• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Istiyorum

sağol şüko,canım sende çok çekmişsin,birtek insan kendi sıkıntıda sanıyor bu konularda,ama sizleri okuyunca vallahi bir nebze rahatladım.her kadının tatması gereken bir duygu bence.ama olmayınca olmuyor.mesela geçen bir yazı okudum;dr,bayana diyorki;senin artık çocuğun olmaz,olmasıda çok zor.yumurtlama yapmıyormuş vücudu.kadın 1 yıl içinde hamile kalıyor.şüko bunları okuyunca çok öfke duyuyorum,neden bizim herşeyimiz yani benim herşeyim normalken hiç olmuyor diye.

çokmu stres yapıyoruz,ondanmı acaba.adetim yaklaşınca sürekli iç çamaşırı kontrol ediyorum,umarım olmam diye dua ediyorum;yoruldum artık.allah'ım duy sesimi.

Arkadaşlar ben de polikistik over hastasıyım. Geçen ay tedaviye başladım. Doktorum adetimin 3. gününden itibaren 5 gün boyunca gonaphene kullanmamı söyledi. Daha sonra yumurta çatlatıcı iğne oldum. 12 gün sonra da hamilelik testi yapmamı istedi. Yaptım ama maalesef hamile çıkmadım. Şimdi adetimin 3. günü tekrar doktora gitmem gerekiyormuş. Çok sıkılıyorum nasıl adetliyken doktora giderim de kontrol olurum. Polikistik over hastası olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi acaba? nasıl tedavi oluyorsunuz ya da ne zaman sonra hamile kaldınız? sevgilerimle...

BENDE TEDAVİ GÖRÜYORUM BEBEĞİM OLSUN DİYE AMA İLK AY OLMADI BU İKİNCİ AYIM İNŞ BU AY TUTAR ALLAH İSTİYEN HERKEZE EN YAKIN ZAMANDA VERİR İNŞ BİDE ÇOK FAZLA KAFANA TAKMA BU KONUYU OLURUNA BIRAK TABİ TEDAVİLERE DEVAM ALLAHIM UYGUN ZAMANDA HERKEZE VERİR fisfisfis

Arkadaşlar ben de polikistik over hastasıyım. Geçen ay tedaviye başladım. Doktorum adetimin 3. gününden itibaren 5 gün boyunca gonaphene kullanmamı söyledi. Daha sonra yumurta çatlatıcı iğne oldum. 12 gün sonra da hamilelik testi yapmamı istedi. Yaptım ama maalesef hamile çıkmadım. Şimdi adetimin 3. günü tekrar doktora gitmem gerekiyormuş. Çok sıkılıyorum nasıl adetliyken doktora giderim de kontrol olurum. Polikistik over hastası olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi acaba? nasıl tedavi oluyorsunuz ya da ne zaman sonra hamile kaldınız? sevgilerimle...
Merhaba
doktorum banada polikistik over teşhisi koydu. İlk olarak bana klomen diye bir ilaç söyledi fakat ben üniversiteye gittiğim be okulum btmesine 2 ay kadar bir süre olduğu için daha farklı bir şey denemeye karar verdik. Şimdi sadece adetmin 15.gününden başlayarak farlutal içtim düzene girsin diye 2 ay böyle devam edecek ve reglim düzene girecek ondan sonra yine doktora gidip ilk söylediğim ilaca başlayıp 5 gün kullanıp 5 gün bırakarak gün aşırı ilişki önerecek. Bu arada ben hastalığımın 5. günü falan doktora gittiğimde trans vajinal ultrason ile muayene etti ve bana dediki 3. günü gelsen daha iyi olurdu kistleri görmem açısından. Yani regli iken gitmen onların muayenesinin verimliolması açısından bazen daha tercih edilir bir yöntem. O yüzden utanıp sıkılma, başa gelen çekilir napıcaz artık... Hem şöyle düşün sen doktor oda hasta olabilirdi:) Sıkılma kafana da takmamaya çalış gerçi ben her gün girip tüp bebek haberlerini okuyorum daha bu ay 4 senelik evliliğinde ilk korunmadığımız ay. Düşün ama kafamıza takmamamız lazım...İLk önce Allah'tan yardım isteyip sonrada kendimizi olumlu düşünmeye ikna etmek zorundayız. Sana pek yardımcı olamaıyorum deneyimsizim ama umarım bir an önce istediğin sağlıklı bebişe kavuşursun. Sağlıcakla kal...

Bende çok Istiyorum Ama Bu Aykiuygulama Gene Hayal Kirikliği Ile Sonuçlandi.bende Tüp Bebektende çok Korkuyorum Hayal Kirikliğina Uğramak Beni Yikiyor,allah Hepimize Sabir Ve Bebiş Versin

Yazarken Söylemeden Geçmişim Bu Ay Aşilama Yapilmişti Ama Sonuç Alamadik

BENDE POLİKİSİKOVER HASTASIYIM ÖNCE KLOMEN SONRADA GONOL F KULLANDIN YUMURTA TAKİBİ SONUCU AŞILAMA YAPILIYOR BİR DÜŞÜK YAPTIM AMA HALEN ANNE OLAMADIM TEDAVİYE DEVAM EDİYORUZ.SAKIN MUAYENEDEN ÇEKİNME DOKTORLAR İÇİN BU NORMAL BİR DURUM

bende 16 aylık evliyim fakat hala bebeğim olmadı.her ay büyük bi umutla bekliyoruz.ne yapalım kısmet böyle demekki diyorum ama bazen de gel bebeğim gel demektende kendimi alamıyorum.inşallah bi gün hepimiz buraya hamileyiz diye başlık atarız arkadaşlar

Kankam hayırlısı olsun hakkında güzel kalplim..İnşaallah hamile olduğunu duyduğumda topiğini ben açacağım..

mrb ben dar 21 yaşındayım 1seneyi aşkındır evliyim 2 defa aşı yaptırmama rağmen bebeğim olmuyor bir an önce olsun istiyorum cünkü eşimin yası geçiyor Allaha dua ediyorum insallah bir an önce olur

kıslarrrr, aklıma takılan bişi var; şimdi ben menogon iğnesiyle tedavi görüyorum sonra çatlatma iğnesi yapılacak bu arada hamile kalırsam ya da kaldıysam doktor muayenesinde anlayabilirmi bunu :S yani muayene de hemen belli olurmu yoksa sadece kan tahlilindemi çıkar söleyin lütfen kendimi hamile gibi hissediyorumm :s

Back
X