Kizlar, ben 27 yasinda, 2,5 yildir evliyim ve calisiyorum...Kayinvalidem ile aylar öncesi esimin bir akrabasina gitmistik...Orada agzinin ayari olmayan, herseyi bildigini sanan bir akraba kadin aynen söyle dedi:
"Orta kati kiraya verdin mi?" Ben zaten hic anlamadim ilk önce....Kendi kendime diyorum ki, bizim orta kat filan yok ki..Acaba bizim binanin altindaki daireden mi bahsediyor....
O ara kayinvalidem cevap verdi: "Onlar daha genc, gezsinler biraz daha" diye! O zaman anladim, ne demek istedigini...Kadin "Ne gezecekler, nereye gidiyorlar ki" diye cemkiriyor..."Genc anne olmak iyi" Ukala, biz bimiyoruz sanki...!!
Bende "Neden, benim annem beni 40 yasinda dogurdu, gayette iyi bir anne..40 yasina kadar vakti var dedim!" (Annem beni 4. cocuk olarak gercekten 40 yasinda dogurdu) O kadin hala cemkiriyor...! Cok biliyorsan git, kocanla birer tane bebek yapin diyesim geldi ama yüz göz olmayayim diyor insan!
Bazen isin disinda mahalleden yada akrabalardan kimseyi görmesem kapida bacada diyorum...Giden gelen beben yokmu derdinde...! Bebek fabrikasi gibi görüyorlar insani evlendikten sonra. Cocuk istemiyorum, bencilim belki ama halimden gayet memnunum...Kimseyede zararim yok ama ben hicbirzaman herkesin yaptigini yapmadim...!! Eger bir gün canim isterse ve ALLAH kismet ederse, bende yaparim bir bebek...Belki 2 belki 3...Kim bilir..!!! HAYIRLISI!!!