Bebek neden annenin arkasından ağlar?

Karpuzlu araba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.336
548
29
Sevıneyımmı üzüleyımmı bilmiyorum. Bebegim önceden böyle değildi wc ye bıle rahat rahat gidemiyorum .Neden böyle oldu. Çok huysuz kimseye gitmek istemiyor babası hariç. Babası onu görmeye gelıyor ılk gördüğünde nasıl bı sevinme bı gorseniz nerdeyse 2 aydır dogru duzgun göremedi.gördügündede peşinden ayrılmıyor. Bebek arabasında bile durmak istemiyor artık sürekli kkucak istiyor.sizinde bebeğiniz böylemi böyleböyleyse neden olabılır ?

Merhaba Bebekler ilk doğdukları aylarda, nesneleri ve kişileri göremedikleri zaman ortadan yok olduklarını sanırlar. Elinden oyuncağını düşüren bir bebek oyuncağını göremediği için, yok olduğunu düşünür. Aynı şekilde annesi bir başka odaya gittiğinde annesinin de yok olduğunu düşünür. :dua: bu yüzden de paniğe kapılıp ağlarlar

Bazıları annenin kendini bırakıp gideceğini zannediyor. Güvenli bağlanma olursa ağlamaz.

Ama söz konusu cocuk olunca kesin konuşmak zor. Her çocuk kendi şahsına münhasır olduğu için..

Üzülmeyin büyüdükçe her şey normale dönecek. Arada gelirler bütün çocuklara.

Merhaba Bebekler ilk doğdukları aylarda, nesneleri ve kişileri göremedikleri zaman ortadan yok olduklarını sanırlar. Elinden oyuncağını düşüren bir bebek oyuncağını göremediği için, yok olduğunu düşünür. Aynı şekilde annesi bir başka odaya gittiğinde annesinin de yok olduğunu düşünür. :dua: bu yüzden de paniğe kapılıp ağlarlar
Buna eğitimde nesnenin devamlılığı derdik hey gidi günler:)

Merhaba Bebekler ilk doğdukları aylarda, nesneleri ve kişileri göremedikleri zaman ortadan yok olduklarını sanırlar. Elinden oyuncağını düşüren bir bebek oyuncağını göremediği için, yok olduğunu düşünür. Aynı şekilde annesi bir başka odaya gittiğinde annesinin de yok olduğunu düşünür. :dua:
Meraba ama benim bebeğim 1 yasında. böyke değildi kı ( yenı doğduğu zamanlar hariç ozman da büyük ihtimal gaz sorunu vardı dıye) yenı yenı böyle olmaya basladı

Bazıları annenin kendini bırakıp gideceğini zannediyor. Güvenli bağlanma olursa ağlamaz.

Ama söz konusu cocuk olunca kesin konuşmak zor. Her çocuk kendi şahsına münhasır olduğu için..

Üzülmeyin büyüdükçe her şey normale dönecek. Arada gelirler bütün çocuklara.
Ya düsünüyorum da ben onu doğduğundan beri toplasam 4.5 aat yanlız bırakmısımdır. Memeyi bırakmıyo zaten saatler ce ağzında kalsa kendı kendıne bırakmaz bıde kazagımı sıkıca tutar memeyi çekmeye çalişayım dahada güçlü tutar kazağı bırakmaz neden kaybetme korkusu yasıyodurkı .Kaçırdığım ne var acaba

Ya düsünüyorum da ben onu doğduğundan beri toplasam 4.5 aat yanlız bırakmısımdır. Memeyi bırakmıyo zaten saatler ce ağzında kalsa kendı kendıne bırakmaz bıde kazagımı sıkıca tutar memeyi çekmeye çalişayım dahada güçlü tutar kazağı bırakmaz neden kaybetme korkusu yasıyodurkı .Kaçırdığım ne var acaba
Inanin hiçbir şey kaçırmadınız. Bin türlü huy icat ederler. Biraz sabir. Düzelecektir.

Onunla çok fazla vakit geçiriyorsanız, sürekli birlikteyseniz onda alışkanlık yapıyor, bu nedenle siz bir yere gittiğinizde sizin bırakıp gideceğinizi düşünüyor. Çok zor bir durum, günlük bir, iki saatliğine onu annenize veya bir yakınıza bırakabilirsiniz. Sizsiz olmaya alışmalı, yoksa çok zorlanırsınız. Kuzenim, annesi bir yere gidince dünyayı dar ederdi bize, kadın wcye gitse kapıda beklerdi. O olmadığında kahvaltı bile yapmazdı. Çok zor bir durum.

Valla vıcdn yapıyorum ya acaba naptımda böyle oldu kaçırdığım ne var acaba
İnsallah dediginiz gıbı geçici bı huydur
Vicdan yapılacak hiçbir şey yok. Çocuk bu. Bizim gibi düşünmüyor . Şu an hoşuna giden şey . yarın gitmeyebilir. Bib çeşit huy çıkarırlar. Sonra unuturlar. cocugun doğası huy icat etmek

16 aylık bir oğlum var. 1 yasindan sonra bana düşkünlüğü arttı çalışan bir anneyim. Benim gozlemledigim şu oldu bebekler bir yaşından sonra bebeklikten cocukluga gecmeye basliyorlar her seyin herkesin farkinda olmaya ayni zamanda. Artik net bir şekilde sizin annesi oldugunuzun. Ayrica diş cikarma ya da hastalık donemlerinde ekstra anneye bagli oluyorlar (en güvenebildigi biziz sonucta) huy degistirmesine alismissinizdir zaten simdiye kadar, alismadiysaniz da alisin sürekli huy degisiyorlar çünkü.

calismayan annelerin cocuklari anneye daha bagimli oluyor, ben bebegim 3 aylikken ise donmek zorunda kaldim, 7-8 aylikken sabah ben ise giderken agliyordu arkamdan, simdi hic iplemiyo:) 1 yasinda:) evde surekli pesimizde, tuvalete girsem pesimden gelir kapida bekler ama arkamdan aglamiyor oyle alisti cunku. Yegenim de ayni bahsettiginiz gibi, oglumlar aralarinda 6 ay var ama annesini bir dakika birakmiyor ve arkasindan agliyor hemen. Gecicidir sabir biraz

Back
X