- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
insalah öyledir bende çok üzuluyorum bebekelr hasta olunca bide üstüne bu kalma olayı falan olunca çok üzüldüm bebegeYani nette ki ve tvdeki haber sitelerinden gördüğüm kadarıyla öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insalah öyledir bende çok üzuluyorum bebekelr hasta olunca bide üstüne bu kalma olayı falan olunca çok üzüldüm bebegeYani nette ki ve tvdeki haber sitelerinden gördüğüm kadarıyla öyle
peki yarın sağlık ocağına gidecek zaten ..hastanede ne yaparlar bebeğe bebeklere test yapiyorlarmj buarada ateş yukselmiyor hep aynı arada ilaç sonrası düşüp geri basliyorArkadaşım arkadaşına söyle vakit kaybetmeden Bi doktora götürsün koronada ateş düşmez sürekli yükselir umarım öyle bişey yoktur ama ihmal etmesin çünkü bu hastalık ihmal edilicek Bi hastalık değil. Zaten koronayı atlatan kişide etkisi 3 haftada anca geçiyor. Bende geçirdim biz evde tam 24 gün maske taktık çocuklar için. Akrabalarıma geçirdi onların kide anca 3 4 haftada etkisini kaybetti bence hemen Bi doktora gidin sağlık ocağıda muhtemelen hastaneye yönlendirir
Iyiyim ama artık 15. Günüm olunca karantinadan çıkmak istediğim için vermiştim sürüntüyü. (Doktorlar 4 5 gün daha karantinada kalmamın iyi olacağını söylemişlerdi) Eşimin cogu arkadaşı 18. 19. Günde negatife döndu. Ama buarada bulastiricilik ne durumda onu bilemiyorum.çok geçmiş olsun . peki suruntu vermişsiniz hala belirtileriniz rahatsızlığının varmı
bebeklere test yapiyorlarmj peki bilginiz varmı ,acile gitse ne yaparlarIyiyim ama artık 15. Günüm olunca karantinadan çıkmak istediğim için vermiştim sürüntüyü. (Doktorlar 4 5 gün daha karantinada kalmamın iyi olacağını söylemişlerdi) Eşimin cogu arkadaşı 18. 19. Günde negatife döndu. Ama buarada bulastiricilik ne durumda onu bilemiyorum.
Ihmal etmesin bebeğini mutlaka acile götürsün geçmiş olsun
İşallah yoktur başka Bi şeydir işallah test yapıyorlar tabi çünkü daha çok küçük hem çocuklarda korona belirtisi ishal kusma ateş şeklinde oluyor. Arkadaşınız iyice dikkat etsin imkanları varsa Bi doktora götürsün eyer şimdi gidemiyosa ateşini sık sık kontrol etsin ve 38 i geçerse lütfen hemen acile götürsün çünkü ateş havale geçirtir bebeğe. Çok çok dikkat etsin ALLAHIM BÜTÜN ÜMMETİ MUHAMMEDİN YARDIMCISI OLSUN RABBİM HERKESE ŞİFA VERSİN. O BEBEĞEDE ŞİFASINI VERSİN İŞALLAH.peki yarın sağlık ocağına gidecek zaten ..hastanede ne yaparlar bebeğe bebeklere test yapiyorlarmj buarada ateş yukselmiyor hep aynı arada ilaç sonrası düşüp geri basliyor
Çocuk ve bebekler daha hafif atlatıyor ama 37 derece ateş değildir. 38 olunca tereddüt edebilirsiniz.insalah öyledir bende çok üzuluyorum bebekelr hasta olunca bide üstüne bu kalma olayı falan olunca çok üzüldüm bebege
amin Allah razı olsun sizden ...şimdilik sadece 37 küsürlerfr oynayan ateş ve halsizlik mizmizlikvar hassas yani bu da ateşliyken oluyor ya öyle bişey..korona olmasın da başka şeyler bişekilde hallolur Allah bütün korona olmuslara şifa versin çok zorİşallah yoktur başka Bi şeydir işallah test yapıyorlar tabi çünkü daha çok küçük hem çocuklarda korona belirtisi ishal kusma ateş şeklinde oluyor. Arkadaşınız iyice dikkat etsin imkanları varsa Bi doktora götürsün eyer şimdi gidemiyosa ateşini sık sık kontrol etsin ve 38 i geçerse lütfen hemen acile götürsün çünkü ateş havale geçirtir bebeğe. Çok çok dikkat etsin ALLAHIM BÜTÜN ÜMMETİ MUHAMMEDİN YARDIMCISI OLSUN RABBİM HERKESE ŞİFA VERSİN. O BEBEĞEDE ŞİFASINI VERSİN İŞALLAH.
aşısı vardı yarın ..gitmiskende bu sorunu aile hekimine anlatsalar belki soğuk algınlığı ilacı verir düzelirŞüpheli bebeğin sağlık ocağında ne işi var?
Evde takip etsin, bebeğe yapılacak bir şey yok ki.
Geçer zaten 2 güne.
Amin işallah.belki boğazı fala enfeksiyon kapmıştır belkide diş çıkarıyodur. O yüzden böyle huysuzluk yapıyordur ve ateşi çıkıyordur. Arkadaşınız korkmasın işallah ALLAHIN İZNİYLE BİŞEY YOKTUR ALLAH YARDIMCILARI OLSUNamin Allah razı olsun sizden ...şimdilik sadece 37 küsürlerfr oynayan ateş ve halsizlik mizmizlikvar hassas yani bu da ateşliyken oluyor ya öyle bişey..korona olmasın da başka şeyler bişekilde hallolur Allah bütün korona olmuslara şifa versin çok zor
Bildiğim kadarıyla yapmıyorlar çünkü ilaç kullanmadıkları için .çocuklar hafif ateşle atlatıyor 37.5 yüksek değil duş aldirsin koltuk altlarına ıslak bez koysun. düşmez yükselirse parasotomol tarzı ilaç versin colpol aferin gibi kızım eteslendiginde doktorumuz söylemişti ..beş aylık canim...umarım gelen babası atlatmistir karantina artı bur haftadan sonra çok iyiymis ama bilemeyiz ...söyledim şimdi mutlaka şöyle atelsi olduğunu diye orda da bakarlar zaten . peki korona ise nasıl anlaşılacak test yaoikiyormu bebeklere ve tedavisi ne
cumartesi pazarda güneşli ama sert havaya oksihen almaya çıkmışlar ormanlık alana evlerinin oradaki ..bebek arabasının içinde sarıliymmış bebek iyice ama birkere emzirmek için çıkarmış ..insalah soğuk algınlığıdirAmin işallah.belki boğazı fala enfeksiyon kapmıştır belkide diş çıkarıyodur. O yüzden böyle huysuzluk yapıyordur ve ateşi çıkıyordur. Arkadaşınız korkmasın işallah ALLAHIN İZNİYLE BİŞEY YOKTUR ALLAH YARDIMCILARI OLSUN
tamam canım zaten yarın sağlık ocağı kontörlü var orada da bişe yazar umarım doktor ..bebeklere üzülüyorum ben çokBildiğim kadarıyla yapmıyorlar çünkü ilaç kullanmadıkları için .çocuklar hafif ateşle atlatıyor 37.5 yüksek değil duş aldirsin koltuk altlarına ıslak bez koysun. düşmez yükselirse parasotomol tarzı ilaç versin colpol aferin gibi kızım eteslendiginde doktorumuz söylemişti ..
Telefonla bilgi versin, gelmesini istemezler zaten.aşısı vardı yarın ..gitmiskende bu sorunu aile hekimine anlatsalar belki soğuk algınlığı ilacı verir düzelir
İşallah.cumartesi pazarda güneşli ama sert havaya oksihen almaya çıkmışlar ormanlık alana evlerinin oradaki ..bebek arabasının içinde sarıliymmış bebek iyice ama birkere emzirmek için çıkarmış ..insalah soğuk algınlığıdir![]()
Ateş ölçerin derecesini anlaması daha objektif değil mi?ama kafası elleri oldukca sicakmis anne yani anlar ateşli olduğunu
Maalesef bebekler ve 18 yaş altına test yapılmıyor dedi sağlık bakanlığıBenim bugün 15 günüm, sürüntü verdim hala pozitifmişim.
Malesef bulaşma ihtimali var. 10 gün bitti diye ardından hemen negatife dönmeyebiliyor.
Lutfen bir acile götürsün bebeğini test yapılmadan kimse bilemez