MerhabaArkadaşlar ben de polikistik over hastasıyım. Geçen ay tedaviye başladım. Doktorum adetimin 3. gününden itibaren 5 gün boyunca gonaphene kullanmamı söyledi. Daha sonra yumurta çatlatıcı iğne oldum. 12 gün sonra da hamilelik testi yapmamı istedi. Yaptım ama maalesef hamile çıkmadım. Şimdi adetimin 3. günü tekrar doktora gitmem gerekiyormuş. Çok sıkılıyorum nasıl adetliyken doktora giderim de kontrol olurum. Polikistik over hastası olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi acaba? nasıl tedavi oluyorsunuz ya da ne zaman sonra hamile kaldınız? sevgilerimle...
Arkadaşlar ben de polikistik over hastasıyım. Geçen ay tedaviye başladım. Doktorum adetimin 3. gününden itibaren 5 gün boyunca gonaphene kullanmamı söyledi. Daha sonra yumurta çatlatıcı iğne oldum. 12 gün sonra da hamilelik testi yapmamı istedi. Yaptım ama maalesef hamile çıkmadım. Şimdi adetimin 3. günü tekrar doktora gitmem gerekiyormuş. Çok sıkılıyorum nasıl adetliyken doktora giderim de kontrol olurum. Polikistik over hastası olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi acaba? nasıl tedavi oluyorsunuz ya da ne zaman sonra hamile kaldınız? sevgilerimle...
sevimli hayalet hoşgeldin canım
herhangi bir tedavi olmadın mı yada problemin belli mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?