Bebek Istiyorum

SLM arkadaşlar bende size katıldım benimde bebişim olmuyyoo bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bakalım bekliyorum korkuyorum yaa 2 yıl oldu ve hiç korunmadım :2::Saruboceq:

slm arkadaslar bizim 1 sene çocugumuz olmayınca doktoro gittik eşim varıkosel ameliytı oldu ahhhh ahh şimdi sonuc olma samasında %80e cıktı cok kötüyümm bebek istiyorum artıkkyeterrrrrr allhım yaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

haklısın olilya bende aranıza yeni katıldım dertleşip sornlarımızı paylaşalım istyormm

arkadaşlar sizinle bebek sahibi olma konusunda tecrübelerimi paylaşacağım belki birilerine umut olurum.
Öncelikle ilk gebeliğimde bazı sebeplerden ötürü kürtaj olmak zorunda kalmıştım.(üzücü bi olay.)ikinci gebeliğim içinse biraz uğraşmak durumunda kaldım.5-6 ay kadar eşimle denedik olmayınca doktora başvurdum.hemen kan tahlili ardından ultrason ile bakıldı ve yumurtlama tembelliği var dedi doktor.yumurta kendiliğinden gelişmiyormuş. Klomen+folik asit(inofolik) başladı.2.ay folikasit+klomen+dostinex+progestan başladı artı çatlatma iğnesi, yine olmadı.3. ay gittiğimde kilomun biraz fazla olduğundan bahsettim.boyum 160cm kilom ise 64 idi.yani yaklaşık 5-6 kilo fazlam vardı.ben öyle söyleyince dr. bana glifor da başladı.yürüyüş ve diyet öneriyorum 5 kilo versen yeter dedi.bu arada 3.ay sadece klomen+glifor+çatlatma iğnesi+folik asit+progestan kullandık.yine olmadı.bu arada glifor ve diğer ilaçlarla beraber bende baya bi baş dönmesi mide bulantısı oluştu.ben de gliforu bıraktım.4.yine klomen+çatlatma iğnesi+folik asit artı HSG çekildi.(çok ağrılı birşey kesinlikle anestezili çekilin.)tüpler açık ve normal çıktı.kan tahlilllerim ve eşimin spermiyogram testi de normal çıktı.doktor herşey normal bu geçici bir durum yumurtlama tembelliği var çocuğunuz olacak dedi.5.ay da gittim yine olmadı.bu arada ben gliforu folik asiti hep düzensiz kullandım.en son yine olmayınca çok moralim bozuldu ve doktora bi 5-6 ay gitmemeye karar verdim.doktoru bıraktığım ay ise zaten 3.5 kilo vermiştim biraz daha zayıflayabilmek için yeniden glifora başladım.yürüyüş+yediklerime de dikkat ederek.6.ay hiç umudum yoktu(hiçbir ilaç kullanmadım sadece glifor kullanıyordum) en sonunda adetim gecikti ve 5 gün sonra idrar testi yaptım.2.çizgi silik çıktı.yarın kandan baktırcam:)%90 hamileyim.
Sizlere tavsiyem stres yapmayın.fazla kilolarınızı verin.mümkünse ilaç tedavisine başlamadan yumurta takibi yaptırın.rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah bebek özlemiyle yanıp tututaşan herkes bebişlerini kucağına alır.

Arkadaşlar merhaba. Herkesin olduğu gibi benimde up uzun bir hikayem var. Bizde problem eşimdeydi varikosel vardı. Ve bu teşhisin konması bile zaman aldı. bi sürü ilaçlar, perhizler aşılamalar ve tüp bebek denemeleri...
Çok şükür Bahçeci ekibi ile tanıştık ve eşim Emre Beyde tedavi gördü. Varikosel ameliyatı geçirdi. Şuanda dünyalar tatlısı bi kızımız var. Birde dondurulmuş embriyomuz var. Bir süre sonra kızıma kardeş istiyoruz.
Sizlere tavsiyem Bahçeci kliniği ile bi ön görüşme yapın sonra kararı siz verin. Çok başarılı bir ekip ve çok temiz bir klinik.
Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

hayılı olsun cnm allah tamamına erdırsın
sızınde emeklerınızı allah bos cevırmemıs masllah kızınıza allh korusun bence ıkıncıyıde hemen yapın ıkısı arkaarkya buyur gıder ınssss donmuslarda yuzunuzu guldurur bende ınssss onumuzdekı gunlerde dondurulmus tedavıme baslıyacagım benımde bır oglum var ıkıncıyı ıstıyoruzz allah ızın verırse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…