Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test sadece down sendromu riski için, detaylım ve ikili testlerim temizdi. Çapa tarafından ayrıca takip ediliyorum erken doğum riskine karşı. Merakım bu şekilde hamilelik geçirip doğum yapanların bebekleri şuan ne durumdaBence önerilen testi yaptırın. Riskli bir doğum olacaksa ona göre hastane ve doktor seçersiniz
Test sadece down sendromu riski için, detaylım ve ikili testlerim temizdi. Çapa tarafından ayrıca takip ediliyorum erken doğum riskine karşı. Merakım bu şekilde hamilelik geçirip doğum yapanların bebekleri şuan ne durumda
Doktorumla bu konuyu görüşmüştüm ve sadece down sendromu için amniyosentez önerdiklerini söylemişti en azından benim durumum için.Kendisi çapa riskli gebelik bölümünde uzman.yanlış bilgi vermişse demekkiAmniyosentez sadece down icin yapilmaz baska bir suru seye bakilir ama zaten artik zamani coktan gecmis. Saglikli dogumlar
Doktorumla bu konuyu görüşmüştüm ve sadece down sendromu için amniyosentez önerdiklerini söylemişti en azından benim durumum için.Kendisi çapa riskli gebelik bölümünde uzman.yanlış bilgi vermişse demekki
Eşinizin doktor olması çok güzel. Bizde de herşey sıkıntısız çıktı ama bu damar yapısı risk faktörü çok düşük de olsa var dediler. Burada doğum yapmış anneler var ve onların bebeklerinin durumunu merak ediyorum. İnşallah sonucu güzel olur diyorum bebeklerim in![]()
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sizi yanlış anlamadım kesinlikle . Amniyosentez, fetal DNA va. Birçoğu hakkında araştırma yapmış doltorumlada görüşmüştüm benim merakım tek ven ile doğan bebeklerin durumu sadece. Ama sizin burada verdiğiniz bilgi en azından bilgisi olmayan birçok kişi yi de aydınlatacaktır
karnımdan fırlayacaklar yakında. Rabbim herkesin evladına sağlık şifa versin. Yapabileceğim herşeyi yapıyorum onlar için bakalım rabbim sonunuda güzel eyler inşallah
![]()
Merhaba Doğum yaptınız mı ? Çapa da hangi doktor a muayene oluyorsunuz? Bende iki haftada bir perinatolojiye gidiyorum bana da farklı durumlardan down riski ile önerdi amniyorsentez . Bende yaptırmadım . Sadece down a bakmıyor olabilir ama maalesef bu testin de bir sürü riski var. I yüzden göze alamazdım zaten %100 sonuç vermiyor ki verse de ben aldırmayı düşünmüyorum . Siz ne durumdasınız merak ettimMerhaba arkadaşlar,
31 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. İki bebeğin kordonu da tek ven tek arterli. Doktorlar amniyosentez önermişti ama yaptırmadım. Başka bir anomali gözükmüyor. Bu şekilde olup doğum yapan anneler bebekleriniz ne durumdadır,
Merhaba; henüz doğum yapmadım çapada amniyosentez önerdiklerinde dosyalar ile genetik bölümüne gidiyorsunuz. Durumunuza göre size risk oranınızı ve nelere bakılacağını söylüyor. Benim durumum da genetik bölümü down dışında bir hastalığa bakılmayacağını söylemişti. Riskler dem bahsetti tabi çok nadir de olsa bebek kaybı yaşanabiliyor. Ayrıca çapa da konteollerimi yapan uzmanımda aynı şekilde bilgi vermişti. Ben de bu nedenle yaptırmadım. Henüz doğum yapmadım ama nişanım gelmeye başladı doktorum her an alabilir. Bebeklerim doğduğun da durumlarını buraya yazacağım. Ve Çapa da ki riskli bölüme henü hiç gittinmi bilmiyorum ama mükemmel ötesi doktorlar kesinlikleMerhaba Doğum yaptınız mı ? Çapa da hangi doktor a muayene oluyorsunuz? Bende iki haftada bir perinatolojiye gidiyorum bana da farklı durumlardan down riski ile önerdi amniyorsentez . Bende yaptırmadım . Sadece down a bakmıyor olabilir ama maalesef bu testin de bir sürü riski var. I yüzden göze alamazdım zaten %100 sonuç vermiyor ki verse de ben aldırmayı düşünmüyorum . Siz ne durumdasınız merak ettim
bende riskli bölüme gidiyorum gebeliğim riskli olduğu için yani bebeklerimden birinin suyu az ve gelişimi geri olduğu için orada Doğum yapacağım gibi geliyor. Evet oradaki perinatologdan en azından benle ilgilenenden oldukça memnunun. Sadece doğurganı katı oradakiler beni korkutan . Yani orda Doğum yapma fikri biraz endişelendiriyor beni. Pazartesi’leri mi gidiyorsunuz kontrollere? Peki Doğum için tarih verildi miMerhaba; henüz doğum yapmadım çapada amniyosentez önerdiklerinde dosyalar ile genetik bölümüne gidiyorsunuz. Durumunuza göre size risk oranınızı ve nelere bakılacağını söylüyor. Benim durumum da genetik bölümü down dışında bir hastalığa bakılmayacağını söylemişti. Riskler dem bahsetti tabi çok nadir de olsa bebek kaybı yaşanabiliyor. Ayrıca çapa da konteollerimi yapan uzmanımda aynı şekilde bilgi vermişti. Ben de bu nedenle yaptırmadım. Henüz doğum yapmadım ama nişanım gelmeye başladı doktorum her an alabilir. Bebeklerim doğduğun da durumlarını buraya yazacağım. Ve Çapa da ki riskli bölüme henü hiç gittinmi bilmiyorum ama mükemmel ötesi doktorlar kesinlikle![]()
evet sadece down. Pazartesi günleri oradayım hatta bu pazartesi 10:00 da yine orada olacağım. TanışalımBu arada bana da sadece down a bakılıyor dendi . Bende yaptırmadım o yüzden
Her Pazartesi mi bende 2 haftada bir gidiyorum evet bu Pazartesi orda olacağım 11 de benimde randevumEğer
evet sadece down. Pazartesi günleri oradayım hatta bu pazartesi 10:00 da yine orada olacağım. Tanışalımama doğumu orada yapmayacağım. Benimle didar hanım ilgileniyor. Kendisine de danıştım başka bir hastanen varsa yoğun bakımı iyi olan orada yapmanı öneririm burası çok kalabalık oluyor dedi. Nisa hastanesinde yapacağım doğumu zaten her cuma da Nisa hastanesinde kontrollerim oluyor ayrıca nst için
Her Pazartesi mi bende 2 haftada bir gidiyorum evet bu Pazartesi orda olacağım 11 de benimde randevumEğer
evet sadece down. Pazartesi günleri oradayım hatta bu pazartesi 10:00 da yine orada olacağım. Tanışalımama doğumu orada yapmayacağım. Benimle didar hanım ilgileniyor. Kendisine de danıştım başka bir hastanen varsa yoğun bakımı iyi olan orada yapmanı öneririm burası çok kalabalık oluyor dedi. Nisa hastanesinde yapacağım doğumu zaten her cuma da Nisa hastanesinde kontrollerim oluyor ayrıca nst için