Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok uzuldum valla nasil almaz yememde iyimumkunse ayni doktorda takip etmek gerek. baska cihazlarda milimetrik kayma bile kac gram etkiler. kendi doktorumzda bile bazen sasmalar olur. sikma canini
Ay bende bugun 3000 falan bekliyordum canim ya hayal kirikligina ugradimTahminim 3300 falan doğar senin bebiş sıkma canını son günler bi anda fırlıyo
Masallah canim ALLAH bagislasin ben kilosunu degilde son zamanda neden almadığına üzüldüm yoksa kilosu yeter 3 u gecer dedi zaten ama 13 gunde 30 grm cok az geldiCanım merak etme benimde 3 buçuk demişti 3 900 gram doğdu ama bukadar beklemiyodum dedı bide çok zordu raHimim aşaya geldi bebekle kanamam çok oldu 3 kilo iyi bence dünyaya gelince buyur takma kafana salikli olsunda
O orcmemiş tir tam canım merak etmeMasallah canim ALLAH bagislasin ben kilosunu degilde son zamanda neden almadığına üzüldüm yoksa kilosu yeter 3 u gecer dedi zaten ama 13 gunde 30 grm cok az geldi![]()
Degil mi Rabbim evlatlarimiza saglik sihhat versin insallah canimO orcmemiş tir tam canım merak etme
Devlet hastanesi nde gittim 35. Haftamdi 2kilo 80 gram dedi bir gün sonra özele gittim 2300dedi makinadan değişiyor sanırım artık hangisi dogruysaKizlar bundan 10 gun once doktora gittigimde kilosuna 2850 civari dedi bugun baska hastaneye gittim 2880 dedi bu nasil oluyo kendi doktorumda hep 200 200 artardi ama baska doktora gidince 30 gram fark cikti moralim bozuldu 38+2 yiz niye kilo almasin ki
Kafana takma hangi doktorun takip ediyorsanız ona bakDevlet hastanesi nde gittim 35. Haftamdi 2kilo 80 gram dedi bir gün sonra özele gittim 2300dedi makinadan değişiyor sanırım artık hangisi dogruysa
Kizlar bundan 10 gun once doktora gittigimde kilosuna 2850 civari dedi bugun baska hastaneye gittim 2880 dedi bu nasil oluyo kendi doktorumda hep 200 200 artardi ama baska doktora gidince 30 gram fark cikti moralim bozuldu 38+2 yiz niye kilo almasin ki[/QUOTE
Aynı şeyi bende yaşadım 2 hafta once cumartesi gittiğimde 2500 falandi 12. Haftadan beri aynı doktora gidiyorum bugün devlet hastanesine gittim 2600 dedi 36+5 günlüğüm cihazdan cihaza fark eder mı diye düşünüyorum sabahtan beri pazartesi kendi doktorumla randevum var bakalım ne diyecek
Canım merak etme benimde 3 buçuk demişti 3 900 gram doğdu ama bukadar beklemiyodum dedı bide çok zordu raHimim aşaya geldi bebekle kanamam çok oldu 3 kilo iyi bence dünyaya gelince buyur takma kafana salikli olsunda
Normal dogum yaptimNormal doğum mu yaptınız sezeryan mı?
Alıştım ya 200 250 almasina ondan garip oldum galiba kuzumKuzum son haftalarda az aliniyormus bende bugün gittim 1 haftada 50 gram almış son haftalarda az alacak dedi can sıkma inşallah sağlıkla gelsinlerde
Bende şaşırdım ama doktor öyle soyledi benim kuzen 7 aylıkken ikizleri doğurdu 2 ser kilo idiler üçüncü çocuk için tosun gibi bir çocuk doğurmak istiyorum dedi o da daha erken geldi nerede ise zehirleniyordu 1 kilo doğdu şimdi ucunun de maşallahi var sadece üçüncü günü dolmadan geldiği için biraz sıkıntı oldu sağlıklı olsunlarda doğunca biz onları tosun yaparız dimi ama:))) hayırlısı bakalım biraz genetik biraz yapı ortaya karışık işte :))Alıştım ya 200 250 almasina ondan garip oldum galiba kuzum
Yaparız evelallah :)) zaten mesele kilosu degil yaa neden az almis yeterli beslenmedimmi acaba diye üzüldüm ben doktor banada deseki normal bu kadar almasi sorun yok yani ama iyice korkuttu beni:)Bende şaşırdım ama doktor öyle soyledi benim kuzen 7 aylıkken ikizleri doğurdu 2 ser kilo idiler üçüncü çocuk için tosun gibi bir çocuk doğurmak istiyorum dedi o da daha erken geldi nerede ise zehirleniyordu 1 kilo doğdu şimdi ucunun de maşallahi var sadece üçüncü günü dolmadan geldiği için biraz sıkıntı oldu sağlıklı olsunlarda doğunca biz onları tosun yaparız dimi ama:))) hayırlısı bakalım biraz genetik biraz yapı ortaya karışık işte :))