• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek konusu korkuyorum

Benhurrem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
2.459
4.325
53
Hayatımda ki hersey düzene ve rayina girdi 😪 aylardir korunmuyoruz olmuyor biliyorum yillarca olmayan da var bunu herkrsin söylemesine gerek yok ya o duyguyu tadamazsam diye cok korkuyorum ic huzurum kaçıyor 😪😪 kendimi bildim bileli çocuk isterim ama canım sıkılıyor hemen oluyor sanmıştım öyle değilmis

Hayatımda ki hersey düzene ve rayina girdi 😪 aylardir korunmuyoruz olmuyor biliyorum yillarca olmayan da var bunu herkrsin söylemesine gerek yok ya o duyguyu tadamazsam diye cok korkuyorum ic huzurum kaçıyor 😪😪 kendimi bildim bileli çocuk isterim ama canım sıkılıyor hemen oluyor sanmıştım öyle değilmis
Olur canım endişe etme stres yaptıkca olmuyor böyle şeyler ne zaman beklemezsin o zaman seni bulur genelde. Her nasip vaktini bekler unutma 🙏🏻

İlk çocuğumda hemen hamile kaldım sonra kendi isteğimle korundum 6 yıl boyunca.bu yıl kaç ay denedik olmuyordu tam umudumuzu kaybettik ki hamile olduğumu öğrendim.korkmayin artık teknoloji çok ilerledi sizde inşallah en kısa zamanda anne olursunuz.

Ovülsayon takibi için hem hamilelik testine benzer testler var hemde telefon uygulamaları mevcut. Doktora gittiniz mi? Belki ufak bir problem vardır. Mesela benim kuzenimde polip vardı aldırdığı gibi hamile kaldı

Pregnacare for him and her kullanabilirsiniz. Zaten hamilelikten once 3 ay folik asit kullanmak gerekiyor. Biz 2 ay denedik sonra pregnacare kullandik o ay oldu. Kan degerleri, tiroid fln mutlaka baktirin.

Pregnacare for him and her kullanabilirsiniz. Zaten hamilelikten once 3 ay folik asit kullanmak gerekiyor. Biz 2 ay denedik sonra pregnacare kullandik o ay oldu. Kan degerleri, tiroid fln mutlaka baktirin.
Kan değerleri b12 demir eksikliği vs hamile kalmayi etkiler mi

Yani ben Kürlere hiç inanan biri değilim ama benim de aylarcı olmuyordu hem de hipotiroidim var doktor bile olmayabilir dedi çocuğum ama incir havuç kürü ile aynı ay hamile kaldım atta iki sene boyunca hamile kalamayan bir arkadaşım vardı o da onu denedi ay hamile kaldı İbrahim Saraçoğlu'ndan bir araştırın isterseniz💓

Yani ben Kürlere hiç inanan biri değilim ama benim de aylarcı olmuyordu hem de hipotiroidim var doktor bile olmayabilir dedi çocuğum ama incir havuç kürü ile aynı ay hamile kaldım atta iki sene boyunca hamile kalamayan bir arkadaşım vardı o da onu denedi ay hamile kaldı İbrahim Saraçoğlu'ndan bir araştırın isterseniz💓
Teşekkürler ederim

her şeyin hayırlısını isteyin derim. Eskiden çocuğum olacak mı olmayacak mı diye çok kafaya takar buralara yazardım. Çocuğum oldu sağlığım gitti. Hayırlısını isteyin

Kan değerleri b12 demir eksikliği vs hamile kalmayi etkiler mi
Elbette. Hatta bende tiroid cikmisti o bebegin zekasini etkiiyormus onu tedaviye ugrastim kac ay. Bu arada folik asiti hamile kalmadan 3 ay hamilelikte de 3 ay kullanmak cok onemli. Sakin bunu yabana atmayin. Deneyip olmamasi bence cok iyi - bu detayi kacirdiysaniz hamilelik cok riskli. Lutfen hemen bugun folik asite baslayin. Ic hastaliklarina VE kadin hastaliklarina gidip ben gebelik planliyorum kan degerlerime bakar misiniz deyin. Kadin hastaliklari cok detayli bakiyor, ic hastaliklari da tiroide fln bakiyor.

3 ay kendinize sure verin. Vucudunuzun hamilelik icin hazirlanmasi lazim. Saglikli beslenin. Sekeri tuzu kahveyi ve diger zararlilari hayatinizdan cikarin. Saglik kontrollerine gidin. Sonrasi Allah kerim olur insallah. Ama kan eksikligi, vitamin mineral eksikligi, tiroid vb. Bunlar hamilelikte buyuk sorunlar. Hamile kalmadan hepsinin duzeltilmesi lazim. Bilgi caginda yasiyoruz bu detaylari atlamayalim. Hamile kalinca duzeltmesi hep daha sorunlu.

maalesef canım öyle hemen olmuyor,benim 7 senede bir tane oldu oda vefat etti,7 aydır bak olmuyor,bu kadar stres yapma su akıyor ve yolunu buluyor.

incir kürünü çok duydum mesela benim hormonlarım normal ,ama değerlerde oynama yaparmı diye korkuyorum

Önce doktora gidin tüm gerekli tahlilleri testleri yaptırın eşinizle beraber. Her şey normalse oluruna bırakın. Ben de çok streslenmiştim ilk çocuğumda 4 yıl olmamıştı. Ne zaman; artık yeter bunaldım takip etmekten dedim tatile gittim kafam rahat takıldım hiç düşünmedim öyle ki adetim 10 gün geçmiş ama aklıma test yapmak bile gelmemişti, normalde adetime 1 gün kaladan başlardım yapmaya. Sonra eşim dedi test mi yapsak tamam dedim ama yoktur bence hadi kan verelim. Sürekli gittiğim hastane olduğu için tüm hastane beni tebrik etmişti sonunda oldu gebesiniz diye :KK45:
Şimdi 3 çocuğum var çok şükür, bin şükür. Allahım her isteyenin, bakabilecek olanın kucağını boş bırakmasın, sizin de inşallah. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. O yüzden rahat olun, biliyorum evet zor ama cidden bir şeyle uğraşın rahatlayın.

Back
X