BEBek kesesi çok acil lütfen

Alaraa53

Meleğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
2.342
1.570
133
41
kızlar beta hcgb 5676 ama hala kese gözükmüyor lütfen bilgisi olan cevap yazsın dış gebelik olmasından cok korkuyorum tam olarak kaçta gözüküyor birde benim en son ilişki tarihim 2 Mayıs tahminim ce 22 günlük falan daha sizce normal mi doktor bugün çoktan silik birşey görüyorum emin değilim dedi yarın daha detaylı ultrason istedi

Canım bu değerle kesin görünmesi beklenir. Ama bazen rahimin köşesine yerleşiyor ve daha zor görünüyor. Belki doktorunun silik dediği odur, umarım da öyledir.

Hamilelik başlangıcı ilişki tarihi değil, son adet tarihin kabul edilir. Yani şu an 4-5 haftalık hamilesin demektir.

Ya inanın bilmiyoeım kafam çok karışılık doktorum degerimin çok güzel arttığını söyledi ama o zaman neden yok cok öoralim bozuldu gerçekten

Geçen hafta Perşembe 435 di bir hafta sonra 5676 çıkmış

Artşın gerçekten çok iyi, bence üzülüp strese girme. İlk hamileliğimde benim de zor göründü. Cuma günü bi doktor görmedi,Cumartesi başka doktor görmüştü.

Artşın gerçekten çok iyi, bence üzülüp strese girme. İlk hamileliğimde benim de zor göründü. Cuma günü bi doktor görmedi,Cumartesi başka doktor görmüştü.
COK teşekkür ederim doktor da aynısını söyledi çok iyi artmış dedi ama ben cidden cok kötüyüm yarın nasıl olacak bakalım

COK teşekkür ederim doktor da aynısını söyledi çok iyi artmış dedi ama ben cidden cok kötüyüm yarın nasıl olacak bakalım

Tahmin edebiliyorum, bu akşam bi aktivite bul kendine :) sinema gibi, yoksa hiç aklından çıkmaz.

Bende dışarı çıkmayı düşünüyorum açıkcası kendimi sahile atmayı üst üste iki sigara içtim stresten

Bende dışarı çıkmayı düşünüyorum açıkcası kendimi sahile atmayı üst üste iki sigara içtim stresten

Sahile at ama sigarayı da paketle çöpe at lütfen. Kese gelişmeye çalışıyor olabilir ve sigarayla en büyük zararı verirsin.

İyi düşünmek istiyorum ki iyi olsun Rabbim kimseyi bu yollarda eğlemesin Şen'de bana dua et olurmu hayırlı haberler alayım yarın

kızlar beta hcgb 5676 ama hala kese gözükmüyor lütfen bilgisi olan cevap yazsın dış gebelik olmasından cok korkuyorum tam olarak kaçta gözüküyor birde benim en son ilişki tarihim 2 Mayıs tahminim ce 22 günlük falan daha sizce normal mi doktor bugün çoktan silik birşey görüyorum emin değilim dedi yarın daha detaylı ultrason istedi
Benim degerim 12000 e ciktigi zaman nokta kadar gozuktu canim icini ferah tut stres yapma

Ya hepinize çok teşekkür ederim Allah'ıma cok şükür gözüktü bugün

Back
X