Arkadaşlar bendede aynı sorun var ama biraz farklı !Özetlersem 2 yıldır adet sıkıntısı çekiyordum 6 farklı dr gittim bulamadılar çözemediler, herşey normal görünüyor dediler, doğum kontrol hapındandır bırak dediler. Yanlış tedevai verdiler vs.vs....Sonuçta hemşire arkadaşım gel sana hormon testi yapalım dedi. Kan aldı ve Prolaktin hormonum normalin 6 katıydı!!!Hemen doktora gittik bu beyinde iyi huylu bir tümörden oluşur dedi... Beyin tomografisi, MR'lar derken tümör çıktı 1 cm. İlaca başladım...İlaç çok ağır bir sürü yan etkisi var günlük hayatını çok ciddi etkiliyor, uzun süre kullanmak büyük başarı...Ve doktorlar bebek tedavisine başlayalım dedi yok dedim ben daha düşünmüyorum...Eee o zaman nasıl bulundu rahatsızlığın diye şaşırdılar...Arkadaşlar bu hormon meselesi çok hassas özellikle Prolaktin hormonu direk yumurtlamaya engel, eğer bakılmadıysa lütfen araştırın ben artık bu konunun uzmanı oldum...En kötü 6 ayda bir yapılması gereken bir tahlil.Bakın 6 Dr diyorum. Anlayamadı!!! Ama bir hemşire arkadaşım tesedüfen buldu. Şansım bebek özlemiyle yanmaya başlamadan önce bunu öğrenmiş olmamdı...Yani allahın sevdiği kullardanmışım...Tedavim şimdilik devam ediyor. İş kadın hastalıklarından çıktı Beyin Cerrahi ilgileniyor artık benle :) oda yaklaşık 1 yıldır sürekli bebek yapmam gerektiğini bu prolaktinin ilaca rağmen reaksiyon gösterebileceğini söylüyor, artık karar verdim bende BEBEK istiyorum...Ve bu ay korunmayı bıraktım bakalım ne zaman olucak...Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, güzel bebekler nasip etsin... :)