Bende bunun koyusunu istiyorum. :)Eki Görüntüle 1825905 kızlar istediğim renk bu bebek kumralı.Saçlarım kumral renk.Ama bu rengi kızıllık ve bakırlık olmadan yapan kuaför çok az.Yapanda 350-400 tl istedi.Eskiden kuaför olan birisi bu rengi 7.0/8.1 ve 9.1 ile direkt saçımı açmadan boyayarak elde edebileceğini söyledi.Ama ben emin olamadım.Saçım orta kumral çok koyuda çok açıkta değil.Tecrübeli olan biri varsa yardımcı olabilir mi nasıl tutturabilirm bu rengi?açılmadan tutar mı ki ya?
saçlarım böyle sadece uçlarda 3-4 cmlik yerinde boya vardı onlarıda kestireceğim zaten.Kuaförün bahsettiği renkler ile saçların bu renk tutmaz. Saçların fotoğrafta ki renkten ne kadar koyu internetten bir fotoğraf bulup koyabilir misin?
ne renk oldu saçlarınız gerçi bayağ açık renk üstüne boyamışsınız ama merak ettim.ben bu yazıyı okuyup platin saçımın üzerine dedikleri gibi uyguladım ama açıkçası aynı sonucu almadım.
Saçların koyu kumral, saçlarını beyaz orial ile açıp üzerine boyaman gerek. Sadece boya ile fotoğraftaki sonuca ulaşamazsın. Fotoğrafı aldığın sayfada hangi rengi kullanacağın yazıyor. Eğer kaliteli bir boya kullanırsan muhtemelen fotodaki renge yaklaşırsın. Bunun dışında kuaförün önerdiği boya karışımı ile alacağın sonuç kızıl yansımalı tuhaf bir renk olur.saçlarım böyle sadece uçlarda 3-4 cmlik yerinde boya vardı onlarıda kestireceğim zaten.
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.Peki saçı yine yukarıdakilerle boyayıp içine gri koysak ansıl olur buna yakın bişey çıkmaz mı?Yeşillenmesi sorun değil düzelir ama düzgün bişey olur mu?Saçların koyu kumral, saçlarını beyaz orial ile açıp üzerine boyaman gerek. Sadece boya ile fotoğraftaki sonuca ulaşamazsın. Fotoğrafı aldığın sayfada hangi rengi kullanacağın yazıyor. Eğer kaliteli bir boya kullanırsan muhtemelen fotodaki renge yaklaşırsın. Bunun dışında kuaförün önerdiği boya karışımı ile alacağın sonuç kızıl yansımalı tuhaf bir renk olur.
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.Peki saçı yine yukarıdakilerle boyayıp içine gri koysak ansıl olur buna yakın bişey çıkmaz mı?Yeşillenmesi sorun değil düzelir ama düzgün bişey olur mu?
Saoğlun zaten saçım kalın telli zor açılıyor ve kırmızı pigmentlerim yüksek vazgeçsem iyi olacak.Kestirdim birde bayağ kısa oldu beklediğimden uğraşmayayım en iyisi.Tekrar teşekkür ederim.Düzgün bir şey olmayacağının garantisini veriyorum. İstediğin şekilde gri koy, bir kaç yıkama sonra akacak ve alttan tuhaf bir renk çıkacak. Önce aç, sonra boya tek seferde kurtul, diğer türlü defalarca üst üste boyamak zorunda kalacaksın, asla istediğin gibi olmayacak ve sonunda saçlarına zarar vereceksin.
Peki ne yapmalıyım boyaların oksidanın yüzdesini mi arttırmalı mıyım?Direkt açtırsam yine dore tonunda açılacak turunculuk olacak, galiba imkansız bir renk istiyorumSaç renginiz kırılmadan bu tonlara ulaşmanız imkansız ve saç renginiz 7.1 8.1 9.1 bu tonlarla boyandıgı takdirde saç yine dore çıkar boyalarım içine konulan oksidan saç rengini açar boya renk verir yeter kadar açmadığı için saç rengi kızarır
Hayatım, açtırdığında dore açtırmak zorundasın ki, üzerine küllü boyandığında saçların mat kül rengi olmak yerine canlı, güzel fotoğrafta ki gibi bir kumral olsun. İşin sırrı bu... Eğer beyaz değil mavi açıcı kullanırsan saçların yine küllü tonda açıldığı için üzerine boya sürülünce mat bozuk renkli bir saç olacak ve sağlıksız görünecek.Peki ne yapmalıyım boyaların oksidanın yüzdesini mi arttırmalı mıyım?Direkt açtırsam yine dore tonunda açılacak turunculuk olacak, galiba imkansız bir renk istiyorum
Ay çok sağolun.Beyaz orielle açtırayım o zaman cesaretimi toplayıp yaptırırsam resim atarım.Hayatım, açtırdığında dore açtırmak zorundasın ki, üzerine küllü boyandığında saçların mat kül rengi olmak yerine canlı, güzel fotoğrafta ki gibi bir kumral olsun. İşin sırrı bu... Eğer beyaz değil mavi açıcı kullanırsan saçların yine küllü tonda açıldığı için üzerine boya sürülünce mat bozuk renkli bir saç olacak ve sağlıksız görünecek.
Saçların platin rengi olsaydı, o rengi elde etmek için bu seferde turuncu pigmentasyon yapılıp üzerine o renge boyanması gerekirdi, aksi halde platin renge direkt küllü vurmak saçı berbat bir hale getiriyor.
Oksidan oranını istediğin kadar arttır, saçların açılmaz. Oryal şart... İmkansız değil, çok kolay bir şey istediğin ama doğru yoldan gidersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?