zamanı var herşeyin ,zamanı gelince gelecek BEBEĞİM"
Sonra gülüp geçiyorsun,kaldığın yerden devam etmek istiyorsun........
Duvarlar üstüne gelse de ,için ağlasada belli etmek istemiyorsun...................
 Peki sonra ANNEM?.........
Neden sonra ağlayıp üzülüyorsun,evimize her gelişinde?
Seni her defasında çok üzüyorlar demİ ANNEM ?
YOKLUĞUMU BİLE BİLE SORUYORLAR BENİ SANA.....................
Yokluğum Sen'i ve BABAMI çooook üzüyor..
SADECE SİZ değilsiniz ki üzülen...... Bende aynı hüznü taşıyorum ANNEM...
"CENNET MELEĞİ" benim adımmm........
Cennetteyim ben ANNEM,küçük bir MELEĞİM,temiz ve masum.CENNET kokuyorum ben annem......
Küçücük kalbimle dualar ediyorum........Sana kavuşabilmek için....
Herşeyden çook istiyorum sıcacık kucağında olmayı,
sana CENNET KOKUSUNU getirebilmeyi,
ve herkese "işte geldim" diyebilmeyi .......En çok ta ağlayan gözlerini güldürebilmeyi............
Cevap ver ANNEM..Ne olur..Bu kadar mı çok istiyosun gelmemi,
yüreğin ve aklın bu kadar mı çok kaldı ben de?
Rüyalarına giriyorum ya hani yetmiyor demi ANNEM?....
Tam beni kollarına alıp MELEK yüzümü görecekken neden uyanıyorsun ANNEM...?
Neden bu kadar kısa sürüyor bu güzel an?....
BENİ rüyalrın da bile olsa gördüğüne çok seviniyor,şükrediyorsun ya hani bende en az senin kadar mutlu oluyorum ANNEM.......
 Ama yine yarım kalıyor bu mutluluk......Yine içim buruk çünkü daha senin kollarına bir kez olsun gelemedim......
 Ne BABAMI ne de seni bir kez olsun güldüremedim.evimizde koşturamadım,bahçemizde oynayamadım.
BABAMIN işten gelişine sevinemedim ve yeğenlerimle tanışamadım...
Herkes beni bu kadar beklerken gelememem daha acı.....
SANA söz veriyorum ANNEM bir gün mutlaka gelicem ben...İllaki gelicem
Ama şimdi sende bana söz ver ne olur .. Yokluğumda isyan etme,
gelmiyorum diye bana kızma ve her zaman ki sözünü unutma...
"ZAMANI VAR HERŞEYİN, ZAMANI GELİNCE GELECEK BEBEĞİM"

Soğuk bir sonbahar sabahı,yağmurlu bir gecenin ardından , sıcacık kollarında ben yine yokum annem.......
CAMLARIN buğusundan bile daha buğulu gözlerim.....
Herhalinden belli hasret çektiğin...YÜREĞİN acıyor belki de parçalanıyor.
Hiç kimse anlamasın diye gülmeye çalışsanda gülemiyorsun ANNEM.....
Herkes beni soruyor sana,
için burkulsada sen başın dik cevap veriyosun onlara
"zamanı var herşeyin ,zamanı gelince gelecek BEBEĞİM"
Sonra gülüp geçiyorsun,kaldığın yerden devam etmek istiyorsun........
Duvarlar üstüne gelse de ,için ağlasada belli etmek istemiyorsun...................
 Peki sonra ANNEM?.........
Neden sonra ağlayıp üzülüyorsun,evimize her gelişinde?
Seni her defasında çok üzüyorlar demİ ANNEM ?
YOKLUĞUMU BİLE BİLE SORUYORLAR BENİ SANA.....................
Yokluğum Sen'i ve BABAMI çooook üzüyor..
SADECE SİZ değilsiniz ki üzülen...... Bende aynı hüznü taşıyorum ANNEM...
"CENNET MELEĞİ" benim adımmm........
Cennetteyim ben ANNEM,küçük bir MELEĞİM,temiz ve masum.CENNET kokuyorum ben annem......
Küçücük kalbimle dualar ediyorum........Sana kavuşabilmek için....
Herşeyden çook istiyorum sıcacık kucağında olmayı,
sana CENNET KOKUSUNU getirebilmeyi,
ve herkese "işte geldim" diyebilmeyi .......En çok ta ağlayan gözlerini güldürebilmeyi............
Cevap ver ANNEM..Ne olur..Bu kadar mı çok istiyosun gelmemi,
yüreğin ve aklın bu kadar mı çok kaldı ben de?
Rüyalarına giriyorum ya hani yetmiyor demi ANNEM?....
Tam beni kollarına alıp MELEK yüzümü görecekken neden uyanıyorsun ANNEM...?
Neden bu kadar kısa sürüyor bu güzel an?....
BENİ rüyalrın da bile olsa gördüğüne çok seviniyor,şükrediyorsun ya hani bende en az senin kadar mutlu oluyorum ANNEM.......
 Ama yine yarım kalıyor bu mutluluk......Yine içim buruk çünkü daha senin kollarına bir kez olsun gelemedim......
 Ne BABAMI ne de seni bir kez olsun güldüremedim.evimizde koşturamadım,bahçemizde oynayamadım.
BABAMIN işten gelişine sevinemedim ve yeğenlerimle tanışamadım...
Herkes beni bu kadar beklerken gelememem daha acı.....
SANA söz veriyorum ANNEM bir gün mutlaka gelicem ben...İllaki gelicem
Ama şimdi sende bana söz ver ne olur .. Yokluğumda isyan etme,
gelmiyorum diye bana kızma ve her zaman ki sözünü unutma...
"ZAMANI VAR HERŞEYİN, ZAMANI GELİNCE GELECEK BEBEĞİM"

Canım okuyupta duygulanmamak mümkün değil hepimiz bu duyguyu en derinden yaşıyoruz..Kendini yalnız hissetme Rabbim bizi de bu şekilde sınıyor..Zamanı gelince bizde bu duyguyu yaşayacağız hayırlısıyla..

canım bende aynı senin gibiyim :(
inşallah bizde birgün o duyguyu tadacağız
kızkardeşimin bebeği oldu bir yandan mutlu oluyorum teyze olduğum için bir yandan içim buruk ama belli etmiyorum kimseye içime atıyorum herşeyi
ona patik falan örüyorum ağlıyorum bir taraftan kendi bebeğime de yaptığım günleri görürmüyüm acaba diye :KK61:
dua edelim canım hep hayırlısını dileyelim ..

canım bende aynı senin gibiyim :KK43:
inşallah bizde birgün o duyguyu tadacağız
kızkardeşimin bebeği oldu bir yandan mutlu oluyorum teyze olduğum için bir yandan içim buruk ama belli etmiyorum kimseye içime atıyorum herşeyi
ona patik falan örüyorum ağlıyorum bir taraftan kendi bebeğime de yaptığım günleri görürmüyüm acaba diye :KK61:
dua edelim canım hep hayırlısını dileyelim ..
Hep o umutla yaşıyorum yoksa günlerim gecmez cevremde böyle kimsenin zor cocugu olmadi en fazla 1yil icinde oldu ama benim kaderim diyorum vardir zamani diyorum.

Vellezine yegulune rabbena heb lena min ezvacina ve zurriyatina gurrate agyuniv vec'alna lilmuttegine imame (Furkan)
Ey rabbim eşlerimizi ve cocuklarimizi bize göz aydınlığı kıl ve bizi allah'a karsi gelmekten sakinanlara Önder eyle diyenlerdir.

canım bu dua tövbe yarabbim üç harflileri çağırmak içinmiş sanırıım
ALLAH korusun
geçen nette dualara bakıp okuyordum bu duaya denk geldim yorumlarda yazmış bir kaç kişi korktum okumadım bende bilmiyorum doğrumu ama araştırmak lazım
Canim oyle diyenler var ama dogru degil onlardan kurtulmak içinde okunabiliyor gözle gorulmeyen şeylerden de koruyor. ...niyet önemli canim bu dua sayesinde lsc kişinin duasi kabul olmuş. ...

bnde sizden farklı değilim bir çırpıda okudum yazdıklarınızı bizde doktora gittik 1 sene olmayınca bn bnde problem var sanıyordum fakat eşimde problem varmış. 3 kere test yaptırdık 2 si kötü biri iyi çıktı. Kafam karıştı. Moral sıfır ama kendimi toplamaya çalışıorum. Eşim çok kötü uykusunda beni sakın bırakma diye sayıklıyor. Kıyamam içim burkuluyor.

Back
X