eşimi sevdiğim için
kaynanam zaten evlere şenlik cocuk dogursam eminim bana taşınır o derece devamlı laf sokup duruyo utanmasa kısır mısın falan dicek bana görümcemde başlı başına bi filmdir..
bazi insanlarin amaci damizlik gibi cocuk dogurmak olmayabillir, ben sizi hakli buluyorum kendinizi hazir hissetmeden cocuk isine yanasmayin bence. evlenince cocuk yapmak neden zorunlulukmus gibi algilaniyor anlamiyorum??
Çok çirkin bir ifade olmuş. Yeni doğum yaptım, evlilikteki asıl amacım çocuk sahibi olmaktı. Helal dairesinde geleceğin Fatihini, Sümeyyesini yetiştirmek! Hatta bir ara yetimhaneden evlatlık edinmeyi bile düşünmüştüm. O kadar çok istiyordum yani. Elhamdülillah eşimle tanıştım ve cok severek de evlendim. Evlenmeseydim evlatlık edinirdim. Damızlık kelimesi hakikaten çok çirkin düşmüş..
Eşin haklı. Anne olmaya hazır değilsen neden evlendin ki?
kızlar ne yapacağımı nasıl konuşacağımı artık şaşırdım..Eşim ısrarla bebek sahibi olmak istiyo ve bunun aksine benim şu an için hiç böyle bi planım yok,kesinlikle istemiyorum istemiyorum derken yanlış anlasılmasın tabiki eşimi seviyorum ama şu an anne olmaya hiç hazır değilim,bunun üstüne kayınvalide ve görümcenin baskıları beni delirtiyo! dün aksam kavga etmiştik bu sebepten,konusmayı denedim baktım yine tartışıcaz sustum,sabahta kapıyı çatt çarpıp işe gitti normalde bana bişey demeden cıkmazdı evden..Ona bunu anlatamıyorum devamlı yanlış anlaşılıyorum nasıl olurda onun bebeğini istemezmişim bu yaptığım şımarıklıkmış vs vs... Bende istiyorum minicik elleri ayakları olan bi melek ama şimdi değil... Başına gelen var mı aranızda napmalıyım nasıl anlatmalıyım
ben de şu "evlatlık" kelimesini çok çirkin buluyorum.
Haklısınız.. 'Evlat edinme' ifadesi daha doğru sanırım.
Ne munasebet, her evlenen cocuk sahibi olmaya hazir mi evleniyor?
Her insanin psikolojisi farklidir, konu sahibesi hazir degilim demis. Hazir oldugu zaman cocuk sahibi olmasi en dogrusu, otenin berinin, kv nin baskisiyla bu ise girmesinde hicbir hayir yok.
Esinizle konusun bence konu sahibesi, kv yi falan bosverin. Cocuk istiyorum ama zamani gelince, hazir olunca, ben bu sorumluluga hazir degilim diyin. Bence anlayacaktir.
Ben konu sahibine yazmıştım.
kızlar ne yapacağımı nasıl konuşacağımı artık şaşırdım..Eşim ısrarla bebek sahibi olmak istiyo ve bunun aksine benim şu an için hiç böyle bi planım yok,kesinlikle istemiyorum istemiyorum derken yanlış anlasılmasın tabiki eşimi seviyorum ama şu an anne olmaya hiç hazır değilim,bunun üstüne kayınvalide ve görümcenin baskıları beni delirtiyo! dün aksam kavga etmiştik bu sebepten,konusmayı denedim baktım yine tartışıcaz sustum,sabahta kapıyı çatt çarpıp işe gitti normalde bana bişey demeden cıkmazdı evden..Ona bunu anlatamıyorum devamlı yanlış anlaşılıyorum nasıl olurda onun bebeğini istemezmişim bu yaptığım şımarıklıkmış vs vs... Bende istiyorum minicik elleri ayakları olan bi melek ama şimdi değil... Başına gelen var mı aranızda napmalıyım nasıl anlatmalıyım
Ben de bu garip mantiginiza istinaden 1. cumleyi size, geriye kalanini konu sahibesine yazdim.
Çok çirkin bir ifade olmuş. Yeni doğum yaptım, evlilikteki asıl amacım çocuk sahibi olmaktı. Helal dairesinde geleceğin Fatihini, Sümeyyesini yetiştirmek! Hatta bir ara yetimhaneden evlatlık edinmeyi bile düşünmüştüm. O kadar çok istiyordum yani. Elhamdülillah eşimle tanıştım ve cok severek de evlendim. Evlenmeseydim evlatlık edinirdim. Damızlık kelimesi hakikaten çok çirkin düşmüş..
Zaten amac "cocuk dogurmak olmayabilir" yazmisim dikkat ederseniz "olmamalidir" yazmadim. Sizin amaciniz evlenir evlenmez sumeyye fatih dogurmak olabilecegi gibi benim amacim da iyi egitim aldirip cagdas bir ortamda buyuyecegine emin oldugumda bakabilecegim kadar "kendi secimlerini yapabilecegi" bir ortami ona saglayabilecegimde ailemizi senlendirsin mutlulugumuzu artirsi. diye cocuk sahibi olmak, sevdigim insanla bir omur gecirmek..
Oyle unlemlere falan gerek yok. Sakin
Bence siz sakin olun. Çok gerginsiniz.
? Size yazmamistim ben onu?
Bende konu sahibine birşeyler yazmıştım ama siz kırıcı bir şekilde atıfta bulunmuştunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?