Bebek odalariniz...

hadi sen de fotoğrafını çek de koy buraya bebiş de güle güle yatsın
aslında benim de bekarlıktan kalma çok güzel bir dolap ve şifonyerim var tek kişilk baza ve eflatun güzel bir halım var dolapları boyatıp oda yapabiliriz bazayı da büyüyünce kullanır nasılsa veya senin gibi eski dolapları atıp yeni bişey de alabilirim nasılsa bu dolapları da taşıyıp duruyoruz bak aklımı çeldiniz şimdi

kızlar bu arada mobilyaların fiyatlarını da verir misiniz?

bizde bugün aldık 1ay sonra eve gelicek koyıım fotolarını

KISLLAR BEBEĞİM YOK AMA VALLA KISKANDDIM BAK ALLHIM SEN HEPSİNNİ Sağlıklı büyümek nasip ett

inciboncuk arkadaşım güle güle büyüt bebeğini odasında hele süngerbob harika olmuş hayranı olarak direk dikkatimi çekti

kızlar hepinizin ki çok harika özendim valla yerimiz dar olmasa bende oğluşuma oda hazırlıycam ama malesef şimdilik park yatakta ve yanımızda yatıyo nabiim biraz büyüsün bi kaç ay içinde ev almayı düşünüyoruz o zaman oğluşumada ayarlarız.

kızlar odalara bayıldım walla bende şablon bakıyorum duvarları iki renk yapayım istiyorum altı boncuk mavisi üstü buz mavi araya da beyazlı mavili bi bordür bulayım diyorum duvarlara da şablonlarla hayvanlar çiçekler falan yapayım diyorum çok cıngıl cıngıl olmaz dimi??

megilara odanız hayırlı olsun güle güle büyüsün bebeğin.. çok tatlı odası özellikle lambanıza bayıldım bide kapısında ismi yazıyorya nerden aldın canım onları

megilaracım ben de bayıldım odanıza lambası kapı süsleri de harika güle güle büyüsün odasında
kızımızın yazıcısı da var bu arada:)

kapının üzerindeki harfler praktikerde var canım
kızımızın şimdilik yazıcıyla işi olmuyor o nedenle okula gidene kadar bize izin verdi
masasını biz kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…