Bebek kordonunda Tek ven tek arter

Eğer

evet sadece down. Pazartesi günleri oradayım hatta bu pazartesi 10:00 da yine orada olacağım. Tanışalım 🙈 ama doğumu orada yapmayacağım. Benimle didar hanım ilgileniyor. Kendisine de danıştım başka bir hastanen varsa yoğun bakımı iyi olan orada yapmanı öneririm burası çok kalabalık oluyor dedi. Nisa hastanesinde yapacağım doğumu zaten her cuma da Nisa hastanesinde kontrollerim oluyor ayrıca nst için
Her Pazartesi mi bende 2 haftada bir gidiyorum evet bu Pazartesi orda olacağım 11 de benimde randevum☺️ İnşallah isterim tanışmak . Ben bir defa didar Hn a muayene oldum onu çok beğenmedim Lütfiye hanım ilgileniyor ondan çok memnunum. Saolsun çok ilgili ve pozitif. Bende normalde özel bir hastaneye de gidiyorum ama çocukların özel durumundan dolayı tam teşekküllü bir hastaneye ihtiyacım var sanırım. Yani mecburen çapa olacak gibi . Hakkımızda hayırlısı diyelim inşallah☺️

Merhaba, Pazartesi hastaneye gelemedim çünkü Cumartesi acil sezeryan ile doğum yaptım. Nişanım ve suyum geldi iki gün ara ile ve bu süreçde doğum durdurulamadı. Bebeklerde çok şükür down sendromu yok. Şuan küvezdeler çok minikler farklı birkaç sağlık problemleri var ama inşallah iyi olacaklar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

A a gerçekten mi? Hastaneyseler mi peki şu an ? Kaç haftalık doğdular ? Hangi hastanede Doğum yaptın?

Merhaba, Pazartesi hastaneye gelemedim çünkü Cumartesi acil sezeryan ile doğum yaptım. Nişanım ve suyum geldi iki gün ara ile ve bu süreçde doğum durdurulamadı. Bebeklerde çok şükür down sendromu yok. Şuan küvezdeler çok minikler farklı birkaç sağlık problemleri var ama inşallah iyi olacaklar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Çok sevindim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsütsün. Benzer durumu bi yakınım yaşadı onunda bebeği sağlıklı doğdu :KK9:

A a gerçekten mi? Hastaneyseler mi peki şu an ? Kaç haftalık doğdular ? Hangi hastanede Doğum yaptın?
Canım şuna yoğun bakımdalar. 33 haftalık doğdular. Çok minikler. Bazı sağlık problemleri var ama çok şükür tedavileri yapılıyor. Nisa hastanesinde doğum yapacaktım gittiğimizde orası ve diğer bir çok özelde yoğun bakımlar doluydu. Sefaköy rumeli hospital de yer bulabildik. Çok korkarak geldim hastaneye ama çok şükür tüm çalışanlar çok iyiydiler ve çok memnun kaldım. Çok şükür sende içini ferah tut ve dua et rabbimin gücü herşeye yeter 🙏

Herkese selam, sadece şu konuya yazmak için kadınlar kulübüne üye oldum. Konuya gelecek olursam bende hamileliğimin 6. Ay kontrolünde bebeğimin tek arter tek venli olduğunu öğrendim. Tabiki çok korktum içim içimi yedi her gün araştırdım. Yalnız ben 3,5 aylıkken nifty test yaptırmıştım sonuçlar normal çıkmıştı. Doktorum da ben çok fazla bu durumda hasta doğurttum daha problemi olan olmadı dedi. Başka doktora da gittim o da çok önemsemedi velhasılı kelam doğum yaptım bebeğim sapasağlam doğdu. Sezaryen 3,900 kg bir kızım oldu. Hiçbir anormalliği yoktu ki çok şükür hala yok. Ama o dönemde her yorum içime su serpiyordu çünkü doğum yapana kadar ne ile karşılaşılacağını bilemediğimiz için çok korkuyoruz. İçinizi ferah tutun. Yurtdışında bu detaya bakmıyorlarmış bile. Çünkü eğer bebek kendi haftasındaysa ve ultrasonda başka anomali görülmediyse korkulacak birşey yok diye düşünüyorum artık. Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Sizin durumunuzla ilgili biseydir demektir. Fetal tup defektleri, kromozom anomolileri, talasemi, erişkin tipte polikistik böbrek hastalığı, kistik fibrosis, frajil X Sendromu, bazı kas hastalıkları, hemofili A, Marfan hastalığı, genetik kalitsal hastaliklsr gibi gibi seylere bakilabiliyor. Ama sizin durmunuzda bunlar gereksizse doktorunuz kafa karisikligi yaratmak istememistir. Bende genetik test yaptirdim. Esim doktor o yuzden neler bakiliyor yaptirsam ne ogrenicem diye sorup ogrenmistim.

Saglikli dogumlar
2 2kedi_1deli merhabalar , buradaki konu ile ilgili bilginize danışmak istedim. Polikistik bobrek hastasiyim bebek istiyorum. Normal bir sekilde gebelik olduğu vakit bebeğim ne gibi riskle karşı karşıya kalabilir acaba bir bilginiz tecrubeniz var mi cok cikmazdayim ne yapsam bilemiyorum

2 2kedi_1deli merhabalar , buradaki konu ile ilgili bilginize danışmak istedim. Polikistik bobrek hastasiyim bebek istiyorum. Normal bir sekilde gebelik olduğu vakit bebeğim ne gibi riskle karşı karşıya kalabilir acaba bir bilginiz tecrubeniz var mi cok cikmazdayim ne yapsam bilemiyorum

Bebek icin cok bilgim yok ama sizin icin bobrek yetmezligi olabilir. Tansiyon yuksekligide yasayabileceginiz icin en basit soyleyebilecegim.erken dogum riskiniz olabilicegi..ama ben hekim degilim. Merakli biriyim.sadece isi uzmanina danisip kontrolleri aksatmadiginiz surece bence herse guzel olacaktir.

Back
X