• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Istiyorum

benimde 13 yıldır çocuğum olmuyor cuma günü laparoskopive histeroskopi oldum ve artık kesin teşhis konuldu NEDENİ BİLİNEMEYEN İNFERTİLİTE.tüpbebek için geri sayım başladı önümde zorlu yolların olduğunu biliyorum ama neyapalım dayanıcaz ben ümidimi asla yitirmedim benim sizlerden ricam Anadolu yakasında bu konuda iyi olan hastaneleri paylaşmanız doktorum 1.5 ay sonra tüpbebek için izin veriyor ben şimdiden hastanee bulup doktorlarıyla görüşmek istiyorum
şimdiden hepinize teşekkür ederim

emcan01 .!.:
benimde 13 yıldır çocuğum olmuyor cuma günü laparoskopive histeroskopi oldum ve artık kesin teşhis konuldu NEDENİ BİLİNEMEYEN İNFERTİLİTE.tüpbebek için geri sayım başladı önümde zorlu yolların olduğunu biliyorum ama neyapalım dayanıcaz ben ümidimi asla yitirmedim benim sizlerden ricam Anadolu yakasında bu konuda iyi olan hastaneleri paylaşmanız doktorum 1.5 ay sonra tüpbebek için izin veriyor ben şimdiden hastanee bulup doktorlarıyla görüşmek istiyorum
şimdiden hepinize teşekkür ederim

canım halamın kızı 19 yıl sonra tüp bebek sayesinde üçüz bebekleri oldu.onlarda hem eniştemde sağlıklı sperm yoktu hemde halamın kızının yumurtalıkları normalinden biraz fazla yukardaymış.imkansız diyorlardı ama ilk denemede tuttu çimdi üçüzleri bu sene 1. sınıfa başlayacak. halamın kızı aynı zamanda tansiyon hastasıydı. devamlı hastanede kaldı. çok zahmetler çekti. şimdi soruyorum ona oda bana unuttum bile diyor.

umarım sende bebişini kucağına aldığın zaman çekilen bütün acılar bir an önce unutulur.

halamın kızı ankarada bir hatanede yaptırdılar . dilersen onlardan ad reslerini alabilirim...

Kızlar Yüce Rabbim size(isteyenlere tabiii) inşallah minik kuzular nasip eder de başınızı kaşıyacak, rahatça uyuyacak, hatta doğru dürüst yemek dahi yiyecek vakit bulamazsınız.:laugh: :laugh: :laugh: Kızım aşılama sonucu oldu. Bende zor günler geçirdim. Hatta neredeyse depresyona girecektim salak doktorlar yüzünden. Ama oğlanda piyangodan çıktı.Hiç hesapta yokken.Demekki neymiiişşş drların her dediğine aldırmayacaksın ve Allah'tan ümidini kesmeyeceksin.Bitti. Nokta. The End...:yes:

gerçekten çok sabır gerektiren yollardan geçicez sedefsenacım ben istanbulda oturuyorum tedavinin önceki aşamalarında ist dışındaydım ve çok zorlandım tüpbebeği istanbulda istiyorumbirde 1 seneden beri eşim zırtpırtizin alıyor artık alsın istemiyorum
çocuk yapıcaz derken eşim işsiz kalıcak:laugh: :laugh:
kazene soruyorum hastaneyle görüşmeler nasıl gidiyor cevap verirsen sevinirim

kuzum ben 3 kere aşılama yaptırdım tutmadı canım allah evlatlarını size bağışlasın sağlıklı ömür sürsünler inşallah

Bugün hatırlatma maili yolladım. Olaki olumsuz cevap alırsak(ki inşallah almayız) diğer hastaneler ile temasa geçeceğim. Yalnız adamlar mutlaka siteyi ziyaret edip karşılığını alabileceklermi tartacaklardır. Sonuçta onlarda reklama soyunacak. Bu yüzden site dolu dolu olsun istiyorum
:emir_bebek:

oli .!.:
Sevgili Arkadaşlar Bilindigi Uzre Bebk Sahibi Olmayi Cok Istiyorum
Tedavi Gormeme Ragmen Hala Olmadi Ama Yakinda Olucak Ben Diyorumki Bu Kadar Kalabalik Bir Ortamda Muhahakkakki Bu Sorunu Yasayan Bir Cok Arkadaşimiz Vardir Ben Diyorumki Biz Birbirimizle Burda Bulusalim Ve Sorunlarimizi Anlatalim Tedavi Sekillerini Birbirimize Anlatalim Ii Doktorlari Yeni Tedavi Yontemlerini Arastiralim Sanirim Bize Bu Konuda Yardimci Olucak Tecrubeli Arkadaslar Vardir Dimiiiiiiii

canım müjdeli haberlerini bekliyorum...

canım arkadaşlarım benimmm.
kadınların hayatında yaşaması gereken en güzel en kutsal duygulardan biridir annelik. umarım bizlerde allahın izniyle bu dünyaya anne anne peşimizden koşacak birini veya birilerini getiririz.

ben eşim çok istemesine rağmen şu anda bebek düşünmüyorum kaçıştayım ama bunları okuduktan sonra ya istediğim zaman olmazsa diye düşünmeden de edemiyorum. çünkü bazı arkadaşlarımda bebeğe karar verdikten sonraki süreç uzun sürebiliyor. yine bunun için en önemli şey hamile kalmadan önce normal kontroller halinde doktora görünmek gibi geliyor.

eğer kazen dediğin gerçekleşirse uzmanlardan bu konuda bilgiler almamız bizim adımıza daha sağlıklı olacaktır.

bende çok istiyorum.ilaçlada olmadı.fakat 2 sene önce düşük yapmıştım.kafana takınca çok zor diyorlar.üzülme umudumu yitirmedim sende yitirme..birbirimize güç verebiliriz. iyi günler...

Bende iki yıllık evliyim ve bizimde bebeğimiz olmuyor.Problem eşimde ama bu gidişle bendede olacak.Şuan tedavideyiz ama ben aşırı stresli biriyim Her ay adet günüm yaklaşınca uykularım kaçıyor olduğum zamanda üç dört gün ağamaktan kendime gelemiyorum Sizden aşılama hakkında bilgi istiyorum eğer bilen varsa lütfen yardım edin

merhaba arkadaşlar...bizde allahın izniyle üçüncü senemize girdik evliliğimizin..çocuk istiyoruz artık..6-7 aydır korunmuyoruz..şimdilik bişey yok..doktora gittim bir sorun yok dedi..iki aydır adetim düzensiz..doktora gittik bu yüzden..iğne verdi ve 15 gün içinde olmam gerektiğini söyledi..adet olunca gidicem ve tedaviye başlıcaz...eşime sinir,stres çok var demiş..15 gün içinde adet olmazsam tekrar gidicem...bilmiyorum yaa...bende kendi çocuğumu kucağıma almak istiyorum artık..inşallah allahın izniyle olur...allah kimseye aratmasın...

oli bende ayniyim canim cok cocuk istiyorum.2 dusuk yaptim ama simdi hamile kalamiyorum.1 sene gecti 2.dusukten.bugun dr ma gittim neden hala hamile kalamiyorum dedim.tahlil falan aliyorlar hep hepsi temiz cikiyor.esiminde benimde.ama cok kafaya taktigim icin stresten olamayabilirmis.elimde olsa keske dusunmemek.hayirlisi canim.ALLAH tum bebek isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallah.kendimle beraber dualarim tum isteyenlerle....ALLAH yar ve yardimcimiz olsun...

Arkadaşlar bendede aynı sorun var ama biraz farklı !Özetlersem 2 yıldır adet sıkıntısı çekiyordum 6 farklı dr gittim bulamadılar çözemediler, herşey normal görünüyor dediler, doğum kontrol hapındandır bırak dediler. Yanlış tedevai verdiler vs.vs....Sonuçta hemşire arkadaşım gel sana hormon testi yapalım dedi. Kan aldı ve Prolaktin hormonum normalin 6 katıydı!!!Hemen doktora gittik bu beyinde iyi huylu bir tümörden oluşur dedi... Beyin tomografisi, MR'lar derken tümör çıktı 1 cm. İlaca başladım...İlaç çok ağır bir sürü yan etkisi var günlük hayatını çok ciddi etkiliyor, uzun süre kullanmak büyük başarı...Ve doktorlar bebek tedavisine başlayalım dedi yok dedim ben daha düşünmüyorum...Eee o zaman nasıl bulundu rahatsızlığın diye şaşırdılar...Arkadaşlar bu hormon meselesi çok hassas özellikle Prolaktin hormonu direk yumurtlamaya engel, eğer bakılmadıysa lütfen araştırın ben artık bu konunun uzmanı oldum...En kötü 6 ayda bir yapılması gereken bir tahlil.Bakın 6 Dr diyorum. Anlayamadı!!! Ama bir hemşire arkadaşım tesedüfen buldu. Şansım bebek özlemiyle yanmaya başlamadan önce bunu öğrenmiş olmamdı...Yani allahın sevdiği kullardanmışım...Tedavim şimdilik devam ediyor. İş kadın hastalıklarından çıktı Beyin Cerrahi ilgileniyor artık benle :) oda yaklaşık 1 yıldır sürekli bebek yapmam gerektiğini bu prolaktinin ilaca rağmen reaksiyon gösterebileceğini söylüyor, artık karar verdim bende BEBEK istiyorum...Ve bu ay korunmayı bıraktım bakalım ne zaman olucak...Allah hepimize hayırlı, sağlıklı, güzel bebekler nasip etsin... :)

ben 11 aylık evliyim bebek istediğimzi için bu süre zarfında korunmadık. ama ben hamile kalamadım. bu konuda bir takım araştırmalar yaptım ilk bir yılda hamilelik oluşmazsa kısırlık anmalmına geliyormuş. tedavi süreçlerini ve bu tedavilerin ruhsal analmada yarattığı şeyleri okudukça doktora gitme ve gerçekle yüzleşme ve sonra tedavidir bir dolu şeyle uğraşma fikrini kendime kabul ettiremedim sanırım. ama bir taraftan da sürekli aklımda sürekli bunu düşünüyorum. kafam hep ordu. bi yerden başlamamız gerekli ama nedren başlayacağımı bilmmiyorum

Canım Hoşgeldin aramıza.
Sonuç olarak uzun süren bir tedavi yaşamadan hamile kalanlarda var.
Çok fazla stres yapmana hiç gerek yok. Stres bütün tedavileri olduğu gibi bu durumuda çok olumsuz etkiliyor.
Hamile kalamama nedenin mantar ya da iltihabi bir durum bile olabilir.
Kaldı ki daha uzun tedavi gerektiren bir problem bile olsa artık tıpta bunlarla bile başa çıkmak mümkün.
Allah gönlüne göre versin. İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın... ( Bende dahil :) )

Back
X