bebek mevlüdü

brskr

sümbül
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
62
1
36
İzmir
slm ağustos anneleri
bebeğime mevlüt yapıcaz yakında.
sizler neler yaptınız,ikramlarınız nasıldı,mevlüt şerbeti bilen varmı?
:79:

Son düzenleme:
biz mevlüdü 2 aylık olmadan yapmıştık çok ta güzel oldu 200 e yakın kişi oldu
ikramlar önce gül suyu ve çikolata dağıtıldı arkadan bebek şekerleri sonra pakette yemmeniler dağıtıldı kız çocuklarına pembiş toka erkek çocuklarına mendil sonrada poğça ve meyve suyu dağıtıldı
umarım istediğin gibi geçer allah şimdiden kabul etsin
$şlşl.webp
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
$adsız.webp
$2.webp
$100_0525.webp
$tepsi.webp
$şeker.webp
$sepet.webp
$kapı.webp

Son düzenleme:
slm ağustos anneleri
bebeğime mevlüt yapıcaz yakında.
sizler neler yaptınız,ikramlarınız nasıldı,mevlüt şerbeti bilen varmı?
:79:

2015 eylül ayında bebeğimin mevlüdünü Tuğcu Hotelde yapmıştık. Çok beğenmiştim hizmetini, ayrıca Ördekli den diğer yerlerden çok uygun. bır garson verdiler, ses sistemi falan herşey mevcuttu.
kesinlikle tavsiye ederim. süslemeyi falan otele gidip ben yapmıştım. tabı sizin tercihinize kalmış. Organizasyon şirketi de tutabilirsiniz. Ama Otel pahalı dıyıp geçmeyin. Çok uygun....

şerbeti bilmiyorum tavuklu pilav sarma tatlı ayran ikram edeceğiz haftaya benimki
2015 eylül ayında bebeğimin mevlüdünü Tuğcu Hotelde yapmıştık. Çok beğenmiştim hizmetini, ayrıca Ördekli den diğer yerlerden çok uygun. bır garson verdiler, ses sistemi falan herşey mevcuttu.
kesinlikle tavsiye ederim. süslemeyi falan otele gidip ben yapmıştım. tabı sizin tercihinize kalmış. Organizasyon şirketi de tutabilirsiniz. Ama Otel pahalı dıyıp geçmeyin. Çok uygun....

Back
X