• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kilosu ve önde gitmesi kafa karışıklığı

Bı özele gidip orda detaylı bı baktircam cihaz felan fark ediyor tabki devlete göre ayrıca cebapalrin için teşekkür ederim rahatladım 🌹
Ben devlete gidiyordum makineleri cok eski ve kotu ama sonuclari dogruydu :) sonra evde takilip dustugum icin ozel tip merkezine gittim ordaki cihaz yanlis olctu ve cm olcuyordu devlette mm olcuyorlsrdi biraz oynatsa sonuc yanlis cikabiliyo yani.
Suan ozelde takipliyim farkli bir hastane devlet ile sonuclari ayni, detayli ultrasonda ayni hersey normal haftaina gore cok şükür
Senin de oyle bir anlik olcum degisimi olabiliri zaten cok fark yokmus buyuyodur bebis rahat ol sen annesi🌸

Ben devlete gidiyordum makineleri cok eski ve kotu ama sonuclari dogruydu :) sonra evde takilip dustugum icin ozel tip merkezine gittim ordaki cihaz yanlis olctu ve cm olcuyordu devlette mm olcuyorlsrdi biraz oynatsa sonuc yanlis cikabiliyo yani.
Suan ozelde takipliyim farkli bir hastane devlet ile sonuclari ayni, detayli ultrasonda ayni hersey normal haftaina gore cok şükür
Senin de oyle bir anlik olcum degisimi olabiliri zaten cok fark yokmus buyuyodur bebis rahat ol sen annesi🌸
Çok sağol gerçekten benim bebiş zor olunca ondan baya bı tedirgin oluyorum en ufak birşey de zaten doktor iyi olumsuz herhangi birşey söylemedi idrar kan çok şükür 🧿 iyi çıktı ama yinede insan takılıyor Allah razı olsun cevapların ve beni rahatlattı gün için

Dün dahiliyeye gittim işte bu değere göre hiç şekerin yok diyebilirim dedi başka doktora aldım 2 hafta sonrasına yani o 1 haftada içinde 400 Gr almis sonraki 1 haftada da 100 Gr alması normal
Başka doktorlara gittiysen biri ölçümü yanlış yapmış olabilir belki canım

Ultrason ölçüleri hep yanlış. Benim bebeğime karnı ve kafası 3 hafta önde gidiyor dediler. Dedim çok tuhaf bit çocuk doğurucam herhalde. Bir doğdu yavrum minnacık kafası. Her şeyi normaldi. Takılmayın. Benim gitmediğim doktor kalmamıştı iri bebek mi kafası su mu topladı aylarca kafamda kurmuşum.

Ultrason ölçüleri hep yanlış. Benim bebeğime karnı ve kafası 3 hafta önde gidiyor dediler. Dedim çok tuhaf bit çocuk doğurucam herhalde. Bir doğdu yavrum minnacık kafası. Her şeyi normaldi. Takılmayın. Benim gitmediğim doktor kalmamıştı iri bebek mi kafası su mu topladı aylarca kafamda kurmuşum.
Şey ne oluyor karnı önde gitmesi

Back
X