- 3 Haziran 2023
- 1.849
- 457
- 53
- 32
- Konu Sahibi narintanyeri
Merhaba arkadaşlar yine yeni bir konuyla geldim 27 haftalık olduk ve kontrole 27 hafta öncesi gittiğim kontrolle diğer kontrol arası 8 gün var ve bebeğim 400 Gr almıştı yani 1300 gram demişti doktor sonra şeker yüklemesi sonuc dediki şeker yüksek çıkmış bende işte hamur işi tatlı beyaz ekmeği kestim neyse 1 hafta sonra gel dedi yani dün gittim yine 8 gün sonra gitmiş oldum kontrolde bebeğim kilosu 1400 gram yani 100 gram almış anlamadığım neden birinde 400 Gr almışken birinde 100 Gr niye böyle oldu anlamadım kafama çok takıldı.
Bir diğer sorum da aşağıda ultrason sonucunu eklicem bebeğimin 1 hafta 2 hafta önde gitmesi bu tehlikeli birşey mi bı değer 1 hafta bir değer 2 hafta önde ve bu hep böyle oldu bir sorun mu var bu iki soruyu cevaplarsanız çok sevinirim gerçekten şimdiden hepinize teşekkür ederim
Bir diğer sorum da aşağıda ultrason sonucunu eklicem bebeğimin 1 hafta 2 hafta önde gitmesi bu tehlikeli birşey mi bı değer 1 hafta bir değer 2 hafta önde ve bu hep böyle oldu bir sorun mu var bu iki soruyu cevaplarsanız çok sevinirim gerçekten şimdiden hepinize teşekkür ederim