bebek korona mi ?

Maalesef bebekler ve 18 yaş altına test yapılmıyor dedi sağlık bakanlığı
Bilmediğim için soruyorum, bebeklere çocuklara nasil tani konuyor. Yani hadi bebek coronaysa ve küçük olmasına rağmen ya kötü geçirirse

Benim bebegim korona oldu sürekli emzirdim ve ılık su içirdim ara ara.birde çay kaşığı ile mandalina ve portakal suyu verdim çok az.10 günde ancak toparlandı yavrum.hic ilaç vermedim.ates düşürücü falanda vermedim.bebegim ağladı her aglamada emerek ferahladi.kafasi çok sıcaktı ve öksürüyordu.pencereleri ara ara açıp hava almasını sağladım.hic endişelenmedim.hafif atlatacagina inanıyordum.zaten eşim koronaydi ve karantina surecindeydik.5 aylikta olsa çay kaşığı ile şu versin gerçekten suya ihtiyaci oluyor.cok geçmiş olsun.grip gibi geçiyor korkmasın.

Benim bebegim korona oldu sürekli emzirdim ve ılık su içirdim ara ara.birde çay kaşığı ile mandalina ve portakal suyu verdim çok az.10 günde ancak toparlandı yavrum.hic ilaç vermedim.ates düşürücü falanda vermedim.bebegim ağladı her aglamada emerek ferahladi.kafasi çok sıcaktı ve öksürüyordu.pencereleri ara ara açıp hava almasını sağladım.hic endişelenmedim.hafif atlatacagina inanıyordum.zaten eşim koronaydi ve karantina surecindeydik.5 aylikta olsa çay kaşığı ile şu versin gerçekten suya ihtiyaci oluyor.cok geçmiş olsun.grip gibi geçiyor korkmasın.
Bebeğinize test yapıldı mi?

bu sefer konuyu arkadas için açıyorum ...
komşumun babası korona oldu ayakta atlattı neredeyse karantina bitti biteli de birbhafta olmuştu ..bir haftanin sonunda babası evin anahtarını kaybetmiş ve komşuya gelmiş yani kızına ...o gece orda kalmış tabi evde beş aylık bebek var onu da sevmiş ...o gittikten dört gün sonra yani bugün birden bebeğin ateşi çıkmış ..şuan arkadaşım panik halinde acaba korona mi oldu babasından diye ...ateş düşürücü veriyor bı gecip yeniden başlıyormuş yarında aşısı olduğundan acile gitmemiş ama şuan için fikirlere çok ihtiyacı var ..korona olmusmudur bebek ...ateş ve halsiz genelde...37.8 i gördü en son bebiş. karantina bitmiş ve üstünden bir hafta geçmiş birinin bulaştırma durumu varmıdır?
Ben temmuzda 20 gün eşimde 18 gün karantinada kaldık 1 ay karantinada kalanlar var atlatıp 1 hafta içinde kapanlar var doktora götürsün bence sonuçta bulaşıcı ilaç vermeden doktora götürmeleri lazım inşallah birşey yoktur

Ateşi varken aşı olamaz zaten, onu ertelesin.
3 gün beklesin ateş durumunu, başka bir belirti yok ise.
Gerçi korona olsa dahi çocuklara sadece calpol veriliyor zaten, her halükarda bekleyecek.

Bebek ve cocuklarda korona bulasirsa septomlar birgun suruyor.ben pozitiftim kizim sadece 1 gun karnim agriyor dedi o sekilde gecirdi.bebegede bulasmis olabilir korkmasin doktora gotursun ilac verirler.test falan yapmiyorlar cocuklara

Ne tuhaf artık herşeyi koronaya bağlar olduk :) birinin yanında öksüremez olduk:) belki diş çıkarıyor dur bebek ?

Çevremde 18 yaş altı çocuğuna test yaptıran çok oldu. İçlerinde positif çıkan çocuklarda oldu.
18 yaş altına covid ilaç tedavisi uygulanmiyor. Test yapiyorlar.
İlçe sağlık taki görevli dedi bunu... Ne kadar saçma, bunu bilmiyor olmaları...

Bende korona yım. Tedavim yeni bitti. Oğlum için test sorduğumda bu cevabı aldım.
Genel doğru bir uygulama yok sanırım
Herkesden farklı şeyler duyar oldum
Bir arkadaşımda corona olmuştu, birkaç gün sonra 20 yaşındaki oğlunda koku ve tat kaybı oluştu. Filasyonu arayıp bilgi verdiğinde, teste gerek yok sizden dolayı zaten karantinada dediler ve gelmediler

Back
X