Bebek istiyorum

Heleheleminnos

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
33
49
18
28
Arkadaslar 9 aylik evliyim eşimle hic korunmadik ama cocugumuz olmuyor bende surekli en az ayda bir defa idrar yaparken yanma ve ağrı oluyor antibyotik iciyorum geciyor defalarca hastanelere gittim idrar tahlili verdim idrar kulturu verdim ama hep temiz cikiyor. Eşimde ürologa göründü ondada bir sorun yok . Eger bende bir sorun yoksa neden hep ağrim oluyor sık ve sürekli idrara çıkıyorum . Eger bir sorun yoksa neden bebegim olmuyor her ay hasta oldugumda aglayacak kadar kotu oluyorum tutuyorum kendimi eşime uzuntumu belli etmek istemiyorum oda cok istiyor. Gecen yine doktora gittim purinol verdi ama benim bundanda ümidim yok yardim edin bilgilerinize ihtiyacim var :'(

Arkadaslar 9 aylik evliyim eşimle hic korunmadik ama cocugumuz olmuyor bende surekli en az ayda bir defa idrar yaparken yanma ve ağrı oluyor antibyotik iciyorum geciyor defalarca hastanelere gittim idrar tahlili verdim idrar kulturu verdim ama hep temiz cikiyor. Eşimde ürologa göründü ondada bir sorun yok . Eger bende bir sorun yoksa neden hep ağrim oluyor sık ve sürekli idrara çıkıyorum . Eger bir sorun yoksa neden bebegim olmuyor her ay hasta oldugumda aglayacak kadar kotu oluyorum tutuyorum kendimi eşime uzuntumu belli etmek istemiyorum oda cok istiyor. Gecen yine doktora gittim purinol verdi ama benim bundanda ümidim yok yardim edin bilgilerinize ihtiyacim var :'(
Acele etmeyin 9 ay çok uzun bir süre değil. Akışına bırakın madem tahlillerinizde bir sıkıntı yok. Stresten de olumsuz etkileniyorsunuzdur.

ilk evlendigimizden beri Herkes durmadan soruyor niye cocuk yapmiyorsunuz diye millete cevap vermekten usandim aslinda ben cok takintili bir insan degilim surekli soran insanlar yuzunden takinti yaptim :(

ilk evlendigimizden beri Herkes durmadan soruyor niye cocuk yapmiyorsunuz diye millete cevap vermekten usandim aslinda ben cok takintili bir insan degilim surekli soran insanlar yuzunden takinti yaptim :KK43:

O millet hiç susmaz. Takmayın. Akışına bırakın. Kafanıza takar ve stres yapmaya devam ederseniz psikolojiniz iyice bozulur.

ilk evlendigimizden beri Herkes durmadan soruyor niye cocuk yapmiyorsunuz diye millete cevap vermekten usandim aslinda ben cok takintili bir insan degilim surekli soran insanlar yuzunden takinti yaptim :KK43:
9 ay mi daha çok erken en az 1 yıl denemelisiniz soranlara biz simdilik boyle iyiyiz de

bir yıl dolduktan sonra eşinde sende gerekli muayeneleri olup gerekli tahlilleri yaptırırsınız.soruna yönelik bir tedavi başlanır elbet şimdilik birşey söylemek için çok erken.milletide tersle gitsin size ne ,ne zaman yapacağımı size mi soracağım de ki herkes haddini bilsin.

21 e girdim ama yine de cok istiyorum cocuklugumdan beri anne olmayi isterdim . Kardeslerimi bile ben buyuttum. Icimde hep bir cocuk ozlemi var bir de dedigim gibi aurekli soran insanlar yuzunden takinti yaptim eşim benden cok istiyor ama oda belli etmiyor. Agir kaldirmamam konusunda surekli uyariyor. Acele cunku bizim burda evlendikten birkac ay sonra cocuk haberi beklerler.
Cocuk haberi yoksa başlar dedikodular.

Eşim bundan etkilensin istemiyorum o uzulmesin onu cok seviyorum . Birde zaten uzun yillardir birbirimizi seviyoruz evlenir evlenmez cocuk dusunmeye basladik

Sadece idrar testi ile mi sizde sorun olmadıgına emin oldunuz
Ultrasonla alttan muayene oldunuz mu
Hsg cekindiniz mi
Kan tahlilleri
Progesteron amh verdiniz mi

Ultrasyonla altan muayeneyi cok oldum ama digerlerini doktorlar yaptimi yapmadi mi bilmiyorum . Ozel istek uzerine mi yapiliyor .?

Bende bebek istiyorum 4 ay oldu hala hamile kalamadım . ne yapmalıyım bilmiyorum. Benimde yardıma ihtiyacım var

Bende bebek istiyorum 4 ay oldu hala hamile kalamadım . ne yapmalıyım bilmiyorum. Benimde yardıma ihtiyacım var
4 ay normal canım düşünmeyi bıraktığında neden olmuyor diye düzeldiğini göreceksin bir bakmışsın hamilesin ben kafaya takmayı bıraktığım ay hamile kaldım

Vakti zamanı gelince olur tevekkül etmek lazım ama çareler aramaktada sakınca yoktur.yumurtlama döneminde 7 gün kuru soğanı kaynatıp suyunu için her gün taze yapın.sonra adetinize 7 gün kalada aynı işlemi yapın isterseniz faydasını gören çok oldu

Daha 9 ay olmuş, üzülecek kadar acele etmeyin lütfen. Siz de böyle yaparsaniz 5 yıl tedavı goren ınsanlar ne yapsın?

Back
X