Bebek lafı bitmiyor

Eşimle bir yıllık evliyiz yaşım daha küçük olduğu için bebek düşünmüyorum ama kv, kb görümcelerim sürekli bebek sorup duruyor
Bi ağır kaldırsam aman sen kaldırma belki bebek vardır diyorlar. Kb sürekli bebek soruyor
Görümcelerim yeğen isteriz deyip duruyorlar
Velhasıl kelam ben bu durumdan çok sıkıldım eşimle bebek istediğimediğimi konuştum aslında Bi razda sorunlu giden bir evliliğim vardı yeni yeni rayına oturuyor sayılır o yüzden düşünmedim hiç hem yaşım hem evliliğimden dolayı.
Yani bebek lafı olduğunda mizacım gereği kırıcıda olamıyorum çünkü onlar gülerek şaka yaparak takılıyorlar
Bu durumda ne tepki vermeliyim ne yapmalıyım artık çok sıkıldım bu durumdan

Atıyorum 2 sene bana bebek sormayın diyin gülerek. Hazır değilim diyin. HAla devam ederlerse çok üstünüze gelirlerse eşinizin üstüne atın , o uğraşsın ( tabi önce ona da anlatarak)

Ben çocuk sevmiyorum, siz manyak mısınız hayatımı neden ufak bir canavarın eline bırakayım deyin. Ondnsan sonra sormazlar daha :)

Eşimle bir yıllık evliyiz yaşım daha küçük olduğu için bebek düşünmüyorum ama kv, kb görümcelerim sürekli bebek sorup duruyor
Bi ağır kaldırsam aman sen kaldırma belki bebek vardır diyorlar. Kb sürekli bebek soruyor
Velhasıl kelam ben bu durumdan çok sıkıldım eşimle bebek istediğimediğimi konuştum aslında Bi razda sorunlu giden bir evliliğim vardı yeni yeni rayına oturuyor sayılır o yüzden düşünmedim hiç hem yaşım hem evliliğimden dolayı.
Yani bebek lafı olduğunda mizacım gereği kırıcıda olamıyorum çünkü onlar gülerek şaka yaparak takılıyorlar
Hepsini geçtim de bir kayınpeder nasıl olur Da bebek muhabbeti yapar gelinine ya. Allah ım ne kadar rahatsız edici. Sizi şimdiden daraltan insanlar çocuk olunca evinizden çıkmaz özledik diye diye. Madem yaşınız da küçük. Uzatabildiğiniz kadar uzatın. İnsanlar konuşur, sizin yerinize plan yapar. Aldırmayın

Şakadan anlamıyorlar ciddi ciddi diyeceksnz istemiyoruz diye sert bı dille gerekirse üstüne bide olunca kocamdan önce size söylerim söz deyin. Yoksa daha çok söylerler.

Back
X