Merhaba ben de bunu arastiriyordum birkaç gündür. Benim deterjanim da minoris. Bana mantikli gelen şu oldu; ilk defa yikanacak kiyafetler icin uzun yikama programlari yerine 30 veya 40 derecede normal yikayip durulama sayısını artirmak. Çünkü kir yok leke yok sadece hijyen sağlamak amaçlı yikanacak. Mumkunse güneşte kurutmak ve mutlaka ütülemek onemli.
Peki yikama-hastane çantası hazirlama süreci ne zaman başlamalı? Ben de bu konuda fikrinizi isteyeyim :)
Aaa kullanim suresini bilmiyordum, iyiki soylediniz, aklimda bulunsunBen 34. Haftamı dolduruyorum yarından itibaren çanta hazırlığına başlicam. Beklemek istedi. Çünkü minoris açınca kullanım süresi 4 aydı. Bebek doğmasına yakın eşyaları yıkayıp çanta hazırlayım deterjan da ziyan olmasın istediğim için yeni başlicam.
Ben de hamileyim hiç düşünmemiştim ben normal evdeki deterjanla yıkarım diye düşünmüştüm
Teşekkür ederim ben de araştırmaya başladımYenidoğan kıyafetleri ve diğer eşyalarının sabun tozuyla yıkanması daha iyi olur diye öğrendim. Normal bebek deterjanları da var sıvı olarak. Ama ilk zamanlarda sabun tozuyla yıkayıp çift durulama yapılması daha iyi oluyormuş. Normal deterjanla sakın yıkama
Rica ederimTeşekkür ederim ben de araştırmaya başladım
Beyazları ve renkliler ayırın ilk önce sonra 30 derece kısa programda yıkayabilirsiniz. Eger renk vermezse daha sonra renkli beyaz karışık atarsınızArkadaşlar merhaba.
Yenialınmış bebek kıyafetleri hangi ayarda ve kaç derecede nasıl yıkanır bana bi anlatabilir misiniz
Deterjanım minoris
Çevremden 2 farklı cevap geldi.
Biri dedi ki "Minoris bir kapak normal göze yarım kapak ön yıkama gözüne 30 derece de yıka. Ön yıkama yap ve kısa yıkama 2 -2.5 saat yıkansın dedi"
Öbürü de dedi ki "kısa programda 30 derecede yıka çift durulama yaptır"
2 buçuk saat ne yıkayacaksın allah askına :)Arkadaşlar merhaba.
Yenialınmış bebek kıyafetleri hangi ayarda ve kaç derecede nasıl yıkanır bana bi anlatabilir misiniz
Deterjanım minoris
Çevremden 2 farklı cevap geldi.
Biri dedi ki "Minoris bir kapak normal göze yarım kapak ön yıkama gözüne 30 derece de yıka. Ön yıkama yap ve kısa yıkama 2 -2.5 saat yıkansın dedi"
Öbürü de dedi ki "kısa programda 30 derecede yıka çift durulama yaptır"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?