- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Merhaba bayanlar, son zamanlarda buna benzer konular açıldı, ben de size danışmak istedim :) 1,5 yıllık evliyim, eşim benden büyük dolayısı ile anne babalar bir an önce torun sevme isteğinde. Fakat ben kararsızım çünkü; öncelikle kendimi hazır hissetmiyorum bunun sebebi de şu an çok fazla sorumluluk sahibiyim, üstüne birde bebek sorumluluğunu kaldırabilir miyim bilmiyorum. Rahat biri değilimdir bırakayım dağınık kalsın diyeyem dolayısı ile kendimi yıpratıyorum aşırı sorumluluk duygusundan
Eşim ise el bebek gül bebek büyümüş ailesinden hiç ayrılmamış, kayınvalide tarafından tek bir iş bile yaptırılmamış birisi. 1,5 yıldır uğraşıyorum ev sorumluluklarını paylaşma adına ama kadın alalım diyip çıkıyor işin içinden. İşi de çok yoğun geç saatlerde geliyor çok da bir şey diyemiyorum... Defalarca sorun yaşadım kadınlarla halılarım yandı, eşyam kırıldı, maddi manevi zararım oldu... Birde ev almak da istiyorum bebek masraf malum. İş açısından da sıkıntım var, tek çalışıyorum, doğum izni almam 4-6 ay arası yok olmam demek ve zaten yerime göz diken bir çok kişi var mutlaka pozisyonuma birileri atanır (ki zaten müdürüm açıkça belirtti, hamile kaldığın an burdan gidersin diye
)...
Siz olsanız naparsınız??

Siz olsanız naparsınız??