Bebek krizi..

Çağ açıp çağ kapatan bir Fatih yetiştirmek, geleceğin nabzını tutacak, asrın hengamelerinde boğulmayacak, bilakis nefes olacak bir Fatih yetiştirmek elbette kastım.. Çağdaş eğitim demişsiniz, amenna, hatta niyetimiz çağlar üstü bir ilim.
Polemiğe girmek istemiyor, kırmak ta.. Damızlık ifadesi hoş kaçmadı, evet, ancak ünlem kullandığım icin sizi incittim sanırım.. Sanalda ifadeler farklı yansıyabiliyor..
Konu sahibi arkadaşım, konunu dağıtmak istemem, çok özür diliyorum.

bebek konusunda erkekten ziyade kadının kararı ve kendini hazır hissetmesi önemli bence, neticede taşıyacak olan onca sıkıntıyı çekecek olan kadın, erkek 9 ay sonra kucağına alacak sadece, ama burda şöyle bi istisna var kadın bebek sahibi olmayı hiç mi düşünmüyor yoksa şu kadar sene sonra ya da şu olursa gibi kriterleri mi var, kadın istemiyosa erkek istiyosa erkeğe haksızlık olur bu çok önemli bi karar evlenmeden önce konuşulmalı,eşim 2 sene çocuk istemiyodu bense zaten 26 yaşımda evlenmişim 30umda mı doğurucam daha bunun 2.çocuğu var diye diye ince ince işledim eşimi ve 2 seneyi 1'e çektik konuşarak aşılabilir bu tip sorunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…