Kontakt Lens bebek mavisi lens (koyu kahve gözde)

suna5000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
3.457
1.252
248
arkadaşlar koyu mavi değil de açık mavi görünen doğal duran lens arıyorum. solotica hidrocharm ice ları inceledim güzel duruyorgibi geldi. daha önce quartzo kullanmıştım o da fena değildi ama daha gri-yeşildi. şimdi tam mavi olsun istiyorum. freshlook brilliant blue aldım iğrenç oldu. gözümü suluboya ile koyu maviye boyamış gibi...

öneri lütfen

freshlook blue bende almıştım ama hiç kullanamadım aynen dediğiniz gibi suluboya gibi yapay durdu :) freshlook un ametist ve hareli yeşilii kullandım memnundum fakat diriliğini çabk kaybettiler bu yüzden gözümü açıp kaparken yerinden oynuyordu, şimdi yeni b lens istiyorum siyah gibi bi mavi ama doğal durusn istiyorum :) freshlook mu yoksa başka bir markamı kullanmalıyım kararsızım

ben geçen hafta freshlook brilliant blue almıştım normal blue değil baya kötüydü. onla birlikte freshlook sterling grey de aldım. sterling grey baya ii durdu açık mavi gibi. ama freshlook gözümde 8 saat durunca baya acıtıyo. daha güzel lens var mı acaba
solotica hidrocharm ice koyu kahve gözü açık mavi yapıyor mu?

benim deneyimlerim, koyu kahve göze mavi takılmıyor. ama gri, ice gibi renkler mavi duruor..

Ben de solotica hayranı olarak söylüyorum gözü kahverengi ama cok koyu degıl tabı ve solflex serısının topazio rengını kullanıyorum ınanılmaz dogal duruyor ve herkes goz rengıme bayılıyor tavsıyemı dınleyın

soflex topazio deneyebilirim aslında tşk ederim.
şu an sterling grey kullanıyorum freshlook, renginden baya memnunum

İlk lensım freshlook green rengıydı ve cok dogaldı ama hıc goz rengımı acmıyordu yanı barız bı sekılde dıyeyım.ve mavı renk ıstedıgım ıcınde solotıca tercıh ettım goz rengımı tamamen degıstırıyor . freshlook un acık renklerı cok damarlı ve lens oldugu anlasılır dıye bılıodum cunku mavı renklerı kullanmıstım cok kotuyduler ama sımdı bu sızın kullandıgınız renk freshlook un yenı rengı sanırım netten baktım memnun oldugunuzu solemıssınız gercekten dogal duruyor mu ve rengı acıyor ben mavı ton ıstıyorum cunku ve dogal dursun ıstıyorum eger goz rengım kahve sızın ne renktır ay gercekten cok dogal duruyorsa ve mavı yapıyorsa hemen alırım hemde freshlook fıyatı daha uygun

freshlook sterling grey kullandım ve solotica hidrocharm ice kullandım. birbirlerinden pek farkları yok açıkçası.
soloticalarımı kaybettim şuan 200 tl daha vermek istemiyorum freshlook alıcam bir süreliğine

amazoncolors aqua rengi nasıl acaba? hiçbir yerde bilgi bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…