ben daha önce iki yumurtalıkta da 3.5 cm kistlerle tedavi oldum henüz evli değildim bundan beş yıl önce falandı, fsh lh bundan çok çok kattı, bi sene kadar doğum kontrol hapı kullandım bi iğne olmuştum hatırlamıyorum, sonra bitti tedaviler daha da gitmedim en son bir yıl önce adetim gecikince gittim 2 cm sağda kist vardı diğeri temizdi o aradaki sürede düzelmeler olmuş, şimdi evli olunca kontrole gitmek geldi aklıma değerler böyle çıkınca doktora çocuğa yönelik tedaviye başlayalım dedim klomen verdi bir ay sonra da yumurta takibine başlarız dedi, normalde ben bir iki sene olmasa da olur derken böyle bi durumda moralim bozuldu beni neler bekler diye düşünmekten alamıyorum yine de kendiminormalde bnmde lh fshden yuksekk azcık fark var ama pco konulmadı kist yok bbende rahım temızz
senin ve bnm durumunda olup hamıle kalan cok var yeterkı allah versın evlat önünde daglar olsa duramazz takma kafana gecen ay ccok taktım kafama boyumun ölçüsünü aldm bu ay bosverdımmm insan tabı ıster ıstemez takkıo evet ama napcaz artık kısmetben daha önce iki yumurtalıkta da 3.5 cm kistlerle tedavi oldum henüz evli değildim bundan beş yıl önce falandı, fsh lh bundan çok çok kattı, bi sene kadar doğum kontrol hapı kullandım bi iğne olmuştum hatırlamıyorum, sonra bitti tedaviler daha da gitmedim en son bir yıl önce adetim gecikince gittim 2 cm sağda kist vardı diğeri temizdi o aradaki sürede düzelmeler olmuş, şimdi evli olunca kontrole gitmek geldi aklıma değerler böyle çıkınca doktora çocuğa yönelik tedaviye başlayalım dedim klomen verdi bir ay sonra da yumurta takibine başlarız dedi, normalde ben bir iki sene olmasa da olur derken böyle bi durumda moralim bozuldu beni neler bekler diye düşünmekten alamıyorum yine de kendimi
valla herşeyi okuyorum burda bi sürü hamile kalanlar var sabırla her bilgiyi paylaşmışlar ne de güzel olmuş beni bi nebze rahatlatıyo bu durum inşallah sabırla ve Allah ın yardımıyla ulaşıcaz emellerimizesenin ve bnm durumunda olup hamıle kalan cok var yeterkı allah versın evlat önünde daglar olsa duramazz takma kafana gecen ay ccok taktım kafama boyumun ölçüsünü aldm bu ay bosverdımmm insan tabı ıster ıstemez takkıo evet ama napcaz artık kısmet
aammın ınsallahvalla herşeyi okuyorum burda bi sürü hamile kalanlar var sabırla her bilgiyi paylaşmışlar ne de güzel olmuş beni bi nebze rahatlatıyo bu durum inşallah sabırla ve Allah ın yardımıyla ulaşıcaz emellerimize
Canim ne guzel belkide bu ay tutmuştur insallh belirtiler o yöndenormalde wc gttııkdenn sonra temızlrm tahretlenır pecetyelede sılerım silincede arada kaygan bısey gelıo gbı pecete kayıyo
Insallh arkadasim allah cok bekletmeden bu guzel duyguyu tattirsinAllah şifa versin canım ben çok başındayım ama bi sorunun varlığını bilmek bile stres sıkıntı moral bozukluğu, en güzeli tedaviyi kendi sağlığın için oluyomuş gibi düşünmek sanırım, nasip ne günse olur inşallah
gecen ayda akıntım vardı kullandgm ılaclardan heralde ama odaha bi katıydı sankı tam hatırlamıorm birde devamlı kasık agrım vardı sımdı kasık agrım hiç yok bir gram bıle yumurta catladıktan tam bır hafta sonra cok ince bir sızı oldu kasıgımda bırkac sanıye sonra gectı sımdıde devamlı akıntılıyım hiç durmadııCanim ne guzel belkide bu ay tutmuştur insallh belirtiler o yönde
inşşallah tutmustur tabıııInsallh arkadasim allah cok bekletmeden bu guzel duyguyu tattirsin
Canım cokda düşünme artik ben düşünmüyorum cunku umudum pek kalmadi yoruldum belirti varmi diye hic dinlemiyorum vücudumu çünkü ben biliyorum ki bu benim icin zorrrrrrrrrr ....gecen ayda akıntım vardı kullandgm ılaclardan heralde ama odaha bi katıydı sankı tam hatırlamıorm birde devamlı kasık agrım vardı sımdı kasık agrım hiç yok bir gram bıle yumurta catladıktan tam bır hafta sonra cok ince bir sızı oldu kasıgımda bırkac sanıye sonra gectı sımdıde devamlı akıntılıyım hiç durmadıı
Amin arkadasim burda sizlerin mesajlarıni okuyunca rahatladım yoksa aglamaktan başım agricakti ...valla herşeyi okuyorum burda bi sürü hamile kalanlar var sabırla her bilgiyi paylaşmışlar ne de güzel olmuş beni bi nebze rahatlatıyo bu durum inşallah sabırla ve Allah ın yardımıyla ulaşıcaz emellerimize
hayır kesınlıkle böle düşünme bence aglamada moral çok önemli esınede kecıboynuzu kürü uygulaa çakışır otu dıye bısey varmıss bırde onu belırtı aramıorm artık bende ilaç kullandgm içinn karısıo hersey bırbırıneeCanım cokda düşünme artik ben düşünmüyorum cunku umudum pek kalmadi yoruldum belirti varmi diye hic dinlemiyorum vücudumu çünkü ben biliyorum ki bu benim icin zorrrrrrrrrr ....
Canim doğal pekmez istedim gelcek memleketimden ve kuru yapıyorum canim ama niyeyse bilmiyorum umudum yok gücüm yok belkide insanlar yordu beni. . .hayır kesınlıkle böle düşünme bence aglamada moral çok önemli esınede kecıboynuzu kürü uygulaa çakışır otu dıye bısey varmıss bırde onu belırtı aramıorm artık bende ilaç kullandgm içinn karısıo hersey bırbırınee
öle düşünmee cnmm umudun bittiği yerde baslarmıss hersey rabbıne sıgınnCanim doğal pekmez istedim gelcek memleketimden ve kuru yapıyorum canim ama niyeyse bilmiyorum umudum yok gücüm yok belkide insanlar yordu beni. . .
Canım ne gibi aşamalardan geçtin yani problem ne görüldü, umudunu kaybetme bizim bi akrabamız kadın 19 yıllık evli çocuğu olmadı tüp bebek dahi tutmadı sonra en iyi klinikte tüp bebek yapmaya karar verdi parayı biriktirdi merkeze gittiğinde 2 aylık hamileydi tanıdığım haberi alan ne kadar kadın varsa ağladıCanim doğal pekmez istedim gelcek memleketimden ve kuru yapıyorum canim ama niyeyse bilmiyorum umudum yok gücüm yok belkide insanlar yordu beni. . .
çakışır değil canım, çakşır :)hayır kesınlıkle böle düşünme bence aglamada moral çok önemli esınede kecıboynuzu kürü uygulaa çakışır otu dıye bısey varmıss bırde onu belırtı aramıorm artık bende ilaç kullandgm içinn karısıo hersey bırbırınee
Kizlar sizlerde evlat hasretiyle yanıp tutusuyormusunuz nasil moral bulmaliyim ne yapmaliyim günaha girmek istemiyorum hersey allahin takdiri ama üzülüyorum benim gibi arkadaşlar varmi birbirimize destek olalım. . .
seninle aynı şeyi bende yaşıyorum canım.ama sakın isyan etme.Neden benim olmuyo deme Allahın gücüne gider.Bu bizim sınavımız ve şu anda Rabbim bizim sabrımızı ölçüyor belkide bilemiyoruz bunu.Dua et ve gönülden iste.Ben öle yapıyorum ve bu şekilde içimi ferahlatıyorum.Rabbim en kısa zamanda sana,bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşaallah...Kizlar sizlerde evlat hasretiyle yanıp tutusuyormusunuz nasil moral bulmaliyim ne yapmaliyim günaha girmek istemiyorum hersey allahin takdiri ama üzülüyorum benim gibi arkadaşlar varmi birbirimize destek olalım. . .
mmoonnteeeeeeeeeeeeeeçakışır değil canım, çakşır :)
sıkıntı esimde canım varikosel vardi ameliyat oldu değerleri düşüktu azda olsa yükseldi ama istenilen seviyeye gelemedi henüz bekliyoruz.Canım ne gibi aşamalardan geçtin yani problem ne görüldü, umudunu kaybetme bizim bi akrabamız kadın 19 yıllık evli çocuğu olmadı tüp bebek dahi tutmadı sonra en iyi klinikte tüp bebek yapmaya karar verdi parayı biriktirdi merkeze gittiğinde 2 aylık hamileydi tanıdığım haberi alan ne kadar kadın varsa ağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?