Bebek istiyorum ama yeni işe girdim :(

ciciannem

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
5
0
16
İstanbul
Merhaba Kızlar,

Ben uzun zamandır bebek istiyorum yaşım 29 :( eşimle tam yapalım diye karar verdik fakat işten çıkarıldım. Şimdi 3 hafta önce yeni işe girdim. İşe yeni girmem dolayısıyla yine bebek düşünemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin bana :((
Sizce Aralık gibi hamile olsam işten bir problem olur mu? İşde benim için önemli bebeğin geleceği için birikim yapmam lazım...

Cevaplarınıza çok ihtiyacım var kızlar.

Merhaba Kızlar,

Ben uzun zamandır bebek istiyorum yaşım 29 :( eşimle tam yapalım diye karar verdik fakat işten çıkarıldım. Şimdi 3 hafta önce yeni işe girdim. İşe yeni girmem dolayısıyla yine bebek düşünemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin bana :((
Sizce Aralık gibi hamile olsam işten bir problem olur mu? İşde benim için önemli bebeğin geleceği için birikim yapmam lazım...

Cevaplarınıza çok ihtiyacım var kızlar.

cnm bu senin karar verebilecegin bir durum. ben biraz kotu ornek olabilirim belki sana ;)) cunku hamileyim diye 3 yillik isimden ayrildim. cunku ben bebeklerin paradan once anneye ihtiyaclari oldugunu dusunenlerdenim.

ama sen daha yeni baslamissin ve eger is senin icin onemli olmasa bekler bebek yapardin. onun icin derim ki istersen bebegi bi 6 ay ertele. nasil olsa gebeligin ilk 6 ayinda da kimse sorun cikarmiyr. oldu sana 1 yil. ohhhh dogum iznini de kullanirsin. rahat edersin cnm.

Back