Bebek odalariniz...

megilara burdaki praktikerde o harflerden bulamadım bide güneşli semtinde var praktiker orayada bakacağım hangi reyonda satılıyor canım bugün bizde ikeadan kızımın lambasını aldık yarın takacağız eklerim resmini

kıslar odalar çok şahane allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ekleyen arkadaşlar nerden ve ne kadar a aldıklarınıda yazarlarsa iyi olur bizim içinde fikir olur

Bu rafları İkea dan aldım. Uygun bi fiyatı vardı. Bu şekilde duvara monte ettik.

Yatağımız.

Şifonyerimiz ve oyuncak sepetimiz. Sepeti yine İkea dan 4 ytl gibi bi fiyata aldım. Aslında kirli çamaşır sepeti olarak satılıyordu. Üzerine de odamıza uygun olduğu için winni amcayı yapıştırdım.

Kendi imalatım çerçevemiz.

çok güzelmiş canım odanız. mobilyalara dabayıldım onları nerden aldınız,ayrıca çerçeve de çok çok güzel olmuş ellerine sağlık ben de kopya çekip yapayım bari

Çok güzeller,kapı süsü , lamba, çerçeve, duvara yapılan baskılar , hepsi çok orjinal.
küçük şehirde olunca mobilya seçeneği yok denecek kadar az, bi çilek var.
aksesuar vs için ikea , tepe home bunları işte anca okuyabiliyoruz:)

AYYY kızlar çok güzeller ya sizler beni bebek konusunda çok heveslendiriyosunuz

çok güzelmiş canım odanız. mobilyalara dabayıldım onları nerden aldınız,ayrıca çerçeve de çok çok güzel olmuş ellerine sağlık ben de kopya çekip yapayım bari

Mobilyalarımızı gaziosmanpaşa da bir bebek mağazası var. Ordan aldım. Hatta ben bebeğimin kıyafet hariç tüm ihtiyaçlarını ordan aldım. Dışarda 10 ytl ise orda 5 ytl ye buldum. Tavsiye ederim eğer ist. deysen.

Çerçeve için de saol canım. Sende yap resmini ekle. Güle güle kullanın işallah.

kızlar bebişleriniz güle güle kullansın odalarını hepsi çok güzeller benim evim dublex çocuk odamız yukarda olduğu için ablamızın odasını bozmadık aşşada boş bi orda var ama bilgisayarımız kitaplığımız derken doldu o yüzden şimdilik bi beşik ve şifonyerimiz var benim odamda bakalım ilerde ne olucak..

öfff linkteki bazı resimler patlamışş.
edit butonu da kaldırıldığı için değiştiremiyorum..
buraya yeniden ekliyorum resimleri....

güzelim walla hangi reyondu hatırlamıyorum
ama bebek mağazalarında da var harflerden
kızının lambasının resmini bekliorum

ya eşim bi aparatını almayı unutmuş lambanın onun takmasını bekliyorum en kısa zamnda ekleyeceğim

öfff linkteki bazı resimler patlamışş.
edit butonu da kaldırıldığı için değiştiremiyorum..
buraya yeniden ekliyorum resimleri....

odanız çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin..nerden aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…