dış gebelık olsa degerin düşerdü canım ,
inşallah herşey yolundadır.
Geçen hafta Perşembe 435 di bir hafta sonra 5676 çıkmışDüşmediği hatta anormal katlandığı da olabiliyor. Örneğin 300 ken bir anda 5000 kere çıkıyor.
Geçen hafta Perşembe 435 di bir hafta sonra 5676 çıkmış
COK teşekkür ederim doktor da aynısını söyledi çok iyi artmış dedi ama ben cidden cok kötüyüm yarın nasıl olacak bakalımArtşın gerçekten çok iyi, bence üzülüp strese girme. İlk hamileliğimde benim de zor göründü. Cuma günü bi doktor görmedi,Cumartesi başka doktor görmüştü.
COK teşekkür ederim doktor da aynısını söyledi çok iyi artmış dedi ama ben cidden cok kötüyüm yarın nasıl olacak bakalım
Bende dışarı çıkmayı düşünüyorum açıkcası kendimi sahile atmayı üst üste iki sigara içtim stresten
İyi düşünmek istiyorum ki iyi olsun Rabbim kimseyi bu yollarda eğlemesin Şen'de bana dua et olurmu hayırlı haberler alayım yarın
Benim degerim 12000 e ciktigi zaman nokta kadar gozuktu canim icini ferah tut stres yapmakızlar beta hcgb 5676 ama hala kese gözükmüyor lütfen bilgisi olan cevap yazsın dış gebelik olmasından cok korkuyorum tam olarak kaçta gözüküyor birde benim en son ilişki tarihim 2 Mayıs tahminim ce 22 günlük falan daha sizce normal mi doktor bugün çoktan silik birşey görüyorum emin değilim dedi yarın daha detaylı ultrason istedi
Gözüktü bugün Can'ım cok teşekkürGittin mi doktora, var mı bir haber?
Var
Gözüktü bugün Can'ım cok teşekkür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?