Bebek istiyoruz eşim ve benim sonuçlarım ?

Tamam dır o şekilde yaptıracağım teşekkür ederim bilgilendirmeniz için peki şuan mesela bu sonuçlarla tesadüf hamile kalma ihtimalim çok mu düşük mesela suan hamile olsam bu imkansız mı acaba
Tabi ki olur neden olmasın.
Benim arkadaşım ve eşi bellerinden rahatsız.
Sperm testi cok kotu gelmis esinin.
Doktor ameliyat etmeyeyim seni cok zorlanırsın demis.
1 saglikli sperm gerekli o da var zaten demis.
Su an bi kizlari var.

Ki sonuclari cok kötüydü onların.

İnsallah rabbim nasip eder suan böle hep her an olmasını istemem toplum baskısı bide herkes eşim esnaf soruyormuş bana da soruyorlar insanlar bu hakkı kendinde nwwıl buluyor bilmem eşime 2 senedir evlisiniz çocuk yok mu daha diyorlarmış düşünmüyoruz diyince aaa olur mu
Çıkıp olmuyor dicek hakimiz yok o da üzülüyor bunlara bende insanlar çok acımasız

Enerjimi emdi insanlar ailelerimiz sormaz iken dış kapının mandalları soruyor kalabalık ortamda aniden bebek yok mu yapında sevelim ne kadar kolay sorması keşke öyle kolay olsa hemen şıp diye

Saçmalamasın eşin, bak burda azospermi ile kocalari mücadele eden kadinlar var.

Sizin öyle bi sorununuz yok ki.

Özelden yaz bana ben sana her seyi yazarim.

Kruger sperm testi ve sperm dna testi yaptıracaksınız.

hic birimizin esinin sperm sayisi kadar aktif sperm mi yok ki. Spermlerin hepsi saglikli da degil.
cikan spermin %1 morfolojik olarak saglikli olsa yeterli.

Karalar baglanacak bir durum yok kesinlikle.

Mecidiyeköy polat plazanın orada, profilo avmnin arka kapısının biraz ilerisinde.

Bu testler elinizde mutlaka olmalı zaten en gerekli 2 test.

Enerjimi emdi insanlar ailelerimiz sormaz iken dış kapının mandalları soruyor kalabalık ortamda aniden bebek yok mu yapında sevelim ne kadar kolay sorması keşke öyle kolay olsa hemen şıp diye
Aman bosver benim gorusmedigim bir görümcem var.

Esime ara ara telefon açar derdi ki benim umudum var çocuğunuz olacak derdi.
Aslinda sorunlu evliligi olan kocasi 2-3 ayda bir zorla birlikte olan bir adamdi. Bir kere soru dahi sormamisimdir. Banane beni ne ilgilendirir.
Ama millet kendinde bi hak görüyor.

Sen takma kafana demicem insanlari cok zorluyorlar haklısın.
Görüşme seni üzen insanlarla.

Bak bu platforma derdi olmayan kimse gelmiyor.
Gectik bu yollardan, bizde neler yasadik.
Seni anlıyorum.

Ama esinde öyle vahim bir durum yok ki.

Peki biz şimdi sizce doktorun verdiği bi takviye var 1 ay kullan gel demiş ona gitsek belki yine böle bi test yapar suan bu hapı kullanırken mı gidelim lavbarstuvara yoksa 1 ay sonra mı sizce

Çok haklısınız mesela bi 2 arkadaşım var Suan gebe hep akıl verir gibi imalar iyilikte yapsalar aslında farkında değiller kötülük onlardan uzak durmak istiyorum ama sonra bu sebeplerden uzaklaştı diye derler diye uzaklaşmıyorum
Ben de kimseye sormam hakkım değil diye düşünürüm hem yarası olan cok insan var soramam
İşte eşim sonuçları görünce yıkıldı bana keşke böyle olduğumu bilseydim seninle evlenip hayatını karartmazdım benim yüzümden sende bir şey yok diyor hep yani şok oldu inanamıyor da düzeleceğine yıkıldı ben onu teselli ediyorum düzelecek bir şey diyorum bir anlığına seviniyor unutuyor ertesi gün tekrar üzgün görüyorum Çok duygusal biri kendini suçluyo ona kıyamıyorum hiç

Yemin ederim artık bu insanlardan midem bulanıyor.
Sanane be sanki doğunca cocugu görecek ya da hayatında önemli bi yeri olacak.

Ben çok insan bozmuşumdur.
Ki benim esimde sorun yoktu.
Benim ameliyatlık sorunlarım vardı.
Esimin sperm test sonucunu karıştırıp baska bir kisinin sonucumu esime yazmislar.
Bunu da bana embriyolog söyledi. Gereksiz 2 kere de tup bebek denettilee bana.
Neyse embriyologa anlattim test sonuclari vs hepsini verdim.
Kadin yanima gelip kesinlikle bu sonuc size ait olamaz. Eger bu sonuc size ait olsa ben bu kadar saglikli ve hareketli sperm göremezdim dedi.
Tabi ben inanamıyorum olmaz felan diyorum.
Kadın en sonunda ben sana mı inanıcam gördüklerimemi eşinde sorun yok dedi.
Tüp benek negatif oldu.
5 ay sonra ogluma dogal yolla gebe kaldim.
Oglumdan dogduktan 8 ay sonra da kizima gebe kaldim.

sperm de sorun var sanarken ogrendik kruger sperm testi, sperm dna testi, l- arjinin vs vs

Yanliz l-arjinin 500 luk alip kullansin tek olarak, cok etkili hiza acayip etkili…

Bu doktorlarin verdiklerinin içinde o var bu var.
Tek ne gerekiyor ise onu kullanacaksin hedefe odakli o zaman faydası oluyor.

Peki biz şimdi sizce doktorun verdiği bi takviye var 1 ay kullan gel demiş ona gitsek belki yine böle bi test yapar suan bu hapı kullanırken mı gidelim lavbarstuvara yoksa 1 ay sonra mı sizce
Siz bu testleri yapin gidin doktorunuz nerden biliyorsunuz bunları dicek size.

Takviye desigin bisey değil ki. Kullansın sperme alıp ikiye katlamaz ki. Destek olmasi icin veriyor doktorlar ve anlasiyorlar firmalarla o yuzden veriyorlar.
Etik olan doktorlar vermiyor zaten sen istersen al diyor.

Ama l-arjinin cok etkili esim kullanmıştı.

Devlet bu testleri karşılamıyor ki.

Bunları kendiniz paranızla yaptırabilirsiniz.
Sperm dna testi biz yaptirdiginizda da pahaliydi.

Devlette düz sperm testi yapiliyor ya da özel hastanelerde.

Zaten sperm dna testini de herp özel lab yapmıyor, kapsamlı özel lab lar yapıyor.

İnsanlardan bende etimle tırnağımla nefret ettim günaha giriyorlar haberleri yok ah ediyorum çünkü .
Tamamdır ben dediğiniz gibi solgarın var l Arjintin onu aldırayım yarın eşime
Daha sonra bi profesöre gidelim en iyisi böyle kendi muayenesi olan
Devlette doktor sonuca bakmış eşim ağzından zor laf almış kötü niyetli bi doktor değilmiş belki de umutsuz konuşmak istemedi sperm yavaşlığı var ama bir şey olmaz bu ilacı kullan 1 ay sonra tekrar bakcaz demiş belki yine böyle yapacak morfolojiye bakmayacak biz garanti bi profesöre gidelim en iyisi çok sağolun sizde kendi derdiniz gibi akıl verdiniz

Siz rahim filmi çekildiniz mi, hormon testlerini yaptırdınız mi?

Ne kadar güzel ya insallah bize de nasip olur moralimiz çok bozuk elimizden geleni yapacağız insallah rabbim nasip eder bize de
Moralinizi yuksek tutun stres herşeyi etkiler.Hareket hız sorunu var vitaminlerle yukselicektir eşiniz ilaç kullanirken ceviz fıstık bal muz böyle gidalarıda çok tüketsin yani haftada 2 3defa yesin etkisi olacaktır sperme.

Siz rahim filmi çekildiniz mi, hormon testlerini yaptırdınız mi?
Yani doktoruma yazdım sonucun güzel çıkmış yumurtlaman olmuş dedi bende eşimi anlattım o da adetin 3. Günü gel eşinin sonuçlarını da getir onları konuşalım nasıl bi yol katederiz dedi aslında benim her şeyime bakmıştı neden tekrar adetin 3. Günü çağırıyor bilmem

Evet keçi boynuzu yapıyoruz vitamin alıyo sağlıklı beslenmeye başladı abur cıhur çok tüketiyorduk azalttık akşamları fıstık fındık badem tarzı şeyler de yiyo muz falan

Evet keçi boynuzu yapıyoruz vitamin alıyo sağlıklı beslenmeye başladı abur cıhur çok tüketiyorduk azalttık akşamları fıstık fındık badem tarzı şeyler de yiyo muz falan
En etkilisi ceviz sperm için doktordan böyle duymuştum kadın içinde erkek içinde çok faydalı ikinizde yiyin.

En etkilisi ceviz sperm için doktordan böyle duymuştum kadın içinde erkek içinde çok faydalı ikinizde yiyin.
Çok teşekkürler her gün yiyelim hee şeyi not alıyorum dikkate alıyorum çok sağolun sırtım belim öle bi ağrıyor ki 2-3 gündür böle bi şey görmesek hamileyşm derdim ama suan imkansız gibi bir şey miş bu sonuçlarla bazı arkadaşlar hep öle yazdı bilmiyorum bu ağrı neden sanırım yaşadığım stresten Suan bile ağrıdan yatamıyorum bence en zoru belirsizlik acaba olacak mı ? Ne zaman ? çevremde herkesin oldu benim niye olmuyo ki ? Hep böyle sorular insanı yiyor bitiriyorum

Bir şeyden çok yiyerekte kendinizi tiksindirmeyin mesela insan bazen igreniyor devamli yedigi için herşey kıvamında kullanmak etkili ve iyidir.
Bende stres yaptım sorun olmadigi halde olmadı kafada bebek olayını bitirmek lazım.Ne kadar isyan edersen kendi bedenini dinlersen o kadarda olmuyor.Ne gerekiyorsa yap ilacını kullan ama bebegi düşünme bedenini dinleme yoksa her şeyi belirti olarak algılayacaksın sonra adet olunca hüsrana ugrayacaksın.En büyük belirtin adet olmaman olmadiginda sakince testini yap.
Ben kendimi başka işlere verdim kafami meşgul etdim ne bileyim arkadaşlarla zaman geçirdim mutfakta yeni şeyler denedim gezdim tozdum bir baktım hamileyim sonra fark etdim stresle kendimi engelliyormuşum diye.

Çok haklsınız stres her şeyin başı bide şartlanma oluyo işte bu ay olur belki diye kafada hep o oluyor bende artık salmak istiyorum insallah sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’ın takdiri insallah rwbbim bana da nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…