kızlar ne yapacağımı nasıl konuşacağımı artık şaşırdım..Eşim ısrarla bebek sahibi olmak istiyo ve bunun aksine benim şu an için hiç böyle bi planım yok,kesinlikle istemiyorum istemiyorum derken yanlış anlasılmasın tabiki eşimi seviyorum ama şu an anne olmaya hiç hazır değilim,bunun üstüne kayınvalide ve görümcenin baskıları beni delirtiyo! dün aksam kavga etmiştik bu sebepten,konusmayı denedim baktım yine tartışıcaz sustum,sabahta kapıyı çatt çarpıp işe gitti normalde bana bişey demeden cıkmazdı evden..Ona bunu anlatamıyorum devamlı yanlış anlaşılıyorum nasıl olurda onun bebeğini istemezmişim bu yaptığım şımarıklıkmış vs vs... Bende istiyorum minicik elleri ayakları olan bi melek ama şimdi değil... Başına gelen var mı aranızda napmalıyım nasıl anlatmalıyım
kızlar ne yapacağımı nasıl konuşacağımı artık şaşırdım..Eşim ısrarla bebek sahibi olmak istiyo ve bunun aksine benim şu an için hiç böyle bi planım yok,kesinlikle istemiyorum istemiyorum derken yanlış anlasılmasın tabiki eşimi seviyorum ama şu an anne olmaya hiç hazır değilim,bunun üstüne kayınvalide ve görümcenin baskıları beni delirtiyo! dün aksam kavga etmiştik bu sebepten,konusmayı denedim baktım yine tartışıcaz sustum,sabahta kapıyı çatt çarpıp işe gitti normalde bana bişey demeden cıkmazdı evden..Ona bunu anlatamıyorum devamlı yanlış anlaşılıyorum nasıl olurda onun bebeğini istemezmişim bu yaptığım şımarıklıkmış vs vs... Bende istiyorum minicik elleri ayakları olan bi melek ama şimdi değil... Başına gelen var mı aranızda napmalıyım nasıl anlatmalıyım
çocuk kararından görümce kaynana vesaire insanlar müdahale ediyor ya sinir oluyorum sizene ki doğuracakta doğurtacakta bakacakta karı koca niye müdahale ederler tavır yaparlar anlamıyorum ya eşinde bencillik yapıyor bence sonuç olarak ortak bir kara olması senin hazır olmayışını anlayışla karşılaması lazım sonuçta en çok fedakarlık yapacak olan sensin senin düşüncen daha önemli eşini karşına alıp güzel güzel uzun uzun konuş bence
ben 26 eşim 29 yaşında ağustosta bir yılımızı doldurduk ama uzun flört dönemimiz olmuştu eşimin ısrarlarıda bundan artık bekleyecek bişeyimiz olmadığını söylüyo birbirimizi tanımak vs gibi
kaynanam zaten evlere şenlik cocuk dogursam eminim bana taşınır o derece devamlı laf sokup duruyo utanmasa kısır mısın falan dicek bana görümcemde başlı başına bi filmdir..
psikolojik mi istemiyosunuz acaba çünkü yaşlarınız evliliğiniz uygun hatta artık olmalı madem flört de olmuş..yani genç dinamik bi anne olmak bence artı bişi çocuğunuzla aranızda devir farkı olmamasını da hesaplarınıza katınız lütfen yoksa 35 40 yaşında bile doğuran var ama herşeyin bi yaşı var yani bence kendinizi sorgulayıp doğru yolu bulun..acaba işinize kv görümce karışıyo diyemi antipati oldu bence öyleben 26 eşim 29 yaşında ağustosta bir yılımızı doldurduk ama uzun flört dönemimiz olmuştu eşimin ısrarlarıda bundan artık bekleyecek bişeyimiz olmadığını söylüyo birbirimizi tanımak vs gibi
psikolojik mi istemiyosunuz acaba çünkü yaşlarınız evliliğiniz uygun hatta artık olmalı madem flört de olmuş..yani genç dinamik bi anne olmak bence artı bişi çocuğunuzla aranızda devir farkı olmamasını da hesaplarınıza katınız lütfen yoksa 35 40 yaşında bile doğuran var ama herşeyin bi yaşı var yani bence kendinizi sorgulayıp doğru yolu bulun..acaba işinize kv görümce karışıyo diyemi antipati oldu bence öyle
olabilir etkisi var en azından kayınvalidenin ama ben bişeyleri hala oturtamıyorum henüz alışamadım evliliğe böyle bi durumda bide bebekle naparımailemden uzaktayım buna karşılık sevgili kayınvalidemle 1 saatlik mesafedeyim şimdiden beni böyle bunaltıyosa bebek olduktan sonrasını düşünmek bile istemiyorum eşimede anlatamıyorum tabi size anlattığım gibi napıcagımı şaşırdım
eşine tatlı dille onu ikna ederek küçük jestler yaparak konuşmaya ikna edip enine boyuna iyice konuşun yoksa bu konu yüzünden o olacak sen olmayacak dersen dış etkenlerin de etkisiyle evinde huzur kalmaz daha kötü boyutlara ulaşabilir iyi düşün doğru karar ver
aynen dediğin gibi huzurumuz bozulmaya başladı bile..
inş en yakın zamanda çözülür dediğim gibi yap konuş illa da ikna olmaz yapacağız derse sende eşini seviyorsan huzurun bozulmasın istiyorsan ikna olacaksın başka yolu yok ya ikna edeceksin ya ikna olacaksın hakkında hayırlısı olsun
Daha erken olduğunu düşünmeniz bence yanlış ..oturtamadığınızı söyledğiniz şeyler sizin ilişkiniz değil kv nizin müdahaleleri ise bunun oturmasını beklemeyin zaman kaybı ..eğer o yıkıcı,herşeye karışan bir kişiliğe sahipse onun değiştiremezsiniz ..kunaz hareketlerle aradan sıvışırsınız..bebişiniz oluncada 3 5 karışır sonra siz idare etmeyi öğrenir bebeğinizi istediğiniz gibi büyütürsünüz eşinizle konuşursunuz..yada ben direk kv ile konuşmanızdan yanayım çocuk değil koca kadın ,daha kötü olamaz ya..ama böyle insanlar yıldırmasın sizi 3 sene geçse değişecekmi yok hatta torun diye daha da ekşiyecek ..duymazdan gelin ..bişeye karışınca aa evet öyle olsa daha iyi olur dein hak verin sonra ama şöylede olabilirmi anne diye kendi istediğiniz ortaya koyup isteginizi yapın kıvrak olun şekerimm..bebeciğinizide bekletmeyinolabilir etkisi var en azından kayınvalidenin ama ben bişeyleri hala oturtamıyorum henüz alışamadım evliliğe böyle bi durumda bide bebekle naparımailemden uzaktayım buna karşılık sevgili kayınvalidemle 1 saatlik mesafedeyim şimdiden beni böyle bunaltıyosa bebek olduktan sonrasını düşünmek bile istemiyorum eşimede anlatamıyorum tabi size anlattığım gibi napıcagımı şaşırdım
umarım orta yolu buluruz.. çok teşekkür ederim ilgilendiğin için:)
Daha erken olduğunu düşünmeniz bence yanlış ..oturtamadığınızı söyledğiniz şeyler sizin ilişkiniz değil kv nizin müdahaleleri ise bunun oturmasını beklemeyin zaman kaybı ..eğer o yıkıcı,herşeye karışan bir kişiliğe sahipse onun değiştiremezsiniz ..kunaz hareketlerle aradan sıvışırsınız..bebişiniz oluncada 3 5 karışır sonra siz idare etmeyi öğrenir bebeğinizi istediğiniz gibi büyütürsünüz eşinizle konuşursunuz..yada ben direk kv ile konuşmanızdan yanayım çocuk değil koca kadın ,daha kötü olamaz ya..ama böyle insanlar yıldırmasın sizi 3 sene geçse değişecekmi yok hatta torun diye daha da ekşiyecek ..duymazdan gelin ..bişeye karışınca aa evet öyle olsa daha iyi olur dein hak verin sonra ama şöylede olabilirmi anne diye kendi istediğiniz ortaya koyup isteginizi yapın kıvrak olun şekerimm..bebeciğinizide bekletmeyin
bence siz kv görümceye çok kurmuşsunuz ne yapsa batıyor..şöyle bi kendinize gelin..onlar sizi böyle bi bombardımana tuttugunda neden karşıt tepkiye geçiyorsunuz ben olsam şöyle derdim-az önce aradı benim kayınvalidem acmadım telefonu ardından eşim aradı annesi beni cagrıyomuş bişeyler yapmış hazırlamış görümcemde gelcekmiş.. (tek amacı beni araya alıp cocuk konusundan baskı yapacaklar) bunu bildiğimden işim var gidemem deyip kapadım telefonu msj atmış sen geç bende gelicem annemlere işten sonra alırım ordan diye cevap atmadım orayada asla gitmicem artık bıktım 3günde 1 bana bunu yapıyolar gün gelicek anne olmayı isticem sırf kayınvalideme inat doğurmicam o olacak ne zormuş başka bi aile yüzgöz olmakta istemiyorum
bence siz kv görümceye çok kurmuşsunuz ne yapsa batıyor..şöyle bi kendinize gelin..onlar sizi böyle bi bombardımana tuttugunda neden karşıt tepkiye geçiyorsunuz ben olsam şöyle derdim-
kv+görümce:AYYY bebiş olsun,bebiş istiyoruz,çok beklemeyin,atrtık yaşınız kaç oldu,evleneli ne kadar oldu,nebahatin gelinide hamileymişşükran hanımın gelininkide oğlanmışş aman ben nası bakarım torunuma amanda aman bla bla blaaaa
ben: inşaallah ,ALLAH evlatsızlıkla sınamasın çok heyecanlı mükemmel bişi bizde çok istiyoruz ..belemenin ne alemi var bakalım ne zamana gelecek kuzumuz ..siz bol ol dualar edin bana vs..
suyuna git onlarda direnme görmediklerinden konuyun üstüne çökmezle gibi geliyo
ben 26 eşim 29 yaşında ağustosta bir yılımızı doldurduk ama uzun flört dönemimiz olmuştu eşimin ısrarlarıda bundan artık bekleyecek bişeyimiz olmadığını söylüyo birbirimizi tanımak vs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?