Doğuma Hazırlık Bebek kiyafetlerini hangi deterjanla yikayacağiz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Strawberry_83

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
5.352
1.396
373
slm kızlar bebişlerin kıyafetleri hazır giydirmeden önce yıkanıp ütülenmesi gerekiyor hangi deterjanı kullandınız yada kullanacaksınız yumuşatıcı olarak bingonun beyaz bebekler için olanını aldım çok güzel kokuyor deterjan olarakta omo baby alıcaktım 9 kiloluk ama bulamadım kafam karıştı ne almam gerekiyor die birde kıyafetler yıkanınca kötü olmazmı nasıl yapıcaz

canım ben dün gece yıkadım bugece ütüledim ve yerleştirdim ütü yapmak doğrusu hiçbukadar keyifli olmamıştı deterjana gelince roxy matik sabun tozu ile yıkadım yumuşacık ve mis gibi oldular tavsiye ederim yıkanınca herhengi bir bozulma olmuyor kıyafetlerde

selam kızlar ben hacı şakirin sabun tozuyla yıkadım makinada en kısa programda yıpranmıyor mis gibide kokuyor kesinlikle tavsiye ediyorum..

ben omo baby ile soğuk su,kısa,narin programda ekstra durulamayla yıkadım.
Vernel yumuşatıcı kullandım.Pırıl pırıl oldular.İlk yıkamada lekeli felan olmadıkları için fazla deterjan koymna gerek yok.

canım bende hacışakirin sabun tozuyla yıkadım yumuşatıcı olarak da yumoş baby kullandım.mis gibi kokuyor ek durulama yaptım.

Ben daha öncede bebeklerin kıyafetlerinin sabun tozuyla yıkandığını duydum ondan da biraz kafam karıştı ama bilgileriniz için teşekkür ederim en kısa zamanda benimde yıkayıp ütülemem lazım artık zaman yaklaştı :D

bende omo baby ile yıkadım
yumuşatıcı kullanmadım
alimde bebekler için olanı yoktu
birtek battaniyelerine koydum

ben oğlumda sabuntozu kullanmıştım hacışakirin ama bunda dalinin sıvı makina deterjanıyla yumuşatıcısını kullanacam çok güzel kokuyor

bende omo baby aldım ama dalininde sıvı deterjanı varmış ondan mı alsaydık karar veremedim
yumoşunda baby vardı onu aldım

daha öncede söylediğim gibi bingonun beyaz bebekler için olan yumuşatıcısı süper kokuyor onu almıştım hatta onu kendi çamaşırlarımda bile kullanıyordum :) deterjan olarakta omo baby almaya karar verdim asorticim dalinde çok güzelmiş onuda duydum ama birçok kişiden omo baby al dendiği için ona karar verdim

Ben haci sakir granul sabun ile yikadim ve yumusatici kullanmadim. Ablam ve tecrubeli arkadaslarim hep ayni seyi soyledi; kesinlikle yumusatici kullanma dediler. Camasir makinesi yumusaticiyi durulama suyunda kullandigi icin bebegin esyalarinda kalinti olabilirmis. Bir de ablam "guzel kokudan cok esyalarda kimyasal madde kalip kalmadigi onemli" deyince her ne kadar bebek icin uretilmis urunler de olsa acikcasi ben de soylenenlerin etkisiyle yumusatici almadim, zaten utuleyince yumusuyor kiyafetler...

:çok üzgünüm: Aaaaaa ben bebekler için deterjan olduğunu bilmiyordum, eğer bilseydim hemen aldırırdım eşime

Kızlar biz annemle omo baby aldık yıkadık
ama anneannem hacısakir tozlar warya bebek icin
onunla yıka dedi ama almıstım mecbur omoyla
yıkadık her ikiside olabilir ya :)

Arkadaşlar ben de DALAN'ın ürettiği ROXY matikle yıkadım 40 derecede orta uzunlukta bir programda.İlk başta tereddüt ettim bu deterjanı almaya fakat dalan sabunlarını bildiğim için denem amaçlı aldım.Yumuşatıcı da kullanmadım.Mis gibi ve yumuşacık oldu çamaşırlar.Oda bile sabun kokuyor.Hem de fiyatı çok daha uygun diğer deterjanlara göre.Belki kendi çamaşırlarım için de kullanırım diye düşünüyorum..

ben mini programda 30 derecede 600 devir sıkma ile yıkadım..omo matik baby ve yumoş baby kullandım ..çoookk yumuşak oldular ayrıca çok ta bebek kokuyolar..:)))

Bende haci şakirin granüllü deterjanini aldim çok güzel kokuyor,yumuşatici olarak da yumoş baby aldim ikiside çok güzel bu arada kocişimle benim çamaşirlarimizi bile yikadim:lepi:

ya aslında bende araştırdım diğer deterjanlar toz sabunlar uygundu mesela kızlar biliyorsunuzdur omo baby 5 kiloluk 24 ytl aldım ama açıkcası pahalı geldi ben arielin 9 kiloluğunu o fiyata alırken 5 kg 24 vermek biraz koydu bide şimdi bu tür şeylerde biraz tecrübesiziz istiyorumki herşeyin en iyisi olsun ama bakalım bu 5 kiloluk ne kadar dayanıcak eğer 2 ay 3 ay dayanırsa omo babye devam baktımki dayanmayacak daha farklı bişeyler bulucam çünkü zorlamaya gerek yok değil mi :)

Back
X