bebek nezaman hamilemisin diye soranlardan bıktım

ah ah bende bu konudan yeterince payımı aldım. evliliğin ilk yılında istemedik ve 1 yıl geçti sonra ben bir ameliyat geçirdim. geçmiş olsuna gelenler bile eee hadi ama bebek yokmu daha dediler. ben sanki orda keyfimden yatıyorum. 6 ay bebek yok dedi doktor. ben ne olur olmaz diye soranlara 1 yıl yapmıcaz doktor yasakladı diyorum bu defa geçen yıl yapcaktınız olmaz artık tarzı şeyler dediler. (veeeeeeeee evet bende pko çıktı ve 7 aydır uğraşıyoruz olmuyo)

bekarlarada evlilik diye tuttururlar onlara nee...

ayyy evet benim konumu okuyanlar bilir evlen baskısı altındayım, işsiz kalırsın hala iş bulamadın mı derler evlenmezsim evde kaldı derler, hadi evlen evlen evlen derler, evlenirsin ne zaman bebek yapacaksın derler, yapmazsan acaba kısırlık mı var derler, derler derler derler ....... ALLAHIM sen büyüksün yarabbim

buffym senin o eltinle kaynını döveceğim ben en sonunda galiba Allahım sabır versin sana

böyle konuştuğuma bakıp da ben elalem ne der meselesini aşmış bir insanım sanma cnm. insanın elinde değil, ben de hala etkileniyorum ama doğru olan takmamak aslında yapabilsek cehaletten oluyor bunlar herkes kendi hayatıyla ilgilenir olsa Türkiye'de bilim adamı vs. patlaması yaşanırdı. Allahın verdiği aklı doğru çalıştıran toplum olmadık :97:

Bu konudaki dertliler Allah yardımcınız olsun

Biz bekarlara gelecek için iyi örnekler var burda

bu konuda bende çok dertliyim ya..yeter artık.tersliyorum artık milleti.meraklı şeyler.çocuk nezaman hamilemisin olsun üzülme gibi şeyler duymak istemiyorum artık.nişanlanırsın düğün nezaman derler,evlenirsen bebek nezaman olur.ilk çocuğu yaparsın 2.çocuk nezaman derler..yettiler artık haa

ayyy sorma okadar gıcık edici bi durumdurki çok iyi anlarım seni önüme gelen bebek niye yapmıyosunuz aaa beklemeyin ama olmazki falan der durur bazen boğazlarına sarılmak gelir içimden daha 5 aylık ewliyim hatta düğünümüzün ertesi günü eşimin halası memleketine gidiyo diye uğurlamaya kayınvalideme gittik kadın çocuk yap dedi bana ben şok oldum kaldım içinde kötülük yok dediler geçiştirdiler kayınvalidemde yapıver ne olcak dedimi üstüne bana bi sinir geldi dün gerdeğe girdim bugün çocuk diyosunuz öylemiii dedim bi koşu eczaneye gittim doğum kontrol hapı aldım 3 aydırda hormonlarım çok yüksek olduğu için beynimde tümör olduğunu ve bu sebebden uzun süre çocuk yapamıycağımı öğrendim geçen gün eşimin iş yerine gittim annesinin yanına (lokantamız var)komşularından biri ordaymış çocuk yap demeye başladı yok onun gelininin 3 tane varmış yok ewlenir ewlenmez doğurmuş kadın susmuyo kayınvalidem gözümün içine bakıyo kadını bozmıyım diye döndüm kadına ne güzel gelinin tavşan gibi doğurmuş teyzeciğim ama benim beynimde tümör var bebeğim omıycak çok üzüldünmü şimdi dedim kadın morardı kaldı...ayrıca önünüze gelene bu tarz muhabbetler açmayın eşim kısırda olabilirdi insanların özel hayatınıza burnunuzu sokmayın zira herkes bukadar sabırlı olmaz dedim....eşimide tembihledim akrabaların bana çocuk doğur falan derlerse ben hastalığımı hatırlarsam olcaklardan sorumlu değilim dedim...

uyuz oluyorum öyle şeylere
HERKES DÖNÜP KENDİSİNE BAKSIN ÖNCE!
kime ne kim evlenmiş,kim doğurmuş,kim ne yapmış?
bu dedikoducu insanlara anca laf lazım LAF!!

ayyyyyy deli olduğum bir konu. 8 yıllık evliyim. annem dahil herkes 6 yıl başımın etini yedi resmem.
bebek yokmu?
hamile misinn?
artık bir çocuk düşünün.
ilk zamanlar 5 yıl düşünmüyoruz dedim.
sonra istemiyoruz, maddi durum vs. dedim.
annem deli etti beni.
yok şu komşunun kızı hamile, yok onun çocuğu olmuş yaşına girmiş.
eşime kısır çocuğu olmuyor demiş komşular.
6 seneden sonra yapmaya karar verdik.
erteleme nedenimiz maddi sorunlardı. ne zaman işler iyi gitse tamam desek hep birşeyler ters giti ve cesaret edemedik.
hamile kaldım annem dedim ki o kocası kısır diyenlere söyle bak hamileyim.
neyse bu kadar sene yapmadığımıduyanlar tüp bebekmi diyor.
hayır 2-3 ayda şak diye oldu diyorum.
şimdi de 2. çocuğu da düşün kardeşşsiz olmaz diyorlar.
sponsor bulursam yaparım diyorum.

banada öle diyolar ama takan kim

Of of bu soruya maruz kalanlardan biri de benim
3 yıllık evliyim, daha evlenir evlenmez başladı millet.
Ben insanları anlamıyorum, belki istemiyoruz belki tedavi gerekiyor.
Üstüne basa basa sormuyorlar mı deliriyorum!

sponsor demek tamam canım tuttum bunu bende böyle dicem gerçi çalıştığım için yapmadığımı düşünerek akrabalar hiç sormuyorlar sağolsunlar arkadaşlarım çok soruyor onlarada deli oluyorum

insanlar resmen kısır olmadığını anlamak istiyor. ben direk veriyorum ağızlarının payını sorun kalmıyor

Merhaba hanımlar..

BEn 3.5 yıllık evliyim,25 yaşındayım. Son 2-2,5 yıldır ben de bu sorulardan fena halde sıkıldım en son kayınvalidem ' komşular seni sordu selam söyledi' dedi. ' sağolsunlar aleykumselam' dedim. ve arkası geldi.. 'gelinin bebeği yok mu daha neyi bekliyorlar' demişler.. sinirlerim tepeme çıktı ben 2 yıl önce geçici eklem romatizması geçirdim o dönem doktor da zaten ilaç kullandığım için gebeliği ertelemem gerektiğini söylemişti. kayınvalidem de ilaç kullanıyor rahatsız biraz demiş komşulara.. ben de dedim ki 'ben ilaç kullanmayı bırakalı çok oldu kısaca çocuğu olmuyor mu diye sorsalarmış' dedim. Biz de istiyoruz elbette bir çocuğumuz olsun ama herşeyin zamanı var, oluru var. Ayrıca buna sadece eşler karar verebilir. Herkesin kendine göre nedenleri vardır bunu elaleme izah etmek zorunda değil hiçkimse. Hele bir de patavatsızca 'hee daha düşünmüyorsunuz demek, ben de olmuyor zannettim' diyene rastladım üzerine atlamamak için zor tuttum kendimi

valla sanırım hepimize söyleniyo bu laflar.. daha düşünmüyoruz diyoruz ya isteyince olmazsa diyolar cevaplar hazır.. olmuyo diyen yakında bize de başlar 1. yılı doldurduk ya.. kendi ailelerimiz sormuyo 3. kişiler bide onları ortaya atıyo sizinkiler çok severler çocukları bilmem ne.. cevap vermekten bıktık..

evet yaa insanlar evliliği sadece çocuk doğurmak gözüyle bakıyorlar....nasılsın iyimisin demeden çocuğun varmı diye soruyorlardı...2.senemden sonra çocuk düşündüm şükür şuan hamileyim....

bu doğsun 2.bebeği merak ederler ne zaman diye

atla gitsin bacım tutma kendini :))) bazı kadınlar damızlık gibi görüyor kendini herkesinde öle olmasını istiyolar banada düğünümün sabahı eşimin halası çocuk yap dedi akşam eşime aşkım ben damızlıkmıyım sewişelim yerine çifleşelimmi koyalım adını bu işin dedim :)))

Bende Sıkıldım..

Flört Döneminde Yüzük Takın Derler..
Yüzük Takılır Düğün Ne Zaman Derler..
Düğün Yapılır Çocuk Ne Zaman Derler..
Çocuk Olur, Aralarında Yaş Farkı Çok Olmasın..
1. Sınıfa Başlasın, Yaşın Geçmeden 1 Tane Daha Yap Tek Kalmasın Derler..

Bizim Derdimiz Milleti Gerdi..
Heyyy Yavrum Heyyy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…