• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Istiyorum

olilya

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
113
15
623
43
İstanbul
Sevgili Arkadaşlar Bilindigi Uzre Bebk Sahibi Olmayi Cok Istiyorum
Tedavi Gormeme Ragmen Hala Olmadi Ama Yakinda Olucak Ben Diyorumki Bu Kadar Kalabalik Bir Ortamda Muhahakkakki Bu Sorunu Yasayan Bir Cok Arkadaşimiz Vardir Ben Diyorumki Biz Birbirimizle Burda Bulusalim Ve Sorunlarimizi Anlatalim Tedavi Sekillerini Birbirimize Anlatalim Ii Doktorlari Yeni Tedavi Yontemlerini Arastiralim Sanirim Bize Bu Konuda Yardimci Olucak Tecrubeli Arkadaslar Vardir Dimiiiiiiii

Merhaba,
Sonuçlanmadan açıklamak istemiyordum ama Memorial ile yazışmalarım devam ediyor. Çok güzel bir teklif sundum bu yakında cevap dönmelerini bekliyorum.

allah isteyen herkeze hayırlı bi evlat nasip etsin
kazen çalışmalrını yakından takip ediyorum mve çok mutlu oluyorum sağol kazen

bende bu konu hakkındaki paylaşımları ve bilgilendirmeleri yakından takip edeceğim. çok hassas ve önemli bir konu.

Bende çok isityorum oli yalnız değilsin arkadaşım ve bu doktora gidip ilaç denediğim 2, ay bende geçen ay tedavim olumsuz olunca çok üzülmüştüm ama umudumuzu kaybetmememiz lazım moral çok önemli. Bu konuda beni hiç yalnız bırakmayan hep destek olan sedefsena arkadaşıma da sizin nezninizde teşekkür ediyorum. Allah isteyen hersese tez zamanda bebek nasip etsin hayırlısıyla

bluishflower .!.:
Bende çok isityorum oli yalnız değilsin arkadaşım ve bu doktora gidip ilaç denediğim 2, ay bende geçen ay tedavim olumsuz olunca çok üzülmüştüm ama umudumuzu kaybetmememiz lazım moral çok önemli. Bu konuda beni hiç yalnız bırakmayan hep destek olan sedefsena arkadaşıma da sizin nezninizde teşekkür ediyorum. Allah isteyen hersese tez zamanda bebek nasip etsin hayırlısıyla

benim anne adyım canım arkadaşım başaracaksın bak sonrada burdan tatlı belanı tüm kk teyzelerine anlatcezzzz ;)

Alıntı:
bluishflower´isimli üyeden Alıntı

benim anne adyım canım arkadaşım başarcez bak sonrada burdan tatlı belalarımızı tüm kk teyzelerine anlatcezzzz

ÖNCE BANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ANLACAKSINIZZZZZZZZZZZZZZZ...

olim bluim diğer bebek isteyen arkadaşlarım
İnşaallah Rabbim dualarınızı kabul eder,sizlere hayırlı evlatlar nasip eder,asla umudunuzu kaybetmeyin daha gençsiniz ve eminim bebekleriniz olacak:)
bizlerde bebişlerinize teyzelik yapacağız:)))))

allah tüm bebek isteyenlere hayirli bebekler nasip etsin
sizlere destek olsun diye yazdim kalbim hep sizinle

valla arkadasim bende yillardir cocuk sahibi olamiyorum ama acikcasi tup bebekten cok korkuyorum yani ne bileyim bana eger tutmazsa diye bir sans cok aci vericektir cunku cok hassasim.. inan ben cocuk sahibi olamamanin ne oldugunu cok iyi biliyorum ki ne acidir cocuklarla diyaloglarim harikaninda ustundedir. Her bebek gordugumde, yada ne bileyim hamile bir kadin cok kiskaniyorum sanki o kadin bende daha ustun gibi geliyor. Ne bileyim elim kolum bagli allah canim hepimize cokkk guzel bebekler nasip etsin dilerim en kisa zamanda.... sevgiler.....

bluishflower .!.:
tamam söz önce size anlatıcam kakum libertiy de çok destek verdi sağolsun önceliklerde o da var :)

teyze adayları sizlere küçük yaramazlarımızı okadar çok anlatacağız ki artık

YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

diye bağıracaksınız :D :D

en onemli sey psikoloji..biz bebek yapmaya karar verdikten iki sene sonra hamile kalabildim..esimde bende gayet saglikliydik..ama dr dedigine gore cok fazla dusunuyormusum rahat ol dedi..o ay hamile kalmistim:p darisi cocuk isteyen tum arkadaslarimin basina

Allah isteyen herkese nasib eylesin arkadaşlar...Olmuyor diye de nolur üzülmeyin...

dileginin gerceklesmesini kalpten diliyorum insallah.istegin gercekleşir bebegin olur.sevgiler.

ALLAH İNŞALLAH HERKESE SALIKLI BEBEKLER NASİP EDER:rolleyes2:

Back
X