Doğuma Hazırlık Bebek kıyafeti ve anne için ihtiyaçlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam anneler Nasılsıniz :KK66:
Benim doğum temmuz sonu agustos başı gibi olucak nasip kismetse.
bebeğime ne almaliyim şu anda 2 tane hastane cikisimiz var 5 li set ikiside. yeni doğan 0-3 4 tane zibin 1 tane 3-6 etekli zibin bunlar kısa kollu yani minik kol kısmı var birde alt esortman var şimdilik daha ne almalıyım ve benim için doğuma hazırlık çantamda ne olmalı şimdiden teşekkürler

Bende senin gibiyim canim dun annemle carsiya ciktik ama ille 1 ay kalasi hazirlayalim cantayi diye tutturuyor bende cok heyecanli bi anneyim ilkim oludgu icin duramiyorum :) nasil olacak bilmiyorum sende acele etme 1 gunluk isi war buyuklerinden biriyle cikar halledersin hepsuni :)

Bende senin gibiyim canim dun annemle carsiya ciktik ama ille 1 ay kalasi hazirlayalim cantayi diye tutturuyor bende cok heyecanli bi anneyim ilkim oludgu icin duramiyorum :) nasil olacak bilmiyorum sende acele etme 1 gunluk isi war buyuklerinden biriyle cikar halledersin hepsuni :)

Haklısın kuzum bekliyom biraz daha eşim de dio çok sabirsizsin diee :)

Benim butun hazirliklarim tamam... bu hafta doktora gittim, doktorumda soyledi artik cantani yavas yavas hazirla diye... belli olmaz erken dogum falan olur, hazirlikli olmak lazim bence..

Merhaba kızlar. Her şeyini yavaş yavaş almaya başlayın. Çünkü gerçekten bir günlük is değil. Özellikle son aylarda çok agirlasiyorsunuz bu da sizi bayagi zorluyor. Daha bunların etiketleri kesilecek yikanacak asilacak utulenecek :) küçücük şeyin utusunden ne olur dediğinizi duyar gibiyim hamile olduğumuz için hemen yoruluyor sunuz hem keyifli hem yorucu. Sağlıkla gelsinbebislerimiz :)

Merhaba kızlar. Her şeyini yavaş yavaş almaya başlayın. Çünkü gerçekten bir günlük is değil. Özellikle son aylarda çok agirlasiyorsunuz bu da sizi bayagi zorluyor. Daha bunların etiketleri kesilecek yikanacak asilacak utulenecek :) küçücük şeyin utusunden ne olur dediğinizi duyar gibiyim hamile olduğumuz için hemen yoruluyor sunuz hem keyifli hem yorucu. Sağlıkla gelsinbebislerimiz :)

bende basliycam yavas yavas almaya canim ne olur ne olmaz hazir olsun panik yapmayalim sonra o kaldi bunu almadik o eksik gibi.

Arkadaşlar benden tavsiye alacaklarınızı(mobilya hariç)son aya bırakmayın.Havalar sıcak olacak,sizinle çıkacak olanlar oruç olacak.Siz ağırlaşmış olacaksınız. Benimkinin pişik kremi, şampuan vs hariç herşeyi hazır.

X